Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Cauac (Буря)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки честотата 13:20 достигнахме вълната на Кауак (Буря).

Какво е Кауак (Буря)?
Кауак (Буря) е Самопораждане, Катализиране и енергетизиране на всички процеси, Трансформиране преди пълното претворяване, Пречистване, Единение, Светлинно тяло, Подготовка за извисяване, Гръмотевично същество, Път на светкавицата, Посвещение чрез огън, Екстаз от свободата

Кауак (Буря) е едно от най-чистите енергийни проявления на природата. Силата на Кауак (Буря) достига до всички, вдъхвайки респект и смиреност. При все това, корените на бурята са скромни: Малките капки вода се събират над морето, за да се обединят със силата на вятъра и да се превърнат в нещо огромно и трансформиращо. Това е един урок за нас, ако желаем да обуздаем енергията на бурята. Търси центъра на бурята! Остани спокоен, докато всичко около теб се променя; остани неподвижен, докато всичко наоколо се преобразява. Колкото по-силна е енергията на бурята, толкова по-важно е да останем центрирани. Когато оставаш центриран, без привидно действие, ще бъдеш способен да катализираш големи промени. И както бурята се завръща в морето, бъди само-генериращ. Бъди отговорен за собствената си енергия и големи неща са възможни с Бурята. Ако изгубиш центъра обаче, може да се окажеш изтощен.

Част от на сянката на Кауак (Буря) са Разделение, Страх от близост, Страх от загуба, Безнадеждност, Дезинтеграция, Загуба на радостта от живота, Отделност от Духа, Отричане, Отчаяние, Разсейващи се структури, Ревност/Завист, Страх от неизвестното. Силно чувство на отчаяние или на отделеност от Извора, Отхвърляне на собствения физически процес на трансформация.

А всъщност как бихме могли да трансформираме тези сенки? Освободете се от отричането и осъждането на живота си. Помолете своята Висша същност да ви помогне да преминете през интензивните чувства, съпътстващи всяко израстване. Предайте собствената си трансформация на Духа, изоставяйки всичко, което поддържа заблудата на разделението.

Как изглежда Оракула на Петата сила за вълната на Кауак (Буря). Водещия печат отново е Кауак (Буря) (кин 79), което означава, че сме удвоени от силата на Кауак (Буря). Аналога е Жълто Магнитно Слънце (кин 40), Антипода Червена Магнитна Луна (кин 209), а Окултния е Бял Космически Вятър (кин 39).

Да разгледаме и останалите оракули, чрез Руните на УР и Кодоните (хексаграмите И-чинг).


През този период от 13 дни ще на води двойната сила на Руна 38 (кодон 38) - Разпознаване (Космическия ред притежава блясъка на пространството). Поддържащата ни аналогова сила е Руна 5 (кодон 5) - Хората са заедно (Дървото се развива в пространството). Антиподната сила е Руна 21 (кодон 21) - Пробуждащо се Видение (Начина на упражняване на властта отговаря на истината) и не на последно място Окултната сила за тази вълна ще е Руна 39 (кодон 39) - Дисциплина на Сърцето (Космическият порядък се завръща към небесното сърце).

Двойна сила ОСНОВНА И ВОДЕЩА на Руна 38 (кодон 38)
K'uei, Куей - Раздори, разногласия, Разпознаване. Хексаграмата на разминаващите се интереси
Огънят и водата не могат да се слеят и в тази хексаграма - езерото тече надолу, а огънят гори нагоре. Може да се окаже необходимо да приемете основните различия в мнението и гледните точки на другите и да осъзнаете, че това не е непременно лошо само защото то причинява лоши чувства, когато един човек се опитва да промени друг или да потисне индивидуалността му.

АНАЛОГОВА СИЛА на Руна 5 (кодон 5)
Hsu, Су - Изчакване, Хората са заедно. Хексаграмата на изчакване на точния момент
Тази хексаграма казва, че макар чакането да изглежда сковаващо, подходящият момент идва, щом падне дъждът, затова е важно да не се дразним, а да оползотворим времето за изчакване. Както и много други хексаграми, тази казва, че „това помага на човек да пресече голямата вода", и подсказва, че промяната или начинанието ще бъдат големи и е важно човек да разшири хоризонтите си - физически или като установи нова гледна точка.

АНТИПОДНА СИЛА на Руна 21 (кодон 21)
Shih Но, Шъ Хо- Пробив, осмисляне на реформи, терзания, Пробуждащо се Видение. Хексаграмата на решителното и правилно действие
Това е друга картинна хексаграма, показваща зъби, които прегризват пръчка. Образът на бурята разкрива силите на природата. Справедливостта също е силна черта на тази хексаграма. Яснотата на ситуацията (Огън) показва, че пречките са несправедливи и трябва да се спрат с бързи и решителни действия (Гръмотевица).

ОКУЛТНА СИЛА на Руна 29 (кодон 29)
Chien, Киен, Препятствия, Трудности, Дисциплина на Сърцето. Хексаграмата на избора между две трудни ситуации
Тук изборът лежи между прекосяване на бездна или буйно течаща вода и изкачване на стръмна планина. Бездействието не е най-добрият избор. Но и двете пречки са преодолими; ако с внимание и решителност човек върви напред, би си осигурил по добри времена. Преди да действате, преценете добре избора. Преди всичко се опитайте да разберете как чрез предварително планиране можете да избегнете подобна ситуация в бъдеще.

Какво представлява Кауак (Буря) - (ПРОМЕНЯЩ СВЕТА) в описание на новите архетипи:
Аз съм Променящият Света
Кодът ми е Синята Буря.
Моето число е деветнадесет
Със силата на всички числа
Аз съм най- изкусният алхимик,
Владея силата зад философския камък и изкуството на преобразуването,
Аз съм катализаторът на трансформацията
На Световното съзнание и планетарния живот.
Аз контролирам метеорологическите изменения
Аз съм гърмът, който поразява твоите световни системи
Аз съм поривът на облаците изпълнени със светкавици,
Които да осветят истината зад вашите илюзии.
Аз съм носителят на проливния дъжд, който пречиства.
Аз бях този, който направи така, че тристранните аспекти
На архетипа Аватар
Да се появят в основите на древния храм
Аз контролирам Зорницата и Вечерницата
Аз виждам създателя на Петото Слънце, Настоящия свят
Изпратен съм при вас за да ви предвещая
Настъпването на Шестото Слънце за да се случи
Великото Възраждане на световната душа
Да ме познаваш означава да осъзнаеш своята
собствена сила на саморазвитие

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, намерете зентъра на бурята и останете в пълно спокойствие и блаженство с енергия на Кауак (Буря)

„Аз освобождавам. Аз се пускам от всичко. Аз се отдавам. Аз прощавам."

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

МНЕНИЯ

mud4eto каза на 23.05.2013 г. 20:52 ч.

Briliant!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.