Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

41-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Eлектрическата Луна на Служенето
Третата Луна на ВЪЛНОВИЯ Модул на Планетарното Служене.

„19.6. Синхронният ред във вселената се поддържа от функциите на Закона за Времето, определени като Божествен План. До откриването на Закона за Времето, Божественият План се е развивал в сферата на космическото безсъзнателно, а самостоятелно мислещия интелект на телата, развиващи се във времето стават достъпни като «откровение».”
- Валум Вотан, постулат 19.6, Динамика на Времето

Вие не сте, за които се мислите, че сте, вие сте много повече от това! Време е да се издигнете, да възстановите Вашето Звездно Родословие и да си Припомните своята Божествена Мисия. Eлектрическата Луна Ви кани да активирате вашите дремещи сили в името на Ноосферата.

Активирайте Сърцето си!
Активирайте Ума си!
Активирайте вашето Очарование!
Активирайте Дисциплината си!
Активирайте Звездната си Памет!
Активирайте ДНК- то си!
Активирайте своето Въображение!
Активирайте Съзнателната си Мисия! A хо! 

Всеки един от нас притежава уникален аспект от Божествения План. Божественият план не е само за човешките същества. Това е космическа координация. Всичко е част от този план. Става дума за признаване на модели и знаци и учене за преливане в светлината на Единственият, който поддържа Всичко. Ние сме подложени на ускорено пречистване на древната карма, активирано от Новия Галактически Лъч (започнал на 26 юли 2013 г.). Всичко се разширява. Всичко е свързано. 

Пророчеството Телектонон на Пакал Вотан показва как целият космос е едно неделимо единство. Ето защо, всяка вяра, всеки набор от учения, всяка религия и всяко разкрито пророчество са част от Единственото Неделимо Единство, което може да бъде акордирано според синхронния ред. По този начин всички пророци, ясновидци, мъдреци и т.н. се явяват част от времева програма за освобождаване, разкриваща различни аспекти на Единствената Единна Мисия.

Mисията, (от която всички ние сме част), се основава на решителното възкресение на Земята и еволюцията на обратното изкупление на човешкото същество. "Изкуплението", това е да ​​престанем да забравяме за това, което наистина се случва и да си възстановим членството, или отново да се съберем. Това е смисъла на UR = Универсално Припомняне / Възкресение.

UR е бъдещето. Това е реализацията на универсалното обединение на всички религии, духовни традиции, както и световни системи, UR е решителното единно съзнание, с което влизаме в Ноосферата. В рамките на ноосферното съзнание ние осъзнаваме, че сме продължение на развиващо се съзнание и дух. 

В геометрията на пулсарите, третият тон (и третата луна) представлява първата фаза на електрическия 2-D, измерен пулсар на сензорите/рецептори - 3,7 и 11тонове. Животинският тотем за тази Луна е Еленът, които ни напомня да бъдем добри, както към себе си, така и с другите, така както се придвижваме през този безпрецедентен период на преход. Той също така ни напомня, че любовта и състраданието към себе си и другите облекчава нашето пътуване и позволява на Божията благодат да се влее в живота ни. Това е и Луната на служенето, така че бихме могли да се запитаме: Как да бъдем благодат за другите? Как мога да бъда в синхрон с още някой?

excalibur hunabku

СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ЗВЕЗДНИТЕ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ 

moon 3

Добре дошли в активиращата Eлектрическа Луна в първата година от новия Лъч! Направете една крачка от линейното в радиалното време на четвърто / пето- измерната навигация ... Като продължавате задълбоченото си проучване на 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21, не забравяйте, че не само всяка седмица или хептада има своя код, но всяка Луна също получава свой ​​уникален код в зависимост от структурата на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието.

Eлектрическа Луна (Хептади 9 - 12)
Силата на Любовта Развива Силата на Пророчеството

• Хептада 9: Изкуството Пробужда Любовта (20 - 26 септември 2013 г.)
• Хептада 10: Пречистването Пренася Любовта (27 септември - 03 октомври 2013 г.)
• Хептада 11: Духът Развива Магията
(4 - 10 октомври г.)

• Хептада 12: Духът Развива Мъдростта
(11 - 17 октомври 2013 г.)

Проучете диаграмата на 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21 и Хунаб Ку 21 Галактическо Дърво на Живота и Знанието - вие скоро ще видите истинската, но трансцендентна логика на нейните кодове!

Четирите Времеви Лещи на Хунаб Ку 21

441 fourtimelenses

Четирите "времеви лещи" се явяват допълнителният слой на кодовете на Хунаб Ку 21. Точно както 20 (+1) галактическите архетипи са приспособени към цикъла от 20-те слънчеви печата, така и 4-те времеви лещи съдържат 13-те галактически тонове.
Всички галактически тонове са функции на тези четири времеви лещи. Честотата на времевата леща определя тоналната стойност. Времевите лещи представляват по-висше-измерни инженерни устройства, които са кодирани с хармонични редове, основани на основната сила на 9.
Всяка от четирите вида на времевите лещи е заредена с дизайна на архетипните шаблони, с помощта на който лъчите на времето, фокусирани чрез тях, могат да установят реновацията на сътворението.

Синхроничности в Електрическата Луна

Дали, Ден 1 - Kин 220, Жълто Кристално Слънце (20 септември 2013 г.)
Днес завършва 55 Хармоника - 55-тият 4-дневен Хармоничен цикъл на Цолкин / Галактически Спин: Кристална Матрица: Саморегулиращ се Универсален Огън на Сътрудничеството, което дава тон за цялата тази луна с универсалното просветление чрез сътрудничество!

Сели, Ден 2 – Kин 221, Червен Космически Дракон (21 септември 2013 г.)
Трансцендентното  Битие носи Деня на Мира.

Гамa, Ден 3 - Kин 222,Бял Магнитен Вятър (22 септември 2013 г.)
Равноденствие. Портал на Галактическа Активация - първия от трите ПГА в тазиЛуна ... Днес започва18 Вълнов Модул: ВМ на Белия Вятър на Духовното Общуване. Този 13-дневен цикъл приключва на Кин 234, Бял Космически Вълшебник ( 15 Ден от 3 Луна/4 Октомври 2013)

Да прекосим Хоризонта на Събитието в 432hz!

Aлфa, Ден 5 – Kин 224, Жълто Електрическо Семе (24 септември 2013 г.)
Ден на Вълшебната Костенурка! Електрическото Семе ни напомня да купуваме биологични храни направо от местни фермери и да им окажем подкрепа. На този ден през 622 Пророка Мохамед завършва своята миграция - Хиджра/Hijra от Мека в Медина. Пси-хроно Единицата за днес е 6 –ти тон Огледало, кинът на деинкарнация/ превъплъщение на Пакал Вотан. Културата е неделима и религията е една ...
Днес също започва 10-дневният цикъл на Скритото Знание на Седмия Господар на Времето: Еднокрилия Червен Огън! 10-дневните цикли са основа за проследяване на годината в четирите четвърти с четирите атрибути на божественото саморазкриване / 4х 91= 364: Знание, Светлина, Битие и Присъствие.

Сели, Ден 16 - Kин 235, Син Лунен Орел (5 Oктомври 2013 г.)
Днес е Новолуние и започва следващият 13-дневен 19-ти Вълнов Модул на Синия Орел, ВМ на Видението. Този 13-дневен цикъл ще ни отведе до 28-ия ден от тази Луна, 19 ВМ приключва на Кин 247, Синя Космическа Ръка (Ден 28/17 октомври 2013)

Kaли, Ден18 - Kин 237, Червена Електрическа Земя (7 Oктомври 2013 г.)
Ден на Вълшебната Костенурка! Електрическата Земя Развива Синхронността чрез Активиране на Служенето ... 

Лими, Ден 20 - Kин 239, Синя Обертонова Буря ( 9 Oктомври 2013 г.)
Днес е денят на слънчевите рождени дни на Джон Ленън и на руския мистик и художник, Николай Рьорих. Днес планетата Меркурий ще бъде с най-голяма елонгация, което означава, че е най-доброто време за да я видите!

Дали, Ден 22 - Kин 241,Червен Резонантен Дракон (11 Oктомври 2013 г.)
Третият и последен за тази Луна портал на галиктическо активиране! Пси-хроно единицата за днес е Кин 55, Син Електрически Орел – Галактически подпис на Хармоничната Конвергенция 1987 година.

PSI Bank

Силио, Ден 28 – Kин 247, Синя Космическа Ръка (17 Oктомври 2013 г.)
Пси-хроно Единица за деня е Kин 218, Бяло Планетарно Огледало – кинът, на който е открита гробницата на Пакал Вотан в 1952 година… По това време, въпреки че Паленке и Храма на Надписите, са били вече проучени и разкрити повече от 200 години, гробницата не е била открита до 1952 година, когато Aлберто Рус открива плочата- тръба в горната част на Храма на Надписите ... Днес е Пълното Световно Синхронизиране с Медитацията Дъговия Мост.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.