Публикации / Закон за Времето

Сърцето на времето - Хармонична конвергенция 2012 г.

Размер на шрифта: a a a

СЪРЦЕТО НА ВРЕМЕТО
ХАРМОНИЧНА КОНВЕРГЕНЦИЯ 2012 г.
9 - 11 дни на Ритмичната Луна на Равенството
(21 - 23 декември 2012 година, петък - неделя)

Всички ние, живеещи сега на тази прекрасна Планета се приближаваме към Вратата на Завършване на Цикъла, приканваща ни да пристъпим в Новия Цикъл – цикълът на Галактическия Дриймспел – времето на мира, хармонията, приемането, радостта, състраданието, любовта и благодарността към всички същества на Земята и към всичко в Космоса.

Именно затова тези дни привличат към себе си всеобщото внимание и по всяка вероятност са най-отговорните и радостни дни през цялата човешка история.

Това, преди всичко не е външно събитие, което може да се наблюдава както зрителя се наслаждава на зрелището. Това е благоприятна възможност за всички Планетарни Кинове, за всички пробудени хора, за да се присъединят към световната мистериия на прехода – Хармоничната Конвергенция 2012 г.

В денят на Завършване на Цикъла, 9 ДЕН, плазма Сели, от Ритмичната Луна, кин 207, Синя Кристална Ръка (21.12.2012 г.) и в следващите два дни хиляди групи от милиони хора на Добрата Воля се обединяват в глобална мирна медитация. Това ще е знакова проява на световната добра воля и знак за това, че процеса на Хармоничната Конвергенция, иницииран през 1987 година е достигнал своята кулминация, че хората са вече готови да влезнат в новия цикъл на мира и хармонията.

"Хармоничната Конвергенция" описва 25-годишния процес като планетарна хармонизация с "космическия камертон". Ние разбираме, че Хармоничната Конвергенция, или Хармоничното Сближаване е процес, а не отделно събитие. Както е известно, Хармоничната Конвергенция беше инициирана на 16 - 17 август 1987 година, кинове 55, 56, като финал на завършване на пророчеството за Тринадесетте Небеса и Деветте Долни Светове. Тя премина като световна молитва-медитация за мир. Тогава пробудените хора на Земята се отправиха към свещените места на Планетата, за да пренесат чрез своето намерение и състояние енергиите на новия цикъл, тези енергии, с които нашата Планета не е била в съприкосновение от момента на своето раждане. И тази освободена световна енергия на хармония и мир оказа своето благотворно влияние – тя спомогна за пробуждането на огъня на любовта в сърцата на милиони хора, пробуди тяхната добра воля и стремеж за служене на идеите на братството и хармонията между всички същества.

Сега ние практически достигнахме финалния период на Хармоничната Конвергенция, период на интензивна подготовка за встъпване в новия цикъл и се намираме пред вратите на Новия Свят, пред Вратите на Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Какво означава да бъдем готови да встъпим в цикъла на мира и хармонията? Преди всичко, това означава, че сме готови да свалим всички маски на егото, да сменим „кожите си” и да погледнем в очите на самите себе си. Новият цикъл е цикъл на истинското планетарно човечество, цикъл на ноосферата. И ние тържествено и радостно преминаваме през Вратата за Завършване на Цикъла, готови да се срещнем със самите себе си.

В тези три дни на световна мистерия на прехода много групи от хора ще провеждат церемонии, медитации, фестивали, празници и молитви за мир. Ако вие усещате призива на своето сърце да участвате в този процес за благото на Земята и човечеството, можете да се присъедините към една от тези групи в биорегиона, където живеете. Можете и сами да организирате церемония, като поканите за участие своите приятели и всеки, който е готов да  откликне на вашия призив. Вие можете да си организирате в своя дом индивидуално пространство за медитация и церемония.

И нека всички ние, намирайки се през тези дни в различни места на нашата любима Планета да помним, че не сме сами, че по цлата Земя заедно с нас в този процес участват хиляди и милиони хора!!!

Направете медитация-визуализация на Дъговия Мост, представете си как заедно с всички Дъговия Мост обгръща Майката - Земя, точно както Майката на Мира обгръща със своя покров цялото човечество.

В деня на Завършване на Цикъла ще се проведе световна церемония за Хармонизация "Звуков Кръг", когато за възпяване на Земята ще използваме звука на вълшебните Кристални чаши, заедно със звука на тибетските чаши, диджениду, картали, камбанки, барабани и други музикални инструменти. Използвайте и ваши музикални инструменти за изцеление и прослава на Земята!

Този текст, посветен на тридневната церемониална творческа програма „СЪРЦЕТО НА ВРЕМЕТО - ХАРМОНИЧНА КОНВЕРГЕНЦИЯ 2012 г.” е призив - ПОКАНА от Планетарната Мрежа по Изкуствата на Русия и СНГ - ПСИ „ Алциона” и ПСИ” СВЕТ” за участие в Празниците, посветени на Хармоничната Конвергенция 2012 г.

Времето е изкуство, творчество и синхронност!

Всеки един от участниците в програмата има възможност да прояви своето творчество в общия кръг на сътрудничеството – мистериално, художествено, музикално и т.н., подарявайки го на Майката - Земя!

9 Ден, Сели, кин 207, Синя Кристална Ръка (21.12.2012 г., петък)
20:13. Тържествена церемония, посветена на Завършване на Цикъла:
Церемония за хармонизация "Звуков Кръг"
Медитация "Дъгов Мост"

10 Ден, Гама, кин 208, Жълта Космическа Звезда (22.12.2012 г., събота)
В космологията на Дриймспел и Телектонон Жълтата Космическа Звезда, кин 208 е кулминацията на пътешествието на Планетарния Кин в четирите Замъка на Времето преди влизането в Сърцето – Централния Замък на Вълшебствата и Синхронността. Този момент е "Време за събиране на скъпоценните камъни", тоест време за осъзнаване на целия натрупан опит за трансформиране на знанието за разума в мъдрост за сърцето.

11 Ден, Кали, кин 209, Червена Магнитна Луна (23.12.2012 г., неделя)
Червената Магнитна Луна
е порталът към Централния Замък на Сърцето, на Вълшебството, Синхронността и Мъдростта. Самият символ на печата на Червената Луна е представен като Врата- Вратата за влизане в Новия Цикъл на Галактическия Дриймспел. Преминавайки през тази Врата ние се срещаме със истинското си „Аз”, вслушвайки и чувайки своето сърце. И така, нашето сърце ще бие в унисон със Сърцето на Времето. 

Организационни въпроси
Място на провеждане: Московска област, Пушкински район, село Костино ДСОЛ (Детский Спортивно-Оздоровительный Лагерь) "Дружба". (ДСОЛ "Дружба" се намира на територията на обединения санаториален комплекс "Зелено градче")

Упътване за пристигане:
1) С автомобил.
От Москва се движите по Ярославско шосе. Пътувате до Пушкино, на38 кмот  указател "Правда. Тишково. Костино" завивате надясно. Пътувате по главния път през Костино до влизане в санаториалния комплекс "Зелено градче".

2) С обществен транспорт.
От Ярославската гара с електричка до Пушкино. След това пътувате с автобус на маршрутно такси №28 до спирка "Костино" (крайна спирка). Спирката се намира непосредствено пред вратите на "Зеленото градче".

Подробно за мястото на провеждане и маршрутите за пътуване, вижте сайта: www.green-town.ru

Организационната такса, включва преживяване и хранене: 4320 рубли.

!!! Регистрация и авансово плащане в размер на 2000 рубли обезателно не по-късно от 5 Ден на 6 Луна (17.12.12, понеделник).

Местата са ограничени !!!
Регистрация по телефона.
8-926-13:20-260;
8-915-411-46-55;
8-926-217-15-70
ПСИ "Алциона": www.Alcyone1320.ru
ПСИ "Свет": www.belosvet.ru
Фондация на Закона за Времето: www.lawoftime.org; www.lawoftime.ru

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.