Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Crop Circle

Житните кръгове и Цолкин - V

Размер на шрифта: a a a

 

ЕНЕРГИЯТА НА НОЩТА - СЪНИЩА, МЕЧТИ, ИЗОБИЛИЕ

Този житен кръг се появи на 23 август 2013 г. в Cooks Plantation, Beckhampton, Уилтшир, Англия.

Множество снимки на житния кръг могат да се видят тук: Cropcircle Connector 

По календара на маите Цолкин 23 август 2013 г. е ден със Слънчев печат "Човек" и изображението на пиктограмата определено прилича на човек. 

Носът на човека прилича на Луна. Точно на 23 август 2013 г. започна Втората Луна, т.е. вторият Лунен месец от маянската година, която започна на 26 юли и се състои от 13 лунни месеца по 28 дни. Може да се каже, че Луната - “нос”, заедно с двете “вежди” над нея символизират Втората Луна. 

Житният кръг беше направен по време на Вълната на Нощта, която беше от 14 до 26 август 2013 г. Една вълна е цикъл от 13 дена, от Тон 1 до Тон 13. Слънчевият печат “Нощ” означава Сънища, Мечти, Интуиция, Изобилие. И тук виждаме два рога на изобилието с по три кръгчета върху всеки рог, което най-вероятно е намек за Слънчевия печат "Нощ", който е трети поред сред 20-те Слънчеви печата.

"Брадата" и "мустаците" на човека са съставени от по 12 "стълбчета", и Слънчевият печат "Човек" е 12-ият Слънчев печат.

Човекът очевидно е със затворени очи. През Вълната на Нощта (Сънища, Мечти, Изобилие...) той сънува и мечтае. 

23 август 2013 г. е ден с Тон 10, това е Тонът на Проявлението. Енергията на Нощта (Сънища, Мечти, Изобилие) се проявява чрез двата рога на изобилието.

Освен това 23 август 2013 г. е ден на Портал за Галактическа активация. В най-външния кръг са изобразени 13 Портала към висшите измерения, които са отворени днес и през които получаваме многоизмерни честоти. 

Човекът изглежда като воин. “Воин” е Поддържащата енергия на Нощта

Над главата на човека виждаме слънце.”Слънце” е Водещата енергия на Планетарния Човек (Човек с Тон 10). 

Луната (изобразена тук като “нос”) е Окултният учител на Човека

Огледалото е Окултният учител на Нощта. Огледалото означава “Отражение, Безкрайност, Медитация". Може да се каже, че изобразеният тук човек медитира и мечтае. 

Чрез енергиите на сънищата, мечтите и медитациите Човекът привлича Изобилие. 

За по-добро разбиране на връзката между сънища, мечти и изобилие, ето малко по-подробно описание на Слънчевия печат “Нощ”.

СИНЯ НОЩ – Сънища, Мечти, Изобилие

Ти мечтаеш. Ти живееш в твоите мечти и ги пренасяш в живота си. Ти сам управляваш и своите мечти, и своя живот. Мечтите са благодатна почва, върху която идеите създават основа за изобилието.
От безграничното изобилие на Вечността съкровищата се стремят в полетата на твоя живот. Ти разтваряш длани и казваш: Аз съм готов да ви приема!
Ти изпълваш дните с изобилие от безкрайността. Източникът подхранва интуицията ти и насища мечтите ти. Благодарение на получения от теб опит ти обогатяваш Вселената, а тя, на свой ред, обогатява теб.
С помощта на енергиите на Синята Нощ ти можеш да надзърнеш в душата си и да познаеш световете на твоите мечти. Ще настъпи час и ти ще се попиташ: кое е по-важно - духовното или материалното?
Синята Нощ символизира достъпа до безграничното изобилие на Източника на Творението. В съответствие със способностите на индивидуалната душа се достига достъпът до космическия източник и до неговото безгранично изобилие.
Гледай на твоите мечти като на съкровищница за устройството на твоя живот. Нашата връзка с духовните нива се извършва най-вече чрез световете на мечтите, насищани от космическата нощ.
Бъди в съзвучие с твоя Висш Аз и дай възможност на твоите мечти и видения да дойдат при теб, без да поставяш ограничения за твоето развитие. Когато се разширяваш в непознатия свят, ти получаваш изобилие от идеи. Затова ти харесва да изучаваш световете.
Блокажите трябва да бъдат отстранени. И тогава потокът на творческите идеи ще получи свобода и верен стимул.
Нощ ... Сега ти знаеш, че съществуват и тъмни светове. Ти смело и мъжествено премина през тъмнината, като се запозна с мъка и болка. Не плачи! Горе главата!
Ти успя да разучиш тъмните светове да направиш твоя избор и отново да се издигнеш към Светлината!
Тъмнината на нощта вече не е страшна за теб, смели пътешественико през безкрайните светове!
Не се страхувай от неизвестното. Скрити в тъмнината, за теб са приготвени най-големите съкровища на Светлината!
Не се стреми да търсиш богатство в материята, макар че синхронно то ще се появи и там. Богатството на душата – това е истинската ценност!
Ти мечтаеш насън и наяве. И твоите мечти се осъществяват!
Така чрез теб изобилието на световете се пренася в твоя живот на Земята, като замества несъвършените светове. Изобилието на Вселената става твоята движеща енергия. Всичко иска да се превъплъти и да бъде използвано на Земята. От тебе зависи какво и как ще осъществиш.
Интуицията намира интересни идеи и ти предлага нови пътища.  Дори неголямо изменение на твоята гледна точка може да ти открие голямо изобилие. От твоята духовна зрялост зависи как това изобилие ще бъде използвано. Ти спокойно наблюдаваш твоите преобразования.
С обновяването на твоята ДНК пред теб се откриват нови измерения и просторни ландшафти на мечтите, в които виждаш несметни съкровища.
От изобилието на Вселената получаваш всичко, което ти е нужно за обновяването. Световете на лишенията останаха назад. Енергията на изобилието носи идеи и интуицията им намира най-доброто приложение.

Ин Ла`кеш
Мая Тодорова 

Очакваме и вашите тълкувания на житни кръгове по календара Цолкин, като коментари към съответната публикация или ги изпратете на емайла ни за да ги публикуваме.
ПАН - България

Галерия към статията

 
Снимки (6)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.