Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Imix (Дракон)

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в новият Цолкин.
Да днес в деня на Имиш (Дракон), ние стартираме нов Галактически оборот под честотата 13:20. От днес започваме отначало пътуването ни по Цолкин и разбирасе с най-голямата сила Имиш (Дракон), като едновременно с това и влизаме в първият червен източен Замък на поврата - дом на рождението.

Сега е времето да инициираме всичко което желаем, сега е момента да заложим началото на всичко онова което искаме да ни се случи през следващите 260 дена.

Интересното в тази вълна е че всички кинове са тройни, какво ще рече това. Всеки един от 13 кина през тази вълна се кодират с една и съща цифра за тон, знак и кин (кин 1 се състои от тон 1 и знак 1 /дракон/, кин 2 е тон 2 и знак 2 /вятър/ и тн.), което прави киновете тройно засилени спрямо самата цифра. Това е единствената такава вълна в Цолкин, като едновременно с това е първата вълна инициираща раждането на новото съзнание под честотата 13:20.

Какво е Имиш (Дракон)?
Имиш (Дракон) е Източник на живота, Памет, Първична вода, Кръв, Захранване, Енергия на майчинството, Силата на раждането, Закрила и подкрепа от Божественото, Прамайка, Първично упование и първична храна, Възприемчивост

Имиш (Дракон) е съществото на първичните елементи. Той ни подканва да се слеем със земните енергии, да се върнем към извора и да си спомним общите ни корени като същества от Земята: Голямата Майка, хранителка, грижеща се за всички ни. Ако влезем в състояние на само-изхранване и на доверие, че всичките ни реални нужди ще бъдат задоволени, Вселената ще ни достави всичката енергия, която ни е нужна за живот. Благодари за основните нужди, които поддържат съществуването ни и ни позволяват да бъдем! Намери мястото вътре в себе си, което е в мир с простотата на съществуването и почитай всеки настъпващ момент. Наслаждавай се на откриването на своя личен процес на творческо раждане, празнувайки всяко творение като вдъхновен израз на живот.

Част от на сянката на Имиш (Дракон) са Зависимост, Съ - зависимост, Депресия, Липса на грижа за себе си, Липса на подкрепа, Липса на упование, Прекомерна подкрепа за другите, Самостойност, Проблеми, свързани с дълбокото, първично доверие и оцеляването, Чувствате се неподкрепяни от Божественото или недостойни да получавате

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Вярвайте, че в един по-широк смисъл ще ви бъде дадено онова, от което се нуждаете. Бъдете отворени да получавате. Споделяйте чувствата, желанията и мечтите си.

Какво представлява Имиш (Дракон) - (ПЪРВИЧНА СИЛА) в описание на новите архетипи:

Аз съм Първичната Сила
Кодът ми е Червеният Дракон
Моето число е едно,
Обединението на първичното същество
Аз съм Прародител на Дните
Прониквам във вашата вселена
През Първия Светлинен Портал
Съхранявам паметта на космичната същност
В рамките на първичния извор
Родното място и детска площадка на
Звездните създатели и Звездните господари,
Вечността е моята корона.
Аз давам живот на всички форми
И като храня всяка форма
аз пробуждам състрадание към всички живи същества
Събуждайки се в тях
Една същност запечатана във вечно-възпроизвеждащия се генезис на моя произход
Да ме познаваш означава да зърнеш първичната матрица
И ако ме срещнеш, То ще бъде като мистерия
Отразена обратно към теб
Зовяща те отново и завинаги

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Поставете началото на едно прекрасно ново пътешествие под честотата 13:20 и се слейте в пътуването чрез енергията на Имиш (Дракон)

„Аз се уповавам безрезервно на Извора на божествена закрила."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (13)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.