Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Ix (Вълшебник / Магьосник)

Размер на шрифта: a a a

След интензивното влизане в новият Галактически оборот на Цолкин под честотата 13:20, престигнахме във втората вълна от този оборот. Вълната на Икс (Вълшебник/Магьосник)

Икс (Вълшебник/Магьосник) в тази Вълна ще ни води през последните 7 и първите 7 знака от 20 архетипа. По този начин той ще ни покаже, че началото и краят могат да бъдат навсякъде, защото те реално не съществуват. Няма край на живота на съзнанието, то е вечно. Няма край на времето, то е вечно. Икс (Вълшебник/Магьосник) ще ни научи да осъзнаваме Времето като низ от стъпки. Той ще ни помогне да се свържем със Земята и да намерим извора на основната ни енергия - енергията, която захранва движението на еволюцията. Икс (Вълшебник/Магьосник) ще ни покаже удоволствието от живота и ще ни мотивира за следващия цикъл на работа и лекуване.

Бялата Вълна е с рафинираща енергия. Тя не изисква усилия, а нежно носене по нея и отдаване.

Какво е Икс (Вълшебник/Магьосник)?
Икс (Вълшебник/Магьосник), бидейки неподвижен, е научил тайната на безвремието. В непрестанната медитация на времето, ако можем да намерим центъра, можем да достигнем мястото на очарованието. Това е мястото на истинската магия, от където можем да омагьосаме всеки аспект от живота си. Всичко, което се случва в света ни е свещено, когато сме отворени и възприемчиви за многото форми, под които може да се изрази божественото.
Медитацията на Икс (Вълшебник/Магьосник) е състояние на буден транс, от което може да види всички тези форми и да омагьоса онези, които служат на най-висшите цели. За да живеем в тази магия всеки ден, ние трябва да сме стъпили здраво на пътеката си, да се отдадем на истината и да бъдем отворени и възприемчиви във всеки един момент. Икс (Вълшебник/Магьосник) говори истината, а думите му имат голяма сила. Използвай думите си мъдро и ти също ще можеш да бъдеш потопен в омайно съществувание. Влез в транса на безвремието и намери вътрешния си Икс (Вълшебник/Магьосник).

Икс (Вълшебник/Магьосник) е този архетип от еволюцията на съзнанието, който има лумтящ огън в сърцето си. Хората с този знак се раждат със запален огън. Ако не са се срещнали все още със създателя си, те все пак имат такова отношение към живота, сякаш знаят предостатъчно и нямат намерение да задават твърде много въпроси. Поне не повече от необходимото. За Икс (Вълшебник/Магьосник) "необходимото" във въпроси е особено малко. Икс (Вълшебник/Магьосник) понякога не могат да разберат хората, които се лутат твърде много, променят мнението си за нещата от днес за утре или се хвърлят в огъня като нощни пеперуди. Трудно им е и да приемат, че за някои хора нещата не са просто ей така ясни в сърцето, както им е на тях. Кристално чисто е напред пред погледа им. Каквото и да се случва, те знаят, че могат да разчитат на себе си. Ако стане твърде напечено, от тях ще излезе нова магия. Винаги излиза някоя неочаквана магия от самите тях, сякаш имат скрита в сърцето торбичка с магии. И не в главата, а именно в сърцето.

Ако един Икс (Вълшебник/Магьосник) е нещастен, това е защото му липсват предизвикателства. За да се почувства пълноценен, Икс (Вълшебник/Магьосник) трябва първо да намери същинския извор на вечния си огън - огъня на Истината. След това трябва да усвои съзнателното му поддържане. И след това да стане учител на другите, да им покаже как да запалят огъня на Истината и как да го поддържат завинаги.

Част от на сянката на Икс (Вълшебник/Магьосник) са Проблеми с властта, Контрол, Липса на Честност/Искреност, Злоупотреба с Волята, Манипулиране, Надценяване на интелекта, Ограничаване, Претоварване на ума, Проблеми на егото, Проблеми с личната сила, Свръхинтелектуализиране, Нужда от одобрение и приемане, Индивидуално съзнание, несинхронизирано със знанието на сърцето

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Установете ясна връзка с божествената воля и вашата Висша същност. Бъдете прозрачни, като невинно позволите на магията да премине през вас, вместо да си мислите, че можете да я създадете сами. Отворете се за знанието на сърцето и за безграничните възможности.


Какво представлява Икс (Вълшебник/Магьосник) - (ВЪЛШЕБНИК) в описание на новите архетипи:
Аз съм Вълшебникът
Кодът ми е Белият Вълшебник
Двойно Седем е моето число, което е
Знак за моето свръхмисловно задълбочаване в силите на космическото сътворение.
Моята кристална сфера съдържа всичко, което може да се види и научи
Чрез моята свръх възприемчивост
ти поверявам кодовете на резонансната яснота,
Която ти наричаш време
Откажи се от всяка мисъл и ела с мене
в безвременното очарование на моя оракул—Оракула на Вълшебника,
Чрез който измеренията се свързват помежду си
Моят разум е вселената,
Моето тяло е светът, който виждаш,
Речта ми е мелодичният звук на природата,
Моето трето око е триъгълника
На тялото, речта и разума
Аз съм този, който дава магически имена,
Аз пазя тайната на изгубения акорд – музиката на сферите,
по-високите вибрации на космическия закон
Да ме познаваш означава да познаваш дърветата,
Защото аз съм движението и мярката за естествения ред — Хунаб Ку

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, отдайте се на магическата енергия на Икс (Вълшебник/Магьосник) и чрез Вълшебство сътворете прекрасна за вас реалност.

„Благодарение на вътрешното знание аз се намирам в синхрон с божествената воля."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (21)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.