Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Muluc (Луна)

Размер на шрифта: a a a

Извървяхме дълъг път под честотата 13:20 на Цолкин и спокойно мога да Ви приветствам с започването на 17-та вълна на Мулук (Луна) от настоящият Цолкин и първата за новият ни еволюционен цикъл.
Първият ден от вълната на Мулук (Луна) е 3-я ден от новите 13 бактуна. Очакват ни 5200 туна (това са 1872000 дни или 5128.76 години) на светъл и прекрасен живот в новата еволюционна вълна на простперитет и духовно израстване.
Нека ние всички положим нужните усилия да сътворим един нов и прекрасен свят изпълнен със синхронност и светла всемирна любов.

Какво е Мулук (Луна)?
Мулук (Луна) е пречиствате, Сигнали, Знаци, Будно внимание, Осъзнаване, Разбиране, Спомняне, Космическа комуникация, Фар, Поток, Изчистване, Космическо семе пред вратата на пробуденото съзнание. Всичко това през тази вълна от 13 дена ще ни помогне да прогледнем и видим новите неща идващи към нашата планета и кодирани под новите вибрации. Да точно в началото на този голям цикъл ние започваме с едно пречистване. Пречистване от старите порядки, от старото мислене и действие. Пречистване от нас самите, това което сме били до сега за да можем да положим основата на новото, основата на това което наистина искаме да бъдем.

За майте Мулук (Луна) се олицетворява от дъждовната капка или дъжда. Мулук (Луна) казва: „Пийте от моите чисти води. Нека моят дъжд ви пречисти. Получете божествено напътствие, космическа дъждовна капка от окото на Създателя. Божествено семе на пробуденото осъзнаване, признай себе си. Нека окото ти бъде едно. Потопи се в моите води на спомнянето."
Числото на Мулук (Луна) е девет и символизира вечното повторение на великите цикли. Пример за подобно повторение е периодичното завръщане на Земята на възвисените майстори-учители, които помагат за пробуждането на хората. Девет е числото на Кетцалкоатл, Буда и Христос. Мулук (Луна) е символ на великите учители, дошли да преведат вселенската мъдрост на езика на човечеството, да въплътят пробуденото състояние на съзнанието, постижимо за всеки. Такива учители служат за връзка с Божественото и носят обещанието за постигане на съвършено майсторство.

Една от сенките на Мулук (Луна) е склонността да се носите по реката като че ли несъзнавано и без посока. Друг аспект на сянката на Мулук (Луна)  е тенденцията да направлявате живота си, водени главно от желанията и нуждите на егото, вместо да се отворите за напътствията на своята Висша същност. Проблясъците на интуицията и вътрешните ви ориентири ще доведат до осъзнаване на привидно забравеното. Обръщайте внимание на всеки сетивен сигнал, на всяко указание, които пораждат силни чувства у вас. Тези знаци са навсякъде в глобалната космическа комуникационна система и са на ваше разположение. Спомнянето е естествен процес. Използвайте го по естествен начин, без да се вкопчвате в него. Прекаленото фокусиране върху спомянето може да попречи то да се случи. Дайте си също така сметка за склонността си да питате другите за онова, което би следвало сами да си спомните. Друга сянка на Мулук (Луна)  е прекалената скромност или самоомаловажаването. В нея тенденцията да скривате собствената си светлина може да се усили, поради което фарът, който всъщност сте, ще остане незабелязан. Причината за тази слабост може да произтича от срамежливостта или ранимостта на вашето вътрешно дете, чиято чувствителност е била вероятно потисната от определени преживявания в течение на живота. Ето защо имате желанието да се отдръпнете в себе си или пък се чувствате самотни и несигурни.

Трансформацията, на сянката на Мулук (Луна). Опитвайки се да си спомните, вие се превръщате във фар или приемник на космическо съзнание. Тази комуникация провокира постепенно отваряне на третото око, окото в монолита на съществото ви. С отварянето на това око възприемчивостта ви се избистря, така че ще започнете да долавяте повече знаци, сигнали и познание. Те ще служат на вашето израстване и еволюция - те са елементи на системата за обратна връзка, от която можете да си правите заключения на какъв етап от пътуването си се намирате.

Какво представлява Мулук (Луна) в описание на новите архетипи:

Аз съм Лечителят
Кодът ми е Червената Луна
Моето число е девет -
Силата на времето, съдбата и циклите на живота
Появявам се от вселенския поток
Излизам от дълбините на живите води
Аз се сливам с универсалния поток
Вътре в моя свещен поток всичко се пречиства
Повишавам вибрацята във всяко природно царство
Аз съм хармонията на целостта
Аз съм регенерацията на живота
Аз съм и флуид и поток
Заедно с фазите на Луната;
Аз съм кралицата на животворната вода,
Аз съм дъждът и потокът който тече,
Хранейки растенията и карайки цветята да разцъфват
В моя свещен поток лежи произходът на всичко
Моята корона е възстановяващото великолепие на
листата, корените, семената и цветята,
Върховенството на божествения разум
За да опознаеш мен и моите безгранични лечебни сили
Трябва да оставиш настрана всяко съмнение и да се слееш с потока на вярващите

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Усетете новите енергии престигаши в началото на новият цикъл и се причестете с енергията на Мулук (Луна).


Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (13)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.