Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

30-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Дъгата е универсален образ, който мигновено ни говори за трансцендентност, цялостност и обединение
– Хосе Aргуелес / Валум Вотан, Манифест за Ноосферата

Добре дошли в Обертоновата Луна на Пауна, Луната на Излъчването! Това е петата луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаващ силата на Обертоновото Сияние.

В момента сме на финала на 28-дневния лунен цикъл преди дългоочакваното затваряне на Великия Цикъл. В тази Луна ние отправяме апел и даваме право на Излъчването на Мечтите за Висшите Космически мисловни форми и възможните любовни вибрации. Ние сме значително подпомогнати в този момент.

Според „ Факторът Маи”, Маите имаха мисия да се уверят, че планетите и звездните системи на тази галактика са синхронизирани с галактическия лъч с датата, която наричаме 21-12-2012 г. Към края на лъча, където се намираме сега, ускорението за 7 милиарда души, представени като експоненциални криви на въглеродния диоксид, става експоненциално, има промени във времето, изчезват видове, има войни, суша и др - всичко това е част от програмата.

Това е, което е известно като кулминацията на историята и материята, края на 13 Бактун - Бактун от Закона за Преобразуване на Материята.
Това е този момент, когато имаме възможност да разширим правомощията за съ-творение. Първият ключ е създаването на Околополюсния Дъгов Мост. "Дъгата представлява спектъра на реалността сетивна и разумна, митична и научна".

Тотемът - животно за тази обертонова Луна е Паун, представляващ красотата, блясъка и възкресението. Паунът също е свързан с птицата "Феникс", която се издига от собствената си пепел за да открие тайната на възкресението. Дъговият Мост е от ключово значение за планетарния сценарий на възкресението.

Цел на Медитацията Дъгов Мост: от Хосе Аргуелес

Целта на медитацията е да създаде Дъгов Мост като изображение на масовото съзнание, както и чрез провежданието на колективно синхронизираните медитации на всеки седем дни да се изгради планетарна вълна на съзнание, съвместно проникване с Дъговия Мост в кулминацията на най-масивните Утринни Сияния през 2012 г. - 2013 г.
Това би било най-феноменален пример за глобален съгласуван резонанс на колективната човешка мисъл, взаимодействаща с промяната на електромагнитното и биопсихично поле на планетата. Успешното изпълнение на експеримента на околополюсния Дъгов Мост ще постави нов стандарт за колективното човечество и зрелищно ще илюстрира неизползвания потенциал на човешкия разум. Това ще бъде изключително положително атомна бомба на човешкото въображение в своите ефекти и последствия, докато резултатите от атомната бомба са отрицателни.
В действителност, изгрява една нова ера, Ноосферата, а с нея и обещанието към всички живи същества за осъзнаване на истинската сила на ума и възможността за регенериране на Земята като произведение на изкуството.

- Хосе Аргуелес / Манифест за Ноосферата

Обертоновата Луна е известна в Планетарния Вълнов Модул като Управленска Кула - тук ние се питаме "От къде мога най-добре да получа сила?"

Управлявайте собствената си сила и се упражнете през тази Луна да повишавате визията за себе си до най-високо ниво! Всеки прогрес към тази колективна визия ще ни е от полза през цялото време за голямата промяна през следващата 6 Луна!

Фрактално, 5 Луна е представена в 16-годишния Хронограф чрез Кин 200, Жълто Обертоново Слънце - 7-мо и финално Изгубено Поколение. Интересно е, да обърнете внимание на последните пет дни на тази Луна, които носят печатите на първите пет от Седемте Изгубени Поколения, като цялата поредица приключва на 14 декември 2012 г., 2 Ден от 6 Луна- Кин 200 Жълто Обертоново Слънце, точно една седмица (седем дни на сътворението) преди Затварянето на Цикъла (Кин 207, Синя Кристална Ръка - 21 декември 2012 г.).

В последния ден на тази Луна (12 декември 2012 г. или 12-12-12) ще бъде последната медитация за синхронизиране на Разплитането на Кармичните Възли, която също се синхронизира с Медитацията Дъгов Мост и Силио 28! 9 дни след това, до 21 декември ще има ежедневни бдения за разплитане на Кармичните Възли и Медитацията Дъгов Мост.

Седмични Кодони на Обертоновата Луна

Седмица 1 (Иницииране): Кодон 51, Гръм / Пробуждащо се Битие - "Телепатията Пробужда Космическата Енергия на Пространството"
Седмица 2 (Пречистване): Кодон 24, Радиално Завръщане - "Пътят на Овладяване на Силата се Издига в Небесата"
Седмица 3 (Tрансформиране): Кодон 3, Ново Начало - "Дървото Поддържа Формата на Пространството"
Седмица 4 (Съзряване): Кодон 42, Радиосоничен Път- "Принципът на Динамичното Построяване Развива Разума"

Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21

Хунаб Ку 21 – Галактическа Супер структура на 20+1 галактически архетипи също съдържа 52 пътеки, които активират всяка от 52-те седмици (хептади) на годината. Tази Луна се активират от 17 до 20 Хептадни Пътеки:

Седмица 1 / Хептадна Пътека 17: Пробуждането Развива Визията
Седмица 2 / Хептадна Пътека 18: Пробуждането Развива Интелекта
Седмица 3 / Хептадна Пътека 19: Безвремието Събужда Интелекта
Седмица 4 / Хептадна Пътека 20: Визията Предава Интелекта

Синхроничности на Звездните Пътешественици

Дали 1 Ден - Kин 171, Синя Лунна Маймуна (15 ноември 2012)
Добре дошли в Обертоновата Луна! Тази Луна бележи Завръщането на Седмото Изгубено Поколение: Жълто Обертоново Слънце, с което завършва пророческия цикъл на Книгата на Седемте Поколения, кодирани в последните седем Луни на 13- те Бактуна. Днес е Хиджра, Ислямска Нова година (Година 1434).

Сели 2 Ден - Kин 172, Жълт Електричен Човек (16 ноември 2012)
Днес е ден за синхронизирана медитация за Разплитане на Кармичните Възли - 13-дневен цикъл от световните синхронизирани медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Kaли 4 Ден- Kин 174, Бял Обертонов Вълшебник (18 ноември 2012)
Магичен Ден на Вълшебната Костенурка и Галактическа Сигнатура на GM108X – Предаване на Космическата История.

Лими 6 Ден - Kин 176, Жълт Резонантен Воин (20 ноември 2012)
Световен Ден на Детето –Дълбоко във всеки от нас стои детето, сърцето на което е с чисто съзнание, че може да сбъдне мечтите си безстрашно: 

Виж също Историята за Костенурката и Дървото, история за деца, написана от Хосе Aргуелес:

 

Силиo 7 Ден - Kин 177, Червена Галактическа Земя (21 ноември 2012)
Ден за Медитацията Дъгов Мост: - 7-дневен цикъл от световните синхронизиращи медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Лими 13 Ден - Kин 183, Синя Магнитна Нощ (27 ноември 2012)
Днес започва 15 Вълнов Модул на Синята Нощ - Изобилието и Съновидения. (завършва на 9 декември 2012 г. - 25 Ден от 5 Обертонова Луна). Галактически Подпис на Джулай Гарланд: „Някъде над Дъгата”

 

Силиo 14 Ден - Kин 184, Жълто Лунно Семе (28 ноември 2012)
Пълнолуние и Ден за Медитацията Дъгов Мост - 7-дневен цикъл от световните синхронизиращи медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Дали 15 Ден - Kин 185, Червена Електрическа Змия (29 ноември 2012)
Днес е началото на 65-дневния Сезон на Червената Змия – Жизнената Сила, Червен Галактически Спектър (завършва на 1 февруари 2013 г./23 ден на Резонантна Луна). Галактическа Сигнатура на Стефани Саут/Червената Кралица.
Днес е също ден за синхронизирана медитация за Разплитане на Кармичните Възли - 13-дневен цикъл от световните синхронизирани медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Гамa 17 Ден - Kин 187, Синя Обертонова Ръка (1 Декември 2012)
Галактическа Сигнатура на Координатора Ishram - Обертонова Ръка за проект CREST13. "Синхронната общност на ноосферата изисква обща програма за синхронизация с другите общности. Целта на календарите, според Закона за Времето е да се хармонизират и да създават все по-големи възможности за синхронизация. "Хосе Aргуелес
Следния видеоклип е посветена на Ishram и всички други, които се интересуват от обучение за изграждане на природно- регенеративен дом – сътворен с Ръка!

 

Kaли 18 Ден - Kин 188, Жълта Ритмична Звезда (2 Декември 2012)
Галактически Подпис на концепцията за Супермен през 1972 г. ... Също така ден на Художника и Изпълнителя Боб Рос 

 

Силиo 21 Ден - Kин 191, Синя Слънчева Маймуна (5 Декември 2012)
Ден за Медитацията Дъгов Мост - 7-дневен цикъл от световните синхронизиращи медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Гамa 24 Ден - Kин 194, Бял Кристален Вълшебник(8 Декември 2012)
Първото от Седемте Изгубени Поколения. От днес до 14 декември 2012 г./ 2 Ден от Ритмична Луна, когато се рекапитулира цикълът на Книгата на Седемте Поколения, цикъл на финалното спасение на така наречените Седем Изгубени Поколения от времето на Маите. Галактическото време на инженерната хармонизираща програма е почти изпълнено ...

Силиo 28 Ден - Kин 198, Бяло Електрическо Огледало (12 Декември 2012)
Синхронизация на двете медитациии: Разплитане на Кармичните Възли, Време на Завръщане на церемонията на Свещения Кръг & Ден за Медитацията Дъгов Мост.
Днес Медитацията Дъгов Мост е напълно усилена.

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

KonichiLqlqLq каза на 17.11.2012 г. 15:30 ч.

... БЛАГОДАРЯААА : ))) ! прекрасни клипчета

KonichiLqlqLq каза на 17.11.2012 г. 15:31 ч.

и Всичко Е хубавооо : )))))

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.