Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Ben (Небесен Звездоходец)

Размер на шрифта: a a a

Движейки се под честотата 13:20 достигнахме и вълната на Бен (Небесен Звездоходец).

Какво е Бен (Небесен Звездоходец)?
Бен (Небесен Звездоходец) е Пътешественик във време-пространството, Небесен странник, Ангелски посланик, Решителност, Нови посоки, Мистично пътешествие, Състрадание, Изследване и Пророчество, Стремеж към съединение на Небесата и Земята, Принцип на ръста на висшия разум.

Бен (Небесен Звездоходец) е изследовател. Той е вечният пътешественик, чиито съюзници са четирите посоки. Свързвайки Небето и Земята посредством самия себе си, Бен (Небесен Звездоходец) е канал за Космическото, изразено на Земята. Той е проводник на енергия, връзка в божествения кръговрат, който предизвиква пробуждане в съзнанието. Пробудата се излъчва от Бен (Небесен Звездоходец). Точно тук и точно сега. Практикувайки пробуждане в търсенията си в живота, можем да станем живо въплъщение на пророчеството. Пророчеството е биологично активна информация. Бен (Небесен Звездоходец) в нас може да активира тези около нас, заземявайки небесното течение. Изживей своето предначертание и активирай биологията си. Събуди се!

Част от на сянката на Бен (Небесен Звездоходец) са Изолиране, Страх от неизвестното, Проблеми в развитието, Неспособност за справяне, Оттегляне, Отчужденост от битието на човек, Ограничени отправни точки.

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Изследвайте границите на своето израстване, като се изправите пред предизвикателствата. Привлечете в себе си светлината на смелостта и състраданието и я излъчете към околните. Гледайте на живота като на свещено пътуване.

Как изглежда Оракула на Петата сила за вълната на Бен (Небесен Звездоходец). Водещия печат отново е Червен Магнитен Звездоходец (кин 53), което означава, че сме удвоени от силата на Бен (Небесен Звездоходец). Аналога е Бяла Магнитна Смърт/Връзка между световете (кин 66), Антипода Синя Магнитна Нощ (кин 183), а Окултния е Жълта Космическа Звезда (кин 208).

Да разгледаме и останалите оракули, чрез Руните на УР и Кодоните (хексаграмите И-чинг).

През този период от 13 дни ще на води двойната сила на Руна 11 (кодон 11) - Активация (Начина на поведение формира пространството). Поддържащата ни аналогова сила е Руна 46 (кодон 46) - Сияеща Пустота (Динамичното построение става творческо пространство). Антиподната сила е Руна 39 (кодон 39) - Дисциплина на сърцето (Космическият порядък се завръща към небесното сърце) и не на последно място Окултната сила за тази вълна ще е Руна 12 (кодон 12) - Стабилизация (Начин на поведение повлияно от истината).

Двойна сила ОСНОВНА И ВОДЕЩА на Руна 11 (кодон 11).
T'ai, Тай - Мир, Хармония, Благополучие, Активация. Хексаграма на единството на противоположностите
Това е хексаграмата на мира и хармонията и една от ключовите или хексаграмите котви, които се появяват във време на генерални решения или повратни точки. Затова тя е много оптимистична хексаграма, тъй като обещава растеж и просперитет, преодоляване на противопоставянето и период на хармония. Както небето среща земята, така и ян се съединява с ин, за да създадат T'ai, мир. „Малки отстъпки - големи постижения", които предлагат сигурност; дребнавостите ще изчезнат и на тяхно място ще се настани алтруизмът.

АНАЛОГОВА СИЛА на Руна 46 (кодон 46)
Sun, Шън - Напредък, Издигане, Сияеща Пустота. Хексаграмата на здравите основи
Дървото много бавно пробива през почвата и продължава да расте към небето сантиметър по сантиметър. Плановете за бъдещето трябва да бъдат направени така, че макар и бавно да носят плодове. Високоиздигнатият човек „трупа дребни неща, за да постигне нещо велико". Това е хексаграма, която се появява по време, когато човек планира промяна в кариерата или в живота и се чуди дали си заслужава да започне нещо, което ще отнеме много години.

АНТИПОДНА СИЛА на Руна 39 (кодон 39)
Chien, Киен, Препятствия, Трудности, Дисциплина на Сърцето. Хексаграмата на избора между две трудни ситуации
Тук изборът лежи между прекосяване на бездна или буйно течаща вода и изкачване на стръмна планина. Бездействието не е най-добрият избор. Но и двете пречки са преодолими; ако с внимание и решителност човек върви напред, би си осигурил по-добри времена. Преди да действате, преценете добре избора. Преди всичко се опитайте да разберете как чрез предварително планиране можете да избегнете подобна ситуация в бъдеще.

ОКУЛТНА СИЛА на Руна 12 (кодон 12)
Р'1, Фи - Застой, дисхармония (Стагнация), Стабилизация. Хексаграмата на непримиримостта на противоположностите
Тази хексаграма, в която небето се оттегля и къса връзката си със земята, е още една ключова хексаграма, появяваща се във важен момент, когато изглежда, че има тотален застой. Тя показва, че опитите за помирение и компромиси са напразни, защото другият човек или страна не може или не иска да приеме вашата гледна точка. Приемането на този факт е освобождение, защото вие може да решите да поемете своя собствен път. Внушението е, че вие не трябва да правите компромиси с вашите принципи. „Този, който стои високо, се обръща към вътрешния си свят и не си позволява да приема материални награди".

Какво представлява Бен (Небесен Звездоходец) - (ПРОРОК) в описание на новите архетипи:
Аз съм Пророкът
Кодът ми е Червеният Небесен Странник
Моето число е 13,
Магичната вълна на сътворението.
Опознал съм много времена и много светове,
Защото аз съм посланик на вселенското време
Изследващ пространството с непрестанна будност
Аз съм завладяващият изгубени светове,
Галактическият навигатор на времето
Върху челото ми е положено всевиждащото око на петата сила
В дясната си ръка държа книгата на
Закона за Времето,
подарък от звездното семейство
В лявата си ръка държа галактическия компас/Сирийското колело,
съкратения вид на пророческия метод
Пророчеството е естествен закон, функция на времето.
Върху ризата ми са изписани двете свещени числа 13 и 20.
Преминавайки през бариерите на времето и пространството
Аз съм коронясан със знака на безкрайните цикли на времето.
Да ме познаваш означава да познаваш пророчеството на времето
Което се крие в обещанието на настъпващия изгрев

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, и се отдайте на енергия на посланията от отвъдното произтичащи от Бен (Небесен Звездоходец).

„Аз съм колона на невидимия храм, който ще доведе рая на Земята."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (13)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.