Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Cimi (Връзка между световете/Смърт)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки честотата 13:20 достигнахме и вълната на Кими (Връзка между световете/Смърт).

Какво е Кими (Връзка между световете/Смърт)?
Кими (Връзка между световете/Смърт) е Отдаване, Освобождаване, Превръщане/Преобразяване, Опрощение, Смирение, Разкриване, Смърт, Благоприятна възможност, Изравняване, Откровение

Кими (Връзка между световете/Смърт) държи воала между реалностите на живота и смъртта, предоставяйки възможности, които са далеч над настоящото ни съществуване, каквото ни е познато. Сърфирайки между световете - минали, настоящи и бъдещи – можем да зърнем частица от това, което е възможно, когато се направят нужните връзки между отделните платформи на реалност (светове). Когато се отдадем на смъртта на една определена форма на съществувание, на стари концепции и модели, ние даваме път на пре-създаването на самите нас, както и на света, който ни заобикаля, в чисто нова, вдъхновена форма. Има естествен цикъл на смърт и прераждане, който съществува на нашата планета с цел постигане на глобален баланс. Това поддържа съзнанието ни будно и осъзнаващо наличните ресурси, нужни за поддържане на живота. Позволявайки на онова, което вече не ни служи, да си отиде, ние даваме възможност на енергията да се освободи и поднови, и така да допринесе за баланса в живота ни и да предостави нови възможности.

Част от на сянката на Кими (Връзка между световете/Смърт) са Контрол, Загуба на контрол, Страх от смъртта, Депресия, Борба, Съпротива, Критика, Отдаване, Проблеми на егото, Нужда от властване.

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Отдайте се на модела на съвършенството. Вслушайте се в онази част от себе си, която иска смърт и трансформация. Приемете мъдростта й.

Как изглежда Оракула на Петата сила за вълната на Кими (Връзка между световете/Смърт). Водещия печат отново е Кими (Връзка между световете/Смърт) (кин 66), което означава, че сме удвоени от силата на Кими (Връзка между световете/Смърт). Аналога е Червен Магнитен Небесен Звездоходец (кин 53), Антипода Жълт Магнитен Воин (кин 196), а Окултния е Син Космически Орел (кин 195).

Да разгледаме и останалите оракули, чрез Руните на УР и Кодоните (хексаграмите И-чинг).

През този период от 13 дни ще на води двойната сила на Руна 46 (кодон 46) - Сияеща Пустота (Динамичното построение става творческо пространство). Поддържащата ни аналогова сила е Руна 11 (кодон 11) - Активация (Начина на поведение формира пространството). Антиподната сила е Руна 25 (кодон 25) - Синхронност (Времето концентрира космичестото съзнание) и не на последно място Окултната сила за тази вълна ще е отново Руна 25 (кодон 25) - Синхронност (Времето концентрира космичестото съзнание).

Двойна сила ОСНОВНА И ВОДЕЩА на Руна 46 (кодон 46)
Sun, Шън - Напредък, Издигане, Сияеща Пустота. Хексаграмата на здравите основи
Дървото много бавно пробива през почвата и продължава да расте към небето сантиметър по сантиметър. Плановете за бъдещето трябва да бъдат направени така, че макар и бавно да носят плодове. Високоиздигнатият човек „трупа дребни неща, за да постигне нещо велико". Това е хексаграма, която се появява по време, когато човек планира промяна в кариерата или в живота и се чуди дали си заслужава да започне нещо, което ще отнеме много години.

АНАЛОГОВА СИЛА на Руна 11 (кодон 11)
T'ai, Тай - Мир, Хармония, Благополучие, Активация. Хексаграма на единството на противоположностите
Това е хексаграмата на мира и хармонията и една от ключовите или хексаграмите котви, които се появяват във време на генерални решения или повратни точки. Затова тя е много оптимистична хексаграма, тъй като обещава растеж и просперитет, преодоляване на противопоставянето и период на хармония. Както небето среща земята, така и ян се съединява с ин, за да създадат T'ai, мир. „Малки отстъпки - големи постижения", които предлагат сигурност; дребнавостите ще изчезнат и на тяхно място ще се настани алтруизмът.

АНТИПОДНА СИЛА на Руна 25 (кодон 25)
Wu Wang, У Уан - Невинност, Синхронност. Хексаграмата на спонтанността
Тази хексаграма се свързва с пролетта и растежа на новите посеви - гръмотевицата е символ на тази регенерация. Тази хексаграма показва неочаквани събития и възможности. Тя защитава естествените инстинкти, които, ако им се вярва ще изведат на правилен път много по-бързо от логическите разсъждения, насочени към собствен интерес и облагодетелстване.

ОКУЛТНА СИЛА на Руна 25 (кодон 25)
Wu Wang, У Уан - Невинност, Синхронност. Хексаграмата на спонтанността
Тази хексаграма се свързва с пролетта и растежа на новите посеви - гръмотевицата е символ на тази регенерация. Тази хексаграма показва неочаквани събития и възможности. Тя защитава естествените инстинкти, които, ако им се вярва ще изведат на правилен път много по-бързо от логическите разсъждения, насочени към собствен интерес и облагодетелстване.

Какво представлява Кими (Връзка между световете/Смърт) - (ПЪРВОЖРЕЦ) в описание на новите архетипи:
Аз съм Първожрецът
Кодът ми е Белият Съединител на Световете
Моето число е шест,
Коренът на куба.
Аз съм великият уравновесител,
Възстановяващ баланса на всички светове
Свещеният ред на всички измерения
Осветява моето същество,
Защото аз съм владетелят на изкуството на безсмъртието,
Което всички истински търсачи трябва да опознаят
Смъртта е великата междуизмерна реалност на галактиката,
Хранилището на моята мъдрост
Тя е скритото съкровище освободено от страха
Притежавам уменията да строя мостове между световете,
Аз съм великият разрушител на илюзията
Отмиващ лустрото на приетите условности,
Които цивилизацията наслоява
Безкрайно дълбоко е моето познание
Аз разкривам всичко, но само онзи, който знае
може да види моето откритие
Небесната дъга е моята корона.
Съвършен е реда, който пазя
Да ме познаваш означава да умреш заедно с лъжливата си същност

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, и се отдайте на силната и необратима енергия на Кими (Връзка между световете/Смърт).


„Аз освобождавам. Аз се пускам от всичко. Аз се отдавам. Аз прощавам."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (13)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.