Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Ik (Вятър)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки честотата 13:20 на Цолкин стигнахме и до Вълната на Ик (Вятър). Да това ще е една Вълна изпълнена с силата на Ик (Вятър), а Какво е той. Ик (Вятър) е плавно движение, както се движи и самият вятър, в пълен синхрон и плавно и спокойно.

Ик (Вятър) е комуникация, движение, той е основата на всичко движещо се. Това ще са дни изпълнени с коминикиране между нас самите, но също така и връзка с Духът ни, защото Ик (Вятър) е галактическият вятър, катализиращото течение, Духът, който минава през всичко. Той е божественият дъх, одушевяващ цялото творение, невидимата същност на слънчевата енергия. Ик (Вятър) е дъхът на вдъхновението, оплождащата сила на вятъра. Неговата същност е движението на Духа, с което прониква във формата, за да я оживи, пречисти и вдъхнови.

А кой е проводника? Да, самите Ние сме това, самите Ние сме проводниците на духа, самите Ние ще бъдем обзети от вдъхновението преиждащо с Ик (Вятър). Просто е нужно да се отворим за Духът ние и да му се доверим и да дишаме в такт с него.

Ик (Вятър) въплъщава също така идеята за присъствието. То е израз на непосредственото съществуване, то е създател на близост. Присъствието включва способността да бъдеш мъдър в своята простотата. Вашата истинска идентичност израства от простото съществуване. Присъствието означава да бъдеш отворен, съзнателен, изцяло в настоящето. Присъствието означава „да си тук" за всичко, което е.

Присъствието е просто. То е като да си прикован в този миг от красотата на природата. Присъствието е вашето естествено състояние. Когато присъствате, сърцето ви се чувства отворено, заредено, пълно. Когато присъствате, независимо дали сте сами или с друг човек, вие сте свободни и спокойни. Тогава времето тече като че ли по-бавно. И вие можете да разширите своята съзнателност с лекота и да си позволите да виждате истински и да бъдете истински видени.

Някой от сенките на Ик (Вятър) са:
Ик (Вятър) може да се усъмните в единството си с Извора, да имате чувството, че Божественото е извън Вас. Ако не осъзнавате способността си да сте Съ-творец на собствената си реалност, ще бъдете склонни да се осланяте за всичко на Духа. Вие обаче сте Духът и затова нещата зависят от вас! Ако чакате вдъхновението да дойде отвън, привлечете го чрез яснотата на своето намерение. Призовете го да се прояви в живота ви.
Друг индикатор за сянката на Ик (Вятър) е чувството на известна угнетеност от външните форми и категориите на организираните групи или религии. Ако се намирате в тази сянка, думи като церемония, ритуал, архетип, рай или Бог могат да ви прозвучат като сигнал за тревога В системата на майте думите са натоварени с по-широко смислово значение от това, което се подразбира в обичайната им употреба. Думата рай например обозначава определена вибрационна честота и специфичен хармоничен резонанс. Вероятно съществуват много форми на медитация, церемония, молитва, както и други практики, които биха послужили на духовното ви развитие. Приемайте истината във всичките й форми! Търсете подсъзнателните програми, които могат да възпрепятстват изживяването на формите, полезни за духовното ви разгръщане. Освободете съзнателно съденето, негодуването или скритите рани, които помрачават отношението ви към някои организирани групи или религии и техните участници или дейност.

Какво представлява Ик (Вятър) - (ВЪРХОВНА ЖРИЦА) в описание на новите архетипи:

Аз съм Върховната Жрица
Кодът ми е Белият Вятър.
Аз прониквам във вашата вселена
През Втория Светлинен Портал
Моето число е две
Предизвикателството на Вятъра
Който постоянно променяйки посоката си
Калява силата на „словото”
Нека изговаряте само красиви думи
Това е моето предизвикателство към теб -
Защото аз съм Господарката на Ветровете
Пазителката на тунелите на мисълта, които се отварят от песента на кристала
Тръгваща от моята корона, косата ми се появява
Като най-горен възел на безкрайното
Аз съхранявам духа на пророчеството
Аз калявам силата на дъха, изпълващ тялото с жизненост
Скъпоценният камък на челото ми е неразрушимата мъдрост
Която осветява всяка моя мисъл
Изпратена от божествената воля.
Моят контрол винаги е насочен
Единствено към твоята духовна същност
Ще ме чуеш винаги когато вятъра
Задуха от нищото

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Усетете енергиите идващи от Духа чрез Ик (Вятър).

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (11)
 

МНЕНИЯ

IikKa каза на 17.02.2013 г. 18:14 ч.

Прекрасно!...
Благодаря ти.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.