Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

37-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Кристалната Луна на Сътрудничеството с тотем Заек!
Това е 12-та луна от вълновия модул на служенето и 6-та луна от седемте мистични луни.

Темата на тази Луна е обобщена от Морфей в Матрицата: "...? Моля, елате. Седнете Представете си, че точно сега се чувствате като Aлиса, пропадаща в заешката хралупа? Хм"?

Тази Луна иска от нас да си сътрудничим с невидимите сили, които са наши помощници в следването на Белия Кристален Заек надолу по радиалния отвор на заешката хралупа. Тази мистична Луна съответства на Синята Кристална Ръка, Kин 207. Тази Луна е удължен фрактал на деня 21-12-2012, Синя Кристална Ръка. Тази Луна носи спомена за шестия ден на сътворението: силата на кристалното реализиране.

Тотем за тази луна е Заека, който традиционно представлява плодородието, нов живот и повторно раждане, а също е свързан и с Възкресението. Освен това тотем за Великден е най-вълшебното създание - заекът (зайчето). Великден е свързан и с Eastre (наричана още Ostara), Англосаксонската Тевтонска богиня на пролетта и плодородието. Тя обикновено е съпроводена от заек. Може би тя е първата, която дава пример на Aлиса да последва белия заек в заешката хралупа. (Първоначално това действително е заек, а не зайче, който е вдъхновение за тотема на Великден).

Счита се, (космически) че яйцето представлява гробница и когато ние счупваме черупката му се имитира възкресението на Христос. Интересно е да се отбележи, че децата оцветяват яйцата (декориране / украсяване на гробницата) в очакване на деня на възкресението, когато черупката ще се счупи. Да се ​​откажем от историческия "късмет" на заешкия крак и да видим какви зайци можем да извадим от многоизмерната шапка в тази шеста мистична Луна.

В космологията на пулсарите на Вълновия Модул, с дванадесетата позиция или тон съответстващ на дванадесетата Луна завършва самостоятелният пулсар на третото измерение на разум - формата, който започна през четвъртата Самостоятелна Луна на формата. В тази 12-та позиция следва да се направи преглед на миналите действия и да се подготвят бъдещи действия със съдействието на формата.

Когато стигнем до Галактическото Семе (26 юли 2013), новия лъч на синхронизация ще влезе в действие. Този лъч ще ни помогне да се установят ноосферните системи на единното съзнание. За да се реализира напълно в третото измерение, той трябва да се основава на различни видове дейности. В ноосферното съзнание човешката дейност е организирана в шест (+1) видове дейности (или работни станции, секции).

По-долу са посочени шест (+1) работни дейности, които поддържат ноосферата като положително самостоятелно генериращо се поле на съзнанието 

Всеки може да работи с една или повече от дейностите, в зависимост от вашето поле на дейност, в съответствие с вашите склонности.

1. Служители на Мира – Това са тези, които разбират мира като основно качество на битието. Те стабилизират социално-психичните полета с хармонични действия и дейности за създаване на програми за ментална стабилизация на планетата. Служителите на Мира започват с общности и след това ги разширяват, за да помогнат за стабилизирането на социалното благосъстояние, насърчаване на равенството и емоционалния баланс чрез различни програми и умения. Те предават тези учения на други хора, дори се разширяват към животните, растенията и минералите.

2. Преподаватели – Това са тези, които разбират времевите цикли и новата система на галактическия ред. Те разбират и са в състояние умело да предават Закона за Времето, синхронния ред, Космическата История и естеството на ноосферата. Преподавателите са много важни за определяне на мястото на програмите за нови знания и нови системи за мярка, които съответстват на космическите хармонични стандарти. Преподавателите могат да работят в техните общности или да пътуват до различни БиоРегиони за предаване на знанията. Тяхната задача е да се гарантира, че всеки работи с най-висока единична обединяваща космическа база информация в резонанс с единния разум на Земята, ноосферата.

3. Лечители – Това са тези, които познават изкуството на самолечение; как да се лекува тялото, как тялото да се възстановява и т.н. Тяхната задача е да предадат това знание на другите, така че в крайна сметка човешката раса да навлезе в царството на безсмъртието. Лечители са онези, които са напреднали в излъчващата космическа светлина през телата им към другите и към планетата. Те ще учат другите за регенеративните сили на организма, включително и на знания за растителното царство. Те ще гарантират, че самолечението е възстановяване на човешкия вид и че всеки разбира системата на трите тела и техники на лечение - до приемане на храна, контрол на дишането, отношението и възприятията на тялото и как да се поддържа равнището на самостоятелно генеративното излъчване. По този начин, те ще съдействат за колективната реализация на единното тяло на ноосферата.

4. Служители на Любовта – Това са тези, които се занимават с разпространение на най-високото ментално благополучие, което се основава на космическата сила на любовта. Те учат другите, със своя пример, как да се разпространява любовта и състраданието към всички живи същества. Те работят с голям набор от техники за възбуждане на универсалното състрадание, като основа на менталното здраве и сияйно благосъстояние. Служителите на Любовта също учат как да се само-активират принципите на любовта, така че човек да се научи да генерира неговата/нейната собствена любов и светлина без да взема енергия от другите. По този начин, само-генериращата любов става нормативната стойност за връзка във Вселената, играеща роля на свързващо вещество в ноосферата.

5. Земни Служители – Те са градинарите, отглеждащи хранителни продукти и изделия и полагащи грижи за овощните градини. Те също регулират търговските процеси. Те обгрижват животни, растения, градини и дървета, разкрасяват земята, и като цяло, създават все повече хармония между биосферата и ноосферата. Чрез тяхната работа биосферата и ноосферата се интегрират. Земните Служители са пазители на нашата планета, те разбират Земята като живо същество и жив разум. Това знание не само извисява другите хора, но повишава и вибрацията на планетата Земя. Това дефинира Ерата на Психозоя и не е само за хората, това е за всичко, което е живо и духовно. Това е знанието, че Служителите на Земята са предаватели. Всяка клетка на Земята трябва да се просветли. По този начин новата икономика приема формата на духовна екология.

6. Служители на Планетарното Изкуство – Тези същества помагат за създаването на цялата планета като общо произведение на изкуството. Те са артисти, музиканти, поети, художници и т.н. Те формират мрежи и изтъкават художествените форми и хармонии, които интегрират системите на социални и човешки възприятия със системите на природата. Чрез тях изкуството и природните изделия, като нови форми на живот се създава изкуство, както и излъчващи форми на изкуството. Всички сетива се усвояват и синтезират в още повече форми, включително синестезията. Служителите на Планетарното Изкуство се грижат за трансформацията на цялата Земя и нейната реализация като цялостно галактическо изкуство и средство за художествено трансформиране на всеки спектър от космическа енергия и радиация.

7. Носители на Свещения Пламък - Това са мъдреците, практикуващи йога / йогини, монаси, монахини, окултистите, инициирани от змията. Те са най-редките от 7-те работни станции, чиито жизнен път е да се занимават непрекъснато с вътрешна работа. Тези хора често прекарват много време в самота, медитация, изучаване и задълбочаване на цялостното космическо знание. Те предпочитат да работят повече върху вътрешните нива и по този начин да помогнат за стабилизиране на планетарното ментално поле.

"Събуди се, Нео. Ти си в Матрицата. Следвай белия заек."

Rainbow Rabbit

Кристалната Луна на Сътрудничеството, 12–та Луна oт 13-те Луни
( 30 Май – 26 Юни 2013 г. )

moon12

СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ЗВЕЗДНИТЕ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ

Добре дошли отново в 4-D и 360 градусовия радиален поглед върху синхронния ред! Днес стартира Кристалната Луна, шестата от седемте Мистични Луни, съответстваща  на Кин 207, Синя Кристална Ръка, съгласно 16-годишния Хронограф! Кин 207 е същият кин като този на 21-ви Декември 2012 г., дългоочакваното затваряне на великия цикъл!

Това означава, че тази луна, като фрактал на датата на затварянето на цикъла е нашия подарък, който вече е „отворен”! И, като малка вълна, която е част от по-голяма Вълна, денят Кин 207, Синя Кристална Ръка е само предвестник на новия лъч, проявяващ се по-късно, така като цялата Кристална Луна е восъкът за Носферните платна за сърфиране!

КИН 207, СИНЯ КРИСТАЛНА РЪКА
Посвещавам за да се знае универсалността на изцелението

Аз запечатвам запазването на изпълнението с кристалния тон на сътрудничеството
Аз съм воден от силата на самопораждането

Тъй като е шеста от седемте Мистични Луни, Луната на Синята Кристална Ръка обобщава първичната сила на шестия ден на сътворението: Силата на Кристалното Завършване.

Така че, за да запазим или продължим осъзнаването на този процес, ние имаме: (1) Определена Вселена, приведена в движение от Резонансния Дух (! звук OM ... РАНГ), ​​(2) определени безброй галактики изтъкани от Галактическо Изобилие; (3) Осветени галактически схеми с безброй звезди, съдържащи Слънчевата Осведоменост; (4) открит за очите процес на живота от Планетарната Жизнена Сила и (5) съвършен контрапункт, утвърден от живота със Спектралната Смърт ...

А в шестия ден на сътворението ние активираме силата на Кристалното Завършване. В Книгата на Аватара се описват изцяло "7-те дни на сътворението" (13,7 милиарда години) по отношение на Вълновия Модул, състоящ се от 13 тона: за дните 3, 4 и 5 се казва, че определят условията, необходимите елементи за "еволюционната експлозия", която се проявява на шестия ден от сътворението ... експоненциална мултипликация и размножаване на еволюцията на видовете - водорасли, миди, риби, земноводни, влечуги, динозаври, птици, бозайници, гризачи, коне "и т.н."

В шестия ден на сътворението се извършва "Транспортиране на Космическия Разумен Живот в Космическо Съзнание ..."

Всичко това, както предвижда силата на Кристалното Осъществяване е още една дълбока медитация за Седемте Мистични Луни. Изглежда, че след като живота и смъртта са установени като основни части на космическото създаване, тогава всичко това е силата на кристалната решетка на четвъртото измерение на времето! Това е Вселената в необработен вид, в Ръката на Единствения ...

Кликнете тук, за да изтеглите пълната Кристална Луна от 13-лунния алманах на Звездния Пътешественик в годината на Синята Резонансна Буря.

Хептадни Пътеки и Кодове за Луната на Синята Кристална Ръка
"Силата на Знанието и Кристалната Любов" в рамките на Галактическата Супер - Структура/ Хунаб Ку 21 Галактическо Дърво на Живота и Знанието.
Хептада 45: Медитацията Предава Отраженията на Пола – Кодон 51, Гръм/ пробуждащо се Същество. "Телепатията поражда енергията на Пространството"
Хептада 46: Медитацията Пренася Отраженията на Смъртта - Кодон 21, Пробуждащо се Видение. "Пътят за Овладяване на Силата Отговаря на Истината"
Хептада 47: Самопораждането Пренася Енергията на Изкуството - Кодон 35, Разширяващ се Разум. „ Космическият Ред Просветлява Пространството
Хептада 48: Самопораждането Пренася Енергията на Пречистването- Кодон 64, Готовност. "Галактическата Октава Обединява Измеренията"

ДАЛИ, Ден 1 - Kин 107, Синя Електрическа Ръка (30 Maй 2013 г.)
Портален Ден на Галактическа Активация! Добре Дошли в Кристалната Луна на Заека.
Тази Луна започва с гръм и трясък с деветте поредни портални дни на галактическа активация, последвани от пет транзитни дни, водещи към първите 14 дни от Mистичната Колона!
Следвайте Белия Заек...

СЕЛИ, Ден 2 - Kин 108, Жълта Самостоятелно - съществуваща Звезда (31 Maй 2013 г.)
Портален Ден на Галактическа Активация! Галактически печат на Предаването на Галактическия Разум на Маите GM108X – източник на Хрониките на Космическата История.

ГАМА, Ден 3 - Kин 109, Червена Обертонова Луна (1 юни 2013 г.)
Портален Ден на Галактическа Активация! Галактически печат на Седмата Година от Мистерията на Камъка. Днес също така пси-хроно единицата е Kин 109, Червена Обертонова Луна- възможност да се върнем назад във времето на 2010-2011 година – година на възнесението на Валум Вотан и събитията във Фукушима, Япония, година на дълбоки промени във вътрешните и външни сфери... 

СИЛИО, Ден 7 - Kин 113, Червен Слънчев Небесен Странник( 5 юни 2013 г.)
Портален Ден на Галактическа Активация! Очарователна синхронизация на деня и нощта , тъй като днес се отбелязва деня на Нощното Пътешествие на Мохамед в Иерусалим и неговото възнесение в Небесата,станало в края на меканския период от неговия живот около 619 година, както и печата на Господаря на Зората/ Кецалкоатъл, аватар на Толан ...

СЕЛИ,  Ден 9 - Kин 115, Син Спектрален Орел (7 юни 2013 г.)
Последен ден от "Пробега Алфа" на Галактическите Активиращи Портали - 10–те Портални Дни на Галактическа Активация  завършват.

AЛФА,  Ден 12 - Kин 118, Бяло Магнитно Огледало (10 юни 2013 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Бялото Огледало, силата на Безкрайността (Цикълът завършва на 24 Ден от Кристалната Луна, Бяло Космическо Куче- Кин 130/ 22 юни 2013).
"Тогава пристигна отлятото огледало с перфектния вълнов модул на безкрайността ...."

ДАЛИ, Ден 15 - Kин 121, Red Self-Existing Dragon (13 юни 2013 г.)
Днес започва 20-дневната Mистична Колона, 7-мата централна колона на Цолкин. Днес е и галактическата сигнатура на откриването на Закона за Времето. 

ДАЛИ, Ден 22 - Kин 128, Жълта Спектрална Звезда (20 юни 2013 г.)
Днес започва шестият 36-дневен цикъл за кубиране на Земята: Проектът съдържа горната стена на Куба около Земята (цикълът завършва в Деня Извън Времето - 25 юли 2013 г.) 

СЕЛИ, Ден 23 - Kин 129, Червена Кристална Луна(21 юни 2013 г.)
Ден на Вълшебната Костенурка, Лятно Слънцестоене и началото на 33-та Мистична Хармоника - 4-дневен хармоничен цикъл, съдържащ се в самия център на Цолкин. Докато всички други хармоники са кодирани с един от 64-те кодона и руни на Универсалната Религия, то 33-тата хармоника в мистичния център е празна.
Кликнете тук, за да изтеглите 64 Руни и Кодони и Бифазната Матрица от 13 лунен алманах на Звездния Пътешественик

ГАМА,  Ден 24 - Kин 130, Бяло Космическо Куче (22 юни 2013 г.)
Днес, по средата на 260-киновия галактически спин завършва 13-дневният Вълнов Модул на Бялото Огледало, силата на безкрайността. Днес също завършва Генезисът на Дракона
"... И в блестящият бял портал на Космическото Куче, на тринадесетото стъпало на Вълновия Модул на Огледалото, Генезиса на Дракона реализира себе си."

Kali  Ден 25 - Kин 131, Синя Магнитна Маймуна(23 юни 2013 г.)
Пълнолуние. Днес започва втората половина на Цолкин, също така известна като цикъл на възвръщаемост в рамките на 260-те Кина на Цолкин. Всеки Цолкин може да се разглежда като един цикъл на изграждане и един цикъл на възвръщаемост - на всеки сто и тридесет дни. Това съчетано с 520-дневните цикли на Мъдростта (който се състои от 260-дневни цикли на Изграждане и  Възвръщаемост) създава многопластовата синхронична мозайка.  

AЛФА,   Ден 26 - Kин 132, Жълт Лунен Човек (24 юни 2013 г.)
Днес е един от Ясните Знаци на Пакал Вотан / Осмият, в тази силно заредена Луна. Лунният човек като ясен знак от капака на саркофага на Пакал Вотан е свързан с пророчеството Дриймспел за кацане на Луната. Лунният Човек също означава напълно освободен човек, действащ с честотата на 13–те Луни. 

СИЛИО,  Ден 28 - Kин 134, Бял Самостоятелно- съществуващ Вълшебник (26 юни 2013 г.)
Масова Медитация Дъгов Мост. Силио 28 - Кин 134, Бял Самостоятелна Вълшебник (26 Юни)
Използвайте силата на любовта, за гориво при визуализацията, която да ви изстреля в магически полет към 13-та Космическа Луна! Галактически подпис на Боб Марли:

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.