Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

34-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Слънчевата Луна на Ягуара, Луната на Намерението, Деветата луна от Планетарния Вълнов Модул на СЛУЖЕНЕТО.

"Не подценявайте силата на собствената си ясна мисъл на действието и разума.Чрез синхронните кодове на Закона за Времето, ние активираме ноосферата от невидимия свят като отплата за проявлението на Дъговия Мост."
– Валум Вотан

Ние вече влизаме в третата от седемте Мистични Луни - Луната на Жълтото Слънчево Семе. Жълто Слънчево Семе, Кин 204, е галактическия подпис на великия руски дипломат, учен, мечтател художник и радетел за мир, Николай Рьорих (Nicholas Roerich), който споделя слънчевият си рожден ден (9 октомври) с Джон Ленън.

Рьорих и съпругата му Елена посетиха Централна Азия през 1920 година в търсене на Шамбала, просветеното общество. Рьорих се завърна от пътуването си със Знамето на Мира, което след това беше прието от Движението за Световния Тринадесет Лунен Календар, който избира мира като един от официалните стандарти.

Знамето на Мира

Песен на Шамбала - от Николай Рьорих

Шамбала е изпълнение на пророчествата на Калачакра, Колелото на Времето. Калачакра завършва в Кали Юга, тъмната епоха на невежество и унищожението на Земята, защото човечеството живее в изкуствено време. 

- 1987 – изпълнение на цикъла на пророчествата на Калачакра и Кетцалкоатъл (Хармоничната Конвергенция).
- 2012 г. сигнал за затваряне на цикъла и постепенното преустановяване на галактическия лъч с диаметър 5125 години.
- 2013 г. – отварят се Седемте Мистични Луни, водещи до Галактическата Синхронизация
- Завършване на 26-годишния цикъл на Хармоничната Конвергенция. В този момент се въвежда поетапно новия галактически лъч.

Как да се настроим към този нов лъч?

Първо, осъзнавайки, че вселената не е всичко, което смятаме, че е. И второ, като признаем, че по-голямата част от нашите мисли и действия са просто проекция на различни честотни лъчи, които активират определени части от нашия мозък за предвиждания или възникване на определени аклиматизирани модели.

Светът, в който живеем е една матрица на разума. Всички мисли, идеи, планове, решения за това как да живеем живота си са в нашия разум. Повечето от нашите мисли в момента са вградени в изкуствена матрица.

Чрез медитация и изкуство ние можем да надхвърлим информираността си за света, да проникнем зад завесата на Мая и да се настроим към този нов настъпващ лъч. Чрез превъзхождане на представата за света и настройване към новите сили и енергии, които не са от този свят и свежо възприемане на космическото зазоряване.

Чрез използване на кодовете и практиките на Закона за Времето ние си помагаме за издигане на нашите възприятия в стандартната матрица. Законът за Времето е и върховна система на самоорганизация.

В геометрията на пулсарите, деветия тон (и деветата луна) представляват третия етап от четвъртото измерение - пулсар на времето 1-5-9-13. Деветия етап е слънчевата командна кула.

"През това време (2013 г.), ние ще видим действителното начало на социална организация, според Закона за Времето, което ще бъде "царство на Шамбала на Земята". "Всички Войни на Шамбала се завръщат като Земни Мастери, симпатизиращи духовността в целия свят, която чува и се вслушва внимателно към посланието на Закона за Времето.”
- Валум Вотан

Печатът на Откровение е посвещение на синхронен ред в четвъртото измерение на времето.
Дриймспел е дума на заклинание.
Teлектонон е словото на предоставеното пророчество.
Шамбала е дума, която отключва тайната на изгубената тринадесета Луна.

 

Слънчева Луна на Намерението, 9–та Луна oт 13-те Луни
( 7 Март – 3 Април 2013 г. )

Преминавайки през Мистичните Луни, продължаваме да откриваме съкровищата!
Добре дошли в синхронния поглед на тази Слънчева Луна - Третата от Седемте Мистични Луни. В Седемте Мистични Луни резюмираме Седемте Дни на Сътворението. Тази Луна отново представя силата на третия ден от сътворението: силата на Слънчевия Цъфтеж.

Да обобщим, в първата Луна беше силата на Резонантния Дух (както Космическата Наука описва "РАНГ" - първоначалната отекваща звукова вибрация, която създава вселената ("В началото бе думата", "ОМ" и т.н.).

Втората Луна беше силата на Галактическото Изобилие, за създаване на безброй галактически поръчки в движение.

Тази трета Луна съответства на Кин 204, Жълто Слънчево Семе:

"Аз импулсирам израстването на семената на Новото Време
за да се развие осъзнаването и цъфтежа,
Аз одухотворявам със слънчевия тон на намерението Печата на Израстването и Целеустремеността, 
Ръководен съм от силата на универсалния огън."

Така че, с тази Луна ние приемаме силата на Слънчевия Цъфтеж. Всъщност, ние сме галактически същества, и дори сме по-близо до дома си, ние сме Деца на Слънцето.

Слънцето е ядрото на сложен организъм, научно възприет като хелиокосмос. Въпреки, че е много повече от това, това е едно съзнание, съсредоточено в ядрото (Слънце /Самостоятелно Kинич Ахау), но чието съзнание и информираност се простира отвъд и чрез планетарните орбити.

С тази Луна, Луните до стартирането на Кораба на Времето Земя 2013 и Галактическата Синхронизация стават 5. Тази Луна ни настройва към еволюционната програма на Слънцето. Отделете време за настройка към слънцето, местният режисьор на духовно/разумната ни еволюция!

Хептадни Пътеки в Луната на Синята Галактическа Нощ

В Слънчевата Луна всяка от четирите Хептадни Пътеки aктивира двата електро-активни и стабилизиращи електро- етерни меридиани на Галактическата Суперструктура Хунаб Ку 21 (Галактическото Дърво на Живота и Знанието).

33 Хептада: Сексът Електрифицира Навигацията - Кодон 37: Силата на Родния Дом, Космическият Ред Информира Времето
34 Хептада: Навигацията Електрифицира Мъдростта - Кодон 53: Eволюция, Teлепатията Развива Храма
35 Хептада: Смъртта Електрифицира Самостоятелното Съществуване - Кодон 57: Разум на Диханието, Разпространение на Галактическата Октава
36 Хептада: Самостоятелното Съществуване Електрифицира Магията- Кодон 59: Освобождаване, Галактическата Октава Озвучава Разума на Пространството (Завръщане на Кодон 59: Кодонът на Затваряне на Цикъла)

Синхроничности на звездните пътешественици

ДАЛИ, ДЕН 1 - Kин 23, Синя Планетарна Нощ (7 Maрт 2013 г.)
Първи Ден от Слънчевата Луна- Очарователно е, че миналата Луна беше на Синята Галактическа Лунна нощ (Създаване Силата на Галактическото Изобилие), а на първия ден от тази Луна е Планетарната Нощ (Проявлението на Изобилието). Галактическото Изобилие започна и се катализира в Слънчев Цъфтеж!

AЛФА, ДЕН 5 - Kин 27, Синя Магнитна Ръка (11 Maрт 2013 г.)
НОВОЛУНИЕ & Започва Вълновият Модул на Синята Ръка - на Реализацията. 
Вълновият Модул на РЪКАТА ПРИВЕЛ В ДВИЖЕНИЕ Силата на ИЗЦЕЛЕНИЕТО, светеща с нюанса на СИНИЯ ПЛАМЪК НА СТЕНИТЕ на ЗАМЪКА на Промяната в Дриймспел. – Генезис на Дриймспел

СИЛИО, ДЕН 7 - Kин 29,Червена Електрична Луна (13 Maрт 2013 г.)
11-та годишнина от първото предаване на Космическата История на Кин 174, Бял Oбeртонов Вълшебник в годината на Жълтото Слънчево Семе. Вълшебникът се отнася към Малдек, разрушената планета, която е в основата на познанието на Космическата История.

ЛИМИ, ДЕН 13 - Kин 35, Син Слънчев Орел (19 Maрт 2013 г.)
Ден на Вълшебната Костенурка – Силата на Слънчевото Видение в Творческата Сила на Слънчевия Цъфтеж …

СИЛИО, ДЕН 14 - Kин 36, Жълт Планетарен Воин (20 Maрт 2013 г.)
РАВНОДЕНСТВИЕ (Пролетно - в Северното Полукълбо / Есенно- за Южното Полукълбо). Време на баланс между светлината и тъчнината. Ден за Медитация Дъгов Мост.
Вижте как Карл Саган обяснява четириизмерния куб:

ГАМА, ДЕН 17 - Kин 39, Синя Космическа Буря (23 Maрт 2013 г.)
Насладете се на Магията на Полета! Портал на Галактическа  Активация и 2-годишен юбилей от преминаването на Валум Вотан отвъд завесата. Завършва Вълновият Модул на Синята Ръка. Начало на 13 Уинал MAК: «Избавяйки се от всякакви зависимости и достигайки състояние на трансцендентност….»  Ден 11 в Куба: Силата на Магията на Маймуната.
"Духовното удовлетворение може да дойде само отвътре.Защото в него се намира самостоятелно същия ред, който управлява небето и Земята." Валум Вотан

KАЛИ, ДЕН 18 - Kин 40, Жълто Магнитно Слънце (24 Maрт 2013 г.)
Начало на Вълновият Модул на Жълтото Слънце Универсалния Огън/Просветление (завършва на Втория Ден от 10 Планетарна Луна - 5 април 2013 година). Да пътуваме с този вълнов Модул направо в четвъртата Мистична Луна! Със силата на универсалния Огън да разширим Слънчевия цъфтеж до Планетарна Жизненна Сила! Да сърфираме нагоре! Сърфиране нагоре !

СЛЕД това знанието за изцеление на Вълновия Модул на РЪКАТА ДОВЕЛО до ЧЕТВЪРТИЯ магнитен Портал на ЗАМЪКА на Промяната. Вълновият Модул на СЛЪНЦЕТО се ПРЕДСТАВИЛ, за да се види неговото могъщество. И ЕТО, че ЗАПОЧНАЛО ДВИЖЕНИЕТО на Крилото на ВСЕЛЕНСКИЯ ОГЪН – ЗА ДА могат ВСИЧКИ СЪРЦА да РАЗПОЗНАЯТ ИЗТОЧНИКА на ТОПЛИНА И ЖИВОТ. – Генезис на Дриймспел

AЛФА, ДЕН 19 - Kин 41, Червен Лунен Дракон (25 Maрт 2013 г.)
Лунен Дракон, предизвикателството да се роди нещо ново ..”Родилните Мъки на Новия Мироглед”

Как можем всички заедно да се преродим като нови същества?

СИЛИО, ДЕН 21 - Kин 43,Синя Самостоятелно-Съществуваща Нощ (27 Maрт 2013 г.)
ПЪЛНОЛУНИЕ & Ден на Галактическа Активация, Ден за Медитация Дъгов Мост. Днес е Галактическата Сигнатура на Никола Тесла, пионер в откриването на безплатна енергия, чиято работа е недооценена от съвремениците  му, просто защото Тесла твърди, че не само няма да се плаща за енергия отново, но ще има изобилие от енергия за цялото човечество толкова, колкото е необходимо, за толкова дълго, колкото е необходимо ...

ГАМА, ДЕН 24 - Kин 46: Бял Резонантен Съединител на Световете (30 Maрт 2013 г.)
Един истински Марсиански Ден: Съединител на Световете-смърт (на древните), ежедневния Кин на Съдбата е Кими, 7 тон и пси-хроно единицата за деня е Кими, 3 тон.
Вижте завладяващата Златна Песен на Смъртта:

СИЛИО, ДЕН 28 - Kин 50, Бяло Спектрално Куче (3 Aприл 2013 г.)
Галактически Портал за Активация и Ден за Медитация Дъгов Мост - Силио 28. Да изпратим любов към всички живи същества!

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

Rujka каза на 09.04.2013 г. 19:05 ч.

Хептадни Пътеки в Луната на "Синята Галактическа Нощ" да се чете: Хептадни Пътеки в Луната на Жълтото Слънчево Семе

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.