Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Akbal (Ноща)

Размер на шрифта: a a a

Движейки се под честота 13:20 в настоящият оборот на Цолкин, стигнахме до 15-та вълна, Уейвспела на Акбал (Ноща). След предната вълна на кучето в която отработвахме вселенската, чиста любов, влезнахме във Вълната на Акбал (Ноща).

Основните и приоритетни качества на Акбал (Ноща) са Действие: Сънуване, Мечти, Ясновиждане ; Сила: ИзобилиеСъщност: Интуиция. През следващите 13 дена ще се докоснем до дълбините на нашата интуиция. Ще започнем да получаваме ясни и конкретни сигнали от нея и то предимно в сънищата ни.

Акбал (Ноща) е малкото тъмно ъгълче в храма до което е нужно да стигнем и да го озарим с нашата светлина за да успеем да се докоснем до изобилието от интуиция.

Акбал (Ноща) е главният отговорник да получаваме послания чрез сънищата си, за това е добре да обърнем огромно внимание на информацията която ще достигне до нас, чрез сънищата ни през тази вълна. Би било много добре ако всеки успее и си направи дневник на сънищата. Водете си бележки, отбелязвайте важните акценти от съня, записвайте всичко което е останало в съзнанието Ви от съня и сами ще намерите отговорите и тълкуванията на посланията които са изпратени до Вас.

Вълната на Акбал (Ноща) попада изцяло в 10-та колона от Цолкин отговорна за усещането ни за Слух. Обърнете внимание на това. Слушайте, чрез слуха ще дойдат важните неща към Вас, комбинирайки ги със силата на интуицията, периода се превръща в идеалното време да разберете (чуете) каквото Ви е нужно, финно филтрирайки го през Вашата интуиция и в крайна сметка ще се получи изобилие от чиста и правилна информация и чуства рафинирани през Вашата призма на усещания и разбирания.

Основните характеристики на печата Акбал (Ноща) под които ще сме подвластни през периода на цялата вълна са: Мистерия, Убежище/Светилище, Спокойствие, Място на вглеждане навътре, Вътрешно пътуване, Матрица на съновното поле, Изследване на съня, Мечти и ясновидство, Сърце и вътрешни органи

Акбал (Ноща) е кладенецът на водещата ни сила, която ни говори чрез чувствата, чрез сетивата ни, а може дори да се появи като фантастични проблясъци. Това е царството на Голямата Мистерия, която информира нашите прозрения и вдъхновеното ни време на сънища.

Как най успешно можем да трансормираме тъмната страна на Акбал (Ноща): Бъдете готови да наблюдавате как съдите и оценявате себе си. Приемете движенията на вътрешната си сянка и ги следвайте, за да се учите от техните дарове.

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Мечтайте, сънувайте и се доверете на Вашата интуиция водени от енергията на Акбал (Ноща)


Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (7)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.