Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Crop Circle

Житните кръгове и Цолкин - ІІ

Размер на шрифта: a a a

 

ЛЮБОВТА НИ ДАВА КРИЛЕ

Този житен кръг се появи на 6 август 2013 г. в Англия, Уилтшир, Monument Hill, Devizes.

Множество снимки на житния кръг могат да се видят тук: Cropcircle Connector

Житният кръг се появи по време на Вълната на Кучето, която беше от 1 до 13 август 2013 г. Една вълна е цикъл от 13 дена, от Тон 1 до Тон 13.

Слънчевият печат “Куче” означава Любов, Сърце, Преданост
На 6 август беше ден със Слънчев печат “Орел” и с Тон 6.
Орел – Творчество, Виждане (Визуализация), Разум
Тон 6 – Изравняване на телата, Равенство, Организация

На тази снимка в горната част на кръга е изобразен Човекът.

Денят 6 август 2013 г. е с Тон 6, представен тук с 6-те точки, които разделят вътрешния кръг на равни части. Образува се един шестоъгълник, който е разделен на 3 еднакви по големина ромба. По този начин символично е изобразено, че Тон 6 ни помага да постигнем изравняване на Физическото тяло, Духа и Душата. 

Ако погледнем на втората снимка, виждаме, че същият този шестоъгълник с трите ромба вече изглежда като пирамида. Когато е налице баланс между Физическото тяло, Духа и Душата, тялото на човека е като една пирамида - силна енергийна структура. 

10-те фигури във външния кръг символизират десетия Слънчев печат “Куче” – енергията на Любовта. Те са свързани в една обща вълна – Вълната на Любовта. Човекът, изобразен в горната част на кръга, е разтворил ръце като криле. Когато човек е балансирал Духа, Душата и физическото си тяло и е свързан с другите хора чрез енергиите на Любовта, той сякаш получава криле и може да полети като Орел ;-)!!

Енергията на визуализацията е характерна за Слънчевия печат “Орел”. 10-те фигури, символизиращи хора, имат лица с подчертано големи, широко отворени очи, наподобяващи силните очи на Орела. Визуализацията е един от главните инструменти на Твореца. С енергията на визуализацията ти осъществяваш своите идеи и ставаш творец на твоите светове! 

На пиктограмата отделният човек е свързан с останалите хора в един общ кръг. По този начин символично е изобразено и това, че енергията на Орела ни помага да се обединим в едно общо планетарно съзнание!

Ин Ла`кеш
Мая Тодорова 

Очакваме и вашите тълкувания на житни кръгове по календара Цолкин, като коментари към съответната публикация или ги изпратете на емайла ни за да ги публикуваме.
ПАН - България

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.