Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Ahau (Слънце)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки честотата 13:20 достигнахме и вълната на Ахау (Слънце).

Какво е Ахау (Слънце)?
Ахау (Слънце) Вселенски огън, Слънчев разум, Просветление, Осъзнаване на слънчевото тяло, Мъдрост, Разбиране, Способност да се постига и поражда пълен цикъл, Цялостност, Извисяване, Безусловна любов, Христово съзнание, Език на светлината, Безгранично блаженство

Ахау (Слънце), като най-близката звезда до планетата и централно за нашата слънчева система, Слънцето е основният източник на топлина, светлина и живот. В безкрайно въртене около тази огромна огнена топка, докато се движим спираловидно през пространството, ние разбираме смисъла на това, че Слънцето е ключово за нашата еволюция на тази планета – неговите светлинни лъчи съдържат галактическа информация, за да донесат просветление. Почитай слънцето, както и вътрешния си пламък, който е постоянен извор на яснота, надежда и вдъхновение, осветяващ златната пътека и определящ пътя. Празнувай Вселенския огън, който гори непрестанно и живее в сърцата на всичко живо!

Част от на сянката на Ахау (Слънце) са Идеята за Аз-а, Идеята за Бог, Ограничаване, Поставяне на условия, Да ограничаваш себе си и Бог/Богинята, Натоварен с очаквания и преценки, Проблеми свързани с идеалите и идентификацията

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Бъдете присъствието на любовта, което ви прави свободни. Подложете на проверка своето разбиране за себе си и Божественото. Упражнявайте изкуството на приемането и позволяването, за да се превърнете във въплъщение на безусловната любов.

Как изглежда Оракула на Петата сила за вълната на Ахау (Слънце). Водещия печат отново е Жълто Магнитно Слънце (кин 40), което означава, че сме удвоени от силата на Ахау (Слънце), така се получава за всяка една вълна, понеже водещ печат за знаци с тон 1, 6 и 11 винаги е същият печат. Аналога е Синя Магнитна Буря (кин 79), Антипода Бяло Магнитно Куче (кин 170), а Окултния е Червен Космически Дракон (кин 221).
Да разгледаме и останалите оракули, чрез Руните на УР и Кодоните (хексаграмите И-чинг). 

През този период от 13 дни ще на води двойната сила на Руна 5 (кодон 5) - Хората са заедно (Дървото еволюира в пространството). Поддържащата ни аналогова сила е Руна 38 (кодон 38) - Проницателен (Космическият порядък задържа пространството). Антиподната сила е Руна 63 (кодон 63) - Осъществен (Галактическата октава универсализира пространството) и не на последно място Окултната сила за тази вълна ще е Руна 35 (кодон 35) - Разширяване на разума (Космическият порядък просвещава).

Двойна сила ОСНОВНА И ВОДЕЩА на на Руна 5 (кодон 5).
Hsu, Су - Изчакване, Хората са заедно. Хексаграмата на изчакване на точния момент.
Тази хексаграма казва, че макар чакането да изглежда сковаващо, подходящият момент идва, щом падне дъждът, затова е важно да не се дразним, а да оползотворим времето за изчакване. Както и много други хексаграми, тази казва, че „това помага на човек да пресече голямата вода", и подсказва, че промяната или начинанието ще бъдат големи и е важно човек да разшири хоризонтите си - физически или като установи нова гледна точка.

АНАЛОГОВА СИЛА на Руна 38 (кодон 38)
K'uei, Куей - Раздори, разногласия, Разпознаване. Хексаграмата на разминаващите се интереси.
Огънят и водата не могат да се слеят и в тази хексаграма - езерото тече надолу, а огънят гори нагоре. Може да се окаже необходимо да приемете основните различия в мнението и гледните точки на другите и да осъзнаете, че това не е непременно лошо само защото то причинява лоши чувства, когато един човек се опитва да промени друг или да
потисне индивидуалността му.

АНТИПОДНА СИЛА на Руна 63 (кодон 63)
Chi Chi, Ки Дзи - Завършване (след завършването). Хексаграмата на продължаващите усилия.
Образът е на чайник с вода, която се топли над огъня, така че това е една много благосклонна хексаграма, предвещаваща, че всичко си е дошло на мястото и плановете ще дадат резултат. Според принципа на промяната обаче след всяко завършване започва нов цикъл. Затова тази хексаграма съдържа също и предупреждението да не се прекратяват усилията, когато нещата вървят добре. Водата от чайника може да изври или да се разлее и да угаси огъня, ако се остави без надзор. Успехът зависи от продължителното усилие. „Така високоиздигнатият човек мисли за нещастието и се въоръжава за него предварително".

ОКУЛТНА СИЛА на Руна 35 (кодон 35)
Chin, Цзин - Напредък, Прогрес, Разширение на Разума. Хексаграмата на придвижването напред.
Това е хексаграмата на изгряващото слънце над земята, обещанието, че всеки ден е нов и се предоставят нови възможности за придвижване напред с оптимизъм. Тази хексаграма се свързва с пътуване и възможности за разширяване на хоризонтите, физически или като перспектива. На могъщия принц по време на неговото пътуване се предоставят много коне и по три аудиенции на ден с великия водач, което предполага, че колкото по-далече се домогвате, толкова по-големи са и наградите.

Какво представлява Ахау (Слънце) - (ПРОСВЕТЕНИЯТ) в описание на новите архетипи:
Аз съм Просветеният
Кодът ми е Жълтото Слънце
Моето число е двадесет
Пълнотата на вселената
Заченат съм в медитация
Роден съм в медитация и
Цяла вечност съм потъвал дълбоко в тази медитация
Аз съм по-висшата истина и обновителят на живота
Аз управлявам космическото колело на закона
Който дава пречистени духовни поучения сред звездите
Аз съм пазителят на хармонията на блестящите полета на безкрайната светлина
Наричан съм с много имена,
Но те описват само моята външна обвивка
Моята пламтяща мантия която ти наричаш Слънце
Просвещението на един е просвещение на всички
Аз съм проявлението на пророчеството на Хунаб Ку
Моята задача е да събудя едновременно всички същества
Много места съм пробудил
И всяко място което посещавам
Аз го познавам само с името Тулан
Тулан на пробудените.
Да ме познаваш означава да познаваш
Светлината на истината която осветява всички неща

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, и се отдайте на енергия на най-силният печат от всички Ахау (Слънце).

„Аз съм дете на светлината, короновано със собствената си сила и с прозрачността на божествено дете, каквото знам, че съм."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (13)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.