Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Cib (Воина)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки Цолкин под честотата 13:20 достигнахме и последната 16-та вълна, Уейвспела на Киб (Воина). Това е последната вълна в която ще стане зануляването на Календара Дългото броене на дните (Календара отчиташ еволюцията на съзнанието за период от 5200 туна = 5129 г.). Дългото броене ще достигне нулевата си точка на 21.12.2012 г. по грегорианска дата и ще започне новият 13 или 0-в бактун от следващият цикъл от 5200 туна. След тази дата ще имаме реалната възможност да положим основата на новият еволюционен етап предстоящ на планетата ни и на нас самите.

Основната същност на Киб (Воина) е неговото безстрашие и смелост, нека се отдадем на тези качества на архетипа и успеем да ги култивираме в Нас, помагайки си със силата на знака която е Интелект и основното му действие обуславящо се от изпитанието. Нека се понесем по вълната на тези енергий и успем да уловим есенцията от тях и възпитаме в нас едни наистина силни и прекрасни качества на интелект, бестрашие и смелост.

Киб (Воина) ни учи да бъдем милостиви, да разчитаме на вътрешният си глас, да помолим нашите галактически водачи да ни предадат мистичните послания идващи от центъра, да се потопим в общуване с галактическото съзнание чрез нашият интелект водени от космическото съзнание изпълнени с много смелост и упование.

Духовният Киб (Воина) не е войник, а човек, който използва интелекта си, за да отсее полезното в живота. Неговият меч на истината е съзнанието му. Киб (Воина) има дисциплината да разреже воала на илюзията и на страха. Да си безстрашен не означава да нямаш страх, а да действаш въпреки страха. Страхът е гориво за свещения воин. Киб (Воина) трябва да използва тази способност, за да изпълни мисията си. Като рицарите на кръглата маса, той търси свещения граал на истината. Но това може да бъде постигнато единствено чрез безстрашно изследване на всеки аспект от реалността. Никакъв принцип, идея, вяра или догма не може да остане неизследвана. Започни да задаваш правилните въпроси в живота и вътрешният ти Киб (Воина) ще те отведе до правилните отговори.

Киб (Воина) е канал за космическа комуникация, възможност за достъп до универсалната мрежа на съзнанието. Това е мрежата на маянския мистичен паяк, който преде интергалактическите нишки, прокарва „проводниците" на всесвързаното съзнание. Киб (Воина) е паякът в нея, присъединяването към нея за осъществяване на връзка с Божественото. Приемете от мрежата на Киб (Воина) вълните на знанието през централната ос на гръбначия си стълб, вашия жезъл. Приемете този дар на знанието с благодарност, така, както бихте приели утринната светлина, обръщайки лице към Слънцето. Милостта е неочаквано докосване, дадена с любов благословия, естествен дар от Вселената. Използвайте силата на любовта в служба на светлината все едно е електрически ток. Отворете се докрай, за да я почувствате и приемете!

Главната сянка на Киб (Воина) е липсата на упование във вътрешния ви глас. Може би очаквате да чуете лъвски рев и пропускате по-тихите, субтилни послания на Духа. Общуването с Божественото поражда промени на клетъчно ниво, които убягват на обичайното възприятие. Колебанията, отсъствието на самоувереност и страхът са пречки за упованието. Те създават електрохимични заряди и холограмна утайка в системата ви и така блокират космическата комуникация. Вашата истинска Същност е винаги в пряка връзка с космическото съзнание. Имайте вяра в способността си да получавате ясни вътрешни указания.

Трансформацията, която сянката на Киб (Воина) ви предлага, се състои в освобождаването и излекуването на такива блокажи. За начало просто заявете своето рождено право да бъдете водени от Духа и да бъдете едно цяло с космическото съзнание. Ако усетите вътрешна пречка или прекъсване на контакта, съсредоточете се и се пречистете. В медитация или молитва призовете своята връзка с Божественото и своя потенциал. Заявете правото си на изцеление. Крайно време е да простите на себе си и да приемете себе си. Лодкарят ви дава възможност за директно общуване. Доверете се на мистичната си интелигентност и вътрешното си знание.

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Усетете новият момент в зануляването на един доста древен календар и се борете чрез енергията на Киб (Воина) да сътворим реалността на новите времена.

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (7)
 

МНЕНИЯ

renetaman каза на 10.12.2012 г. 20:57 ч.

Чудесна статия ! Браво.

ihou каза на 10.12.2012 г. 21:36 ч.

Браво, точно на време! Много неща осъзнах, случили се през живота и си обясних други от по-странните състояния на съзнанието. Изясняват се нещата, направо не е за вярване... :)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.