Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Men (Орел)

Размер на шрифта: a a a

Движейки се под честотата 13:20 на Цолкин достигнахме и предспоследната вълна от настоящият Галактически оборот, Вълната на Мен (Орел). Това е 19-та предпоследна вълна от настоящият Цолкин и резонно ни кара да погледнем с глобален поглед върху нещата.

Какво е Мен (Орел)? Орела е най голямата граблива птица :), Орела е птицата която има способността за регенериране по средата на живота си.

Какво е Мен (Орел) според архетипа в Цолкин?
Мен (Орел) е надежда, отдаденост, милосърдна служба, глобално съзнание, сънища и видения, планетарен разум, вяра в себе си. Мен (Орел) представлява еволюцията на съзнанието от индивидуално към планетарно. Този процес е символизиран от орела, чийто образ ви кара да си припомните вашата роля в активирането на планетараното чудо.

Вибрацията на Мен (Орел) е основният тон на състраданието. Застанете в прозрачния център на планетарното съзнание, което се намира над кристалинното ядро на Земята. Това свещено ядро преминава през вас и през средоточието на цялото творение и пробужда вашето светлинно тяло: „Чрез теб, Гайя, аз също се трансформирам! Пробуждам се със завръщането на божествената любов и светлина. Ние всички сме едно! Тъй като ти се пробуждаш, Гайя, аз се самолекувам. Тъй като аз се пробуждам, се самолекуваш ти, а нашите цветни чашки се отварят в екстаз към новото Слънце на Цветята."

Мен (Орел) представлява еволюцията на съзнанието от индивидуално към планетарно. Този процес е символизиран от орела, чийто образ ви кара да си припомните вашата роля в активирането на планетараното чудо. Вибрацията на Мен (Орел) е основният тон на състраданието. Застанете в прозрачния център на планетарното съзнание, което се намира над кристалинното ядро на Земята. Това свещено ядро преминава през вас и през средоточието на цялото творение и
пробужда вашето светлинно тяло: „Чрез теб, Гайя, аз също се трансформирам! Пробуждам се със завръщането на божествената любов и светлина. Ние всички сме едно! Тъй като ти се пробуждаш, Гайя, аз се самолекувам. Тъй като аз се пробуждам, се самолекуваш ти, а нашите цветни чашки се отварят в екстаз към новото Слънце на Цветята."

За майте Мен (Орел) представлява орела, онзи, който се извисява в съзнателен полет над Земята, онзи, чиито очи виждат далеч отвъд човешкия ум. Мен (Орел) е състраданието на всички сърца, свързани в едно. Мен (Орел) е същността на зората - ясна, свежа и заредена с енергия за осъществяването на най-съкровените ви мечти. Мен (Орел) пронизва дълбините на колективната безнадежност и извисява масовото съзнание с безусловна любов. Той подтиква съюза на Верните на Звездите да служат така, че да си спомнят светлината.

Част от на сянката на Мен (Орел) са Отчаяние, Безнадеждност, Вманиачаване в служенето, Загуба на радостта от живота, Ненамиране на смисъл, Обсебване, Отчаяние, Отчужденост от битието на човек, Отъждествяване с ролята на спасител, Поемане на твърде много ангажименти, Разграничаване, Синдром на помагача, на спасителя, „спасяващият" другите. Неспособност да казваш „не". Загуба на надежда и ненамиране на смисъл. Чувство за безполезност

а всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки, най вече чрез това да се научим да си уравновесяваме своята отдаденост на служенето, като се грижим за себе си и си почиваме. Вярвайте в себе си! Следвайте мечтите и визиите си. Спомнете си своята цел и поетите от самите вас задължения в рамките на цялостната картина.

Какво представлява Мен (Орел) - (ГАДАТЕЛ) в описание на новите архетипи:

Аз съм Гадателят
Кодът ми е Синият орел
Моето число е 15—три портала по пет
Се отварят от моя разум
Моят дом е безкрайното небе,
Защото аз съм роден на небето
Галактиката пулсира с моите сияйни мисли
Аз се плъзгам с лекота през измеренията със силата на видението и
Предвещавам настъпването на преходните времена.
Аз летя през паралелни вселени, носещ се
Единствено върху дирята на вселенската памет зувуйя
Видението е източникът на моя разум,
Който поддържа планетарното цяло
Всеки, който търси познанието за мисълта и иска да твори
Съгласно плана на вселената, да дойде при мен, и ще види, че
В моя ум властва вселенския разум с неговата безгранична съзидателност
Да ме познаваш означава да познаваш астралното ниво
на всеобхващащата безкрайност
От която е произлязъл висшият разум

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Усетете енергиите долитащи чрез Мен (Орел) и се
потопете в глобалното съзнание. Най-големият подарък, който можете да поднесете на тази планета, е просто да сте любовта. Вярвайте в себе си, в мечтите и визиите си! Не забравяйте специфичните си таланти.

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (19)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.