Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

45-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Седмата Резонантната Луна на Хармонията с тотем МАЙМУНА!
Това е Сeдмата Луна от Вълновия Модул на Планетарното Служене, притежаваща силата на Резонантното Настройване.

Сега сме на половината път от първата година на Новия Лъч. През тази година отваряме първия от седемте Светлинни Портали на Галактическата Синхронизация и продължаваме до 2020 година. Ние заедно пишем нашето бъдеще.

В момента изпитваме забавения каданс на „земетръса”, с много колебания и пренасочване както в личен, така и в планетарен мащаб. Сега, когато старите модели се разтварят, за нас е важно да отделяме редовно време за спокойно усвояване на новите честоти на нашата планета, което ще им даде възможност да се възстановят и въплътят в нашите вътрешни схеми. Въпреки, че може да се почувствате като "неуспяващи", със спокойното съзерцание и възстановителната медитация, навлизаща в пространството, ще чувствате, че времето се разширява и дава отговорите, които търсите. Слушайте внимателно вътрешните съобщения, които идват от другата страна на завесата. Това ни подсказва, че бъдещето е режисирано.

В геометрията на пулсарите, седмия тон е вторият тон от Двумерния Електрически Пулсар на Сензорите/Усещанията - 2D (3, 7, 11 Тонове, Луни). Тук ни се напомня, че със затихването на непрестанното въвеждане на нашите пет сетива, ние активираме шестото чувство и се пробуждаме за планетарния разум.

Чрез концентрацията и медитацията ние развиваме способността да "останем будни ", за да видим по-голямата картина, която се разгръща пред нас. Тази способност за поддържане на будно съзнание предизвиква самоанализ. Колкото сме по- съзнателни, толкова по-самостоятелно отразяваме околната реалност. Именно чрез себе-рефлексивното съзнание, ние ще имаме достъп до ноосферата.

В светлината на 75-тия рожден ден (24 януари 2014 г.) на Валум Вотан/Хосе Аргуелес на 15 Ден от Резонансната Луна, тук поместваме за размисъл 15 цитати от Валум Вотан:

1. Състоянието НЕ-ЕГО на ума е портал към галактическата холономност и медитация. Когато се възприемате като „никой”, тогава Божественото присъствие е с вас.
2. Чрез нарушаване на локализираните навици и привички всяко нещо трябва да отиде на своето място. Ето защо ние казваме, че "за да преодолеем трудностите правим енергичен ход към добро."
3. Ако откриете за себе си, че сте попаднали в негативно състояние, стремете се колкото си може по-бързо да го промените чрез положителна активност.
4. Когато направите природата на разума естествен навик на ума, вие се развивате на основата на всекидневната ноосфера.
5. В Галактическата Медитация, празнотата не е точно празнота, тя е телепатична плътност. Тя е тази телепатична плътност, която в крайна сметка ние въвеждаме и след това ще преминем в друго измерение.
6. Виртуалната реалност показва, че ние сме изпитвали глад за въвеждане в един паралелен свят на имагинерната област, която не е просто отражение на най-лошите ни кошмари, а стремеж към нашите най-високи, най-възвишени желания.
7. При всяко разглеждане на човешката история Маянският Фактор е бил пренебрегван.
8. Календарът е програмирано макро-устройство, което задържа на едно място всички установени вярвания и обичаи на едно общество или култура.
9. Присъщ проблем на часовника е дълбоката липса на доверие, което се поражда и в собствената времева честота на организма.
10. Биосферно–ноосферният преход маркира точката, когато съзнанието на планетата се придвижва от космически несъзнаваното към космическо съзнание.
11. Когато говорим за появата на ноосферата имаме предвид менталното разкриване на ново космически генерирано холографско фрактално поле - това, което ще замени старото.
12. На мястото на материализма ще имаме спектралност. Противоположното на атомната материя е спектралната светлина.
13. Законът за Времето е наука, която показва характера на синхронния ред - на четвъртото измерение на реалността, организирана от кодовете на времето с честота 13:20.
14. Разбирането за резонанса на електромагнитните честоти на мисълта и на Земята и комбинираните практики имат за цел да се задейства преместването на Дъговия Мост - Дъгата около Земята.
15. Не подценявайте силата на собствения си ясен разум и действията си. Чрез синхронните кодовете на Закона за Времето, всички ние активираме ноосферата, с невидими действия, тя ни се отплаща с проявяването на Дъговия Мост  ... Всичко се случва точно в правилния момент.

СИНХРОНИЧНОСТИ НА ЗВЕЗДНИЯ ПЪТЕШЕСТВЕНИК

Култивиране на Вътрешен Резонанс – Пътят на Галактическите Мастери
Покана зa Единно Телепатично Проучване във Вътрешната Равнина

В Космологията на 13-тоновия Вълнов Модул, Резонантния тон е на 7-ма позиция - тонът на хармонията. Той е централната точка на 13-те тона. Хармоничността в общуването е качество, за центриране, или "да бъдеш в унисон".

Гръбначният стълб на човешкото тяло съответства на 7-тон (на централния канал) с шестте стави от двете страни (рамене, лакти, китки, бедра, колене и глезени) ; (6+1+6=13).

За да останем в хармония се изисква усилие за дисциплина  върху вътрешната равнина. Тази дисциплина е главната сила на всички галактически мастери, пратеници, пророци, ясновидци и търсачи на истината. 

Резонантна мини Луна – разбира се с Хармония и Вътрешна Култивация 

В чест на всички галактически мастери, и в чест на 75-годишнината от рождението на Валум Вотан (15 Ден на 7 Луна, в годината на 8. Кан), всички са поканени на специално проучване на сесията на вътрешните области за тази Резонантна Луна. Нека примера на адептите ни вдъхновява, за да култивираме нашата вътрешна светлина като единна телепатична ноосфера!

Предварително условие: "Не предприемайте нищо. Очаквайте да бъдете инициирани."

За Прочит: Време, Синхроничност и Промяна на Календара и Книга за Посвещението, Хроники на Космическата История, том IV. 

Време, Синхроничност и Промяна на Календара: „Фантастичният Живот и Делото на Хосе Аргуелес” е книга, която представя подробно живота на истинския галактически мастер на нашето време. Авторката Стефани Саут казва, че животът на Валум Вотан (Хосе Аргуелес) е като "синхронен шаблон" - модел, който може да вдъхнови и резонира с почти всеки човек, а може би в рамките на разказа на живота си, всеки човек може да открие уникалното разковниче в собственото си вътрешно пътуване на трансформация и трансцендентност.

В Книгата за Посвещението фокусът е поставен върху откриването на скритата страна на нещата, както и върху култивирането на вътрешната светлина, или откриване на скритата дъга. Включени са и кратки биографии на много галактически адепти от миналото. Като четвърти том от седемте тома на Хрониките на Космическата История, с Книгата на Посвещението е представен центъра! Така че по време на тази Резонантна Луна нека се потопим в центъра на центъра!

По време на тази Луна, да съберем волята си за реализиране на божествеността вътре в нас и да направим каквото е по силите ни за възстановяване на собствената си духовна практика - каквото можем да направим в рамките на нашите възможности, за да създадем това пространство, където да се чувстваме в сакрална връзка с Божествения, Въздесъщ, Галактически Източник.

Тъй като сме в Резонантната Луна, ние се стремим да създадем ясен ноосферен резонанс, така че да можем да канализираме и да насочим собственото си най-висше вътрешно зрение – към нас и към Вселената. Колкото повече това се случва, толкова повече (и за всички същества) нещата ще се получават!

Откъс от „Време, Синхроничност и Промяна на Календара”:

Откъсът е взет от последния журнал, където Хосе Аргуелес излага своите мисли относно духовната си практика и процеса на медитация:
„Понякога се оказва, че духовните методи могат да бъдат интензивни, прекомерни, ревностни - но ако не беше така, как може най-привичните низши тенденции да бъдат преодолени самостоятелно? Така че, повтаряйте молитви, указания и мантри, изследвайте ежедневно себе си, четете свещени книги и мъдри текстове за живота на вдъхновени духовни мастери; медитирайте, практикувайте йога и контрол на дишането - така че, бавно да изградите живота си по-близо и по-близо до духовното ниво - и по-далече от нивото на животните. По този начин, по-голямата част от човечеството попада в кръга на самостоятелното засилване на погледа върху живота, и като цяло става разрушаване на навици и начини на живот - чрез този процес, единствено се цели, да се отървете от егото си и да разберете, че сте живели заедно с друга сила, друг елемент, по-голям и по-универсален, че вие сте самият себе си с даденото име и фамилия.”
"Налице е Свещен призив, който ви въвежда в космоса - непреклонността на преминаването на светския живот трябва да бъдат надминати от непосредствеността на все по разширяващото се духовно съзнание - и в пътя на всеки, който с цялата преданост на сърцето си дава най-доброто от способностите си, се съдържат неща, които се разкриват, които могат да бъдат напълно уникални за конфигурациите на душата на този човек и мисията на живота му, и което може да послужи за още по-голямо отделяне на духовния порядък на съществуване от останалата част от световните пътища, а дори и от начините на голяма част от духовния свят."

СИНХРОНИЧНОСТИ В РЕЗОНАНТНАТА ЛУНА-2014 ГОДИНА

moon 7

Дали, Ден 1 – Kин 72, Жълт Резонантен Човек (10 Януари 2014 г.)
Резонансната Луната започва с този Ден-Портал на Галактическа Активация и Ден на Вълшебната Костенурка! (7-ми, Резонантен Toн в дните на 7-ма, Резонантна Луна!) Вдъхновете свободната си воля ... какво можем да кажем за носенето на местообитанието си на гърба, като костенурката? 

Силио, Ден 7 - Kин 78, Бяло Космическо Огледало (16 Януари 2014 г.)
Пълнолуние. Имайте предвид, че днес е и последния ден от 6-тия Вълнов Модул на Съединителя на Световете и отново е пълнолуние, и че следващото Новолуние ще бъде в началото на по-следващия 8-ми Вълнов Модул на Жълтия Човек ... (30 Януари 2014 г., 21-ви ден от 7 Луна). На ден Силио проведете Медитация Дъгов Мост.
Днес е специален ден за синхронизиране с пророчеството на Пакал Вотан:
1) Kин 78-78 е сумата от всички ТОНОВЕ, изобразени на капака на саркофага от гробницата на Пакал Вотан.
2 ) Пси-Хроно-Единицата за днешния ден е Кин 123, Синя Ритмична Ръка - това е галактическата сигнатура на деня, в който е открита маската от Жадеит в саркофага на Пакал Вотан ...

Дали, Ден 8 - Kин 79, Синя Магнитна Буря (17 Януари 2014 г.)
Днес започва 7 Вълнов Модул на Самопораждащата се Буря ... Днес е Кин 79. 79 е числото на "ноосферната константа"

Силиo, Ден 14 - Kин 85, Червена Резонантна Змия (23 Януари 2014 г.)
Още един Ден на Галактическа Активация + Магически Ден на Вълшебната Костенурка! Змията е силата на инстинкта за оцеляване ... и от самопораждащата се индивидуалност можем да считаме, че оцеляването ни е трудно заради отричането на нашите инстинкти?
"Историята на Безплатната Храна"

От Дали, Ден 15 до Kaли, Ден 18 - Kин 86, Бял Галактически Съединител на Световете - Kин 89, Червена Спектрална Луна (24-27 Януари 2014 г.)
На Кин 86 ще отбележим 75-годишнината от рождението на Валум Вотан – също на шега, известен като "най- депресиращия ден в годината"!
Този ден е последвано от Kин 87, Синя Слънчева Ръка - 5-ти Ясен Знак на Пакал Вотан ...
Kин 88, Жълта Планетарна Звезда – Ден на Галактическа Активация и сигнатура на "Планетарния  Художник" – Кой е Валум Вотан (и той наистина е!).
Kин 89, Червена Спектрална Луна е галактическата сигнатура на деня, в който Валум Вотан напусна Земята.

Valum Votan

Ако пожелаете, вие сте поканени да участвате в 4-дневно синхронизирано бдение. Запалете по една свещ във всеки от тези 4 дни и направете бдение с любов и благодарност за цялата работа, която Хосе Аргуелес/Валум Вотан е направил за нашата планета Земя.

Силио, Ден 21 - Kин 92, Жълт Магнитен Човек (30 Януари 2014 г.)
Новолуние и начало на 8 Вълнов Модул на Жълтия Човек - Свободната Воля и Мъдрост ... Мъдростта не е задължително да е обвързана с Възрастта ...

Лими, Ден 27 - Kin 98, Бяло Резонантно Огледало (5 Февруари 2014 г.))
Не получихте ли достатъчно от тези Дни на Вълшебната Костенурка! Медитирайте върху безкрайното резонансно съзвучие ...
 
 

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

Paloma каза на 10.01.2014 г. 16:51 ч.

Благодаря, много вдъхновяващо е

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.