Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Lamat (Звезда)

Размер на шрифта: a a a

Обратният път към звездите с честотата 13:20 на Цолкин. Настъпи последната 20-та вълна от настоящия Галактически оборот на Цолкин. Това е вълната на Ламат (Звезда). Тази вълна е и 4-та последна вълна от Зеленият Централен Замък на Очарованието и едновременно с това е и последната завършваща вълна от Цолкин (от кин 248 до кин 260).

Какви са основните енергийни характеристики на знака Ламат (Звезда) - Хармония, Изящество, Изкуство, Създаване на красота, Интуитивно осъзнаване на модела на върховия живот, Разширяваща се любов, Ясна перспектива, Свещената геометрия, форма и модел, който създава хармонични измерения, които са в основата на живота и растежа.

Това са дни за творчество, усет за красота, усещане за финес и изящество. Хората родени под знака Ламат (Звезда) или в тази вълна за предимно артисти. Това са хора с вроден усет за красота и хармония, това са хора на изкуството, творци. От тях може да се очаква сътворяване на всякакви красиви и хармонични творения. За това е добре през тези 13 дни да се отдадем на творчество, творете, все пак Времето е Изкуство, използвайте това и траснформирайте енергията си в красиви и изящни творения.

Ламат (Звезда)
олицетворява изкуство, в най-широкия смисъл на думата, означва съзнателно изразяване на циклите и процесите на съзидание – било то дърво, цвете, паяжина, танц, песен. Ламат (Звезда) показва вродения си блясък с елегантност и лекота. Позволи си да грееш, а изкуството ти да бъде автентичен израз на онова, което е в сърцето. Това ще вдъхнови много, които ще бъдат способни да възприемат твоята светлина, дори и през големи разстояния. Помни, че самият ти си произведение на изкуството! Бъди елегантен и изразителен и ще бъдеш способен да танциваш с живота, както Звездата танцува с галактиката.

През тези дни отделете време за инвентаризация на всичките си таланти които цените в себе си. Вашите дарби и таланти съдържат неразпозната и непризнат мъдрост. Отворете очите си за по-големи възможности от това Кой сте. Единственото Ви ограничение е от собствените Ви твърди решения и навици, които вие сами си поставяте.

Вие сте звездно семе! Вие съдържате холограмния „пакет със семена", нужен за вашето превръщане в съзнание от светлина, и енергията, която ще ви направлява към постигането на цялостност. Този резонанс ви предлага по-широкообхватно виждане на по-голямата същност и на реалността.

Енергията на Ламат (Звезда) може да бъде изживяна като нежно полюляване, после като реене и спираловидно кръжене все по-нагоре, за да завърши с внезапен прилив на чувства, който ви пренася в една разширена реалност. Понесете се с космическите ветрове на Божественото и, описвайки широка дъга, се върнете обратно в тукашната реалност, изживели по нов начин своя Аз.

Ламат (Звезда) е трамплинът, който буквално ви изстрелва в различна честота на съществуване. Той може да ви помогне да се доближите до хармонии и мелодии, по-далечни от тези, които обикновено долавяме на Земята. Ламат (Звезда) символизира хармоничните цикли на небесните тела в тяхната свещена взаимозависимост, звездния портал, прорицателя, който ви свързва със свещеното движение на планети, звезди и галактики.

Ламат (Звезда) отваря много звездни портали - на Плеядите, на Сириус и дори отвъд тях. Медитирайте върху Ламат (Звезда), за да започнете да разширявате съзнанието си. Вгледайте се в звездния портал върху картата на Ламат, за да проникнете в тази мистерия.

Част от на сянката на Ламат (Звезда) са Дисхармония, Неувереност, Липса на чувство за самостойност, Чувство на откъснатост от разширяващото се присъствие на Висшата същност, Усвояване уроците на дисхармонията.

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Послужете си с любовта, за да отстраните дисхармонията в живота си. Установете хармония. Достигнете до своята същност на звездно семе. Отпуснете се в хармонията на пълното си присъствие.

Какво представлява Ламат (Звезда) - (АРТИСТ) в описание на новите архетипи:
Аз съм Артистът
Кодът ми е Жълтата Звезда.
Осем е числото, което отваря моя портал
Резонансните честоти са моята палитра
С която да хармонизирам звученето и на най - дълбоките звуци на вселената
Имай дързостта да бъдеш красив! 
Аз съм елегантността на просветлението, 
Чрез моето изкуство аз оцветявам твоя свят
Аз съм звездата, аз съм дъгата на твоя ден и 
Лунния блясък в твоята нощ.
Аз съм Артистът
Всичко което правя произлиза от звездите, 
Моето име е Звездно Същество, Звездно Дете, Звезден Певец 
Аз съм галактическия акорд
Резониращ от космическия клавиш
Аз създавам песните и изричам кристалната клетва
Която пътува през безкрая на зувуйя
С чудесата на вечно разширяващата се хармония.
Да ме познаваш означава да овладееш безкрайната песен и да я насочиш 
обратно към Повелителя- Артист на цялото Сътворение

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Усетете енергиите престигаща от Звездите чрез Ламат  (Звезда). Намерете обратният път към звездите.
„Аз съм моето пълно присъствие в този момент. Аз съм хармонията на звездите."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (21)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.