Публикации / ТЕЛЕКТОНОН

Историята на Влюбените Пакал Вотан и Болон Ик

Размер на шрифта: a a a

Историята на Влюбените, приключенията на Пакал Вотан и Болон Ик

Мъдростта на Телектонон е дълбока. Съгласуваноста за неговата поява в нашето време е акт на непостижимо състрадание, любов към цялото човечество и към истината, толкова безгранична, че наистина може да творите чудеса! Откъде произлиза всичка това - самото пророчество и плана на телепатичната игра?

Гробницата и Храмът, основани от самия Пакал Вотан още преди неговата смърт през 683 година от н.е. се намират непосредствено срещу не по-малко уникалния Дворец и Кулата  на Ветровете в знаменития град Паленке. Ако можехме да се заслушаме в това, което говорят камъните, какви тайни биха ни споделили? Какво ли щяха да ни разкажат за Пакал Вотан и загадъчната жена, толкова почитана в Паленке, чието име е Болон Ик?

Нека да чуем шепота на камъните. Те говорят - и ето тяхната история, Историята на Влюбените.

Пакал Вотан и Болон Ик – опитните укротители на планети и пътешественици във времето. Няма нито едно измерение, което те не познават. Техният съюз на пионери-изследователи и укротители на планети от невижданите простори на времето им е донесъл прослава и възхищение по цялата Галактическа Федерация.

Сърцевината на този съюз между Пакал Вотан и Болон Ик е съглашението, установено между тях, тяхната любов. В тази взаимна любов - чрез невероятни приключения, случили се с тях, те, неуморимите укротители на планети, пътешественици във времето, сега преодоляват сложно изпитание.

Тяхната цел е Планетата Вавилон. Планетата, на която живеете вие – това е мястото. Историята е позната: още една изгубена в космоса, забравена планета, планета без време. Това се е случило вече два пъти, на Марс и Малдек (разрушената планета, която се знаете като Астероиден Пояс). Нима това ще се случи отново на Земята, на следващата, трета планета, която сега наричат Вавилон?

За изпълнение на тази задача влюбените се съгласили да бъдат разделении един от друг на две различни планети от една звездна система! Пакал Вотан - на Земята. Болон Ик – на Уран. И двамата са Маи (Галактически). Те са експерти в телепатията и проявленията на разума.

Използвайки своят натрупан опит и своята любов, за да се укротят най-смелите, най-изгубената от всички планети, влюбените решили да се разделят за срок от тринадесет Бактуна без един Катуна – точно толкова! Като се отчетат оборотите на Земята, тяхната раздяла продължава 5100 години. И ето, когато остане един Катун, 20 години, Болон Ик се появява във видение на Пакал Вотан и казва:

"Тринадесет Бактуна, седем години,
Твоята задача завърши;
моята  – едва сега започва.
Ти трябваше да събереш тринадесетте Бактуна;
А аз – да свържа в живота тринадесетте луни.
Ако наистина имаш силно желание да се съединим,
Следвай пътя, който свързвам аз:
Телектонон -
Седем години, тринадесет луни, 28 дни.
Да си спомним всичко.
Да се сбъдне победата над Вавилон!
Да се съедини нашата любов завинаги".


От "ОТКРОВЕНИЕ на ТЕЛЕКТОНОН"

МНЕНИЯ

renetaman каза на 30.11.2012 г. 12:40 ч.

Чудесна история !

Rea каза на 02.12.2012 г. 14:56 ч.

Прекрасна

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.