Публикации / СИНХРОНОТРОН / Синхро-Галактическата Йога

Синхро-Галактическата Йога

Размер на шрифта: a a a

ПРАКТИКИ на СИНХРО-ГАЛАКТИЧЕСКАТА ЙОГА

Синхро-галактическата Йога е научен процес на личностна синхронизация, който активира етерното тяло в съгласие със свръх-менталните кодове на космическото съзнание. Чрез практиката на Синхро-галактическата Йога, ние отваряме нашата вътрешна осъзнатост към различни форми на йога, комбинирайки ги със синхронния ред и научавайки как да интегрираме пътя на йога в ежедневието си.  Всички форми на йога са цел на себереализацията.

Синхроничните кодове на времето създават контекста и матрицата, чрез които можем  да разберем нашите вътрешни търсения и опитност. Чрез прилагането и медитацията на тези кодове, тялото и съзнанието се синхронизират с универсалния ред на времевата честота 13:20.

Synchrogalactic yoga

Тази система улеснява личната синхронизация, при която човешкото съзнание и душа се обединяват на ноосферно планетарно ниво. Това радикално променя начина, по който възприемаме себе си и Вселената. По време на процеса на синхронизация ние започваме да преживяваме много други наши същности, които също се синхронизират на това ниво. Това е търсеното обединение на синхронизираните същности в рамките на земната матрица, която създава планетарното поле на осъзнаване. В този текст са представени основните практики на Синхро-галактическата Йога в четири нива: 1) Медитация с Чакрите; 2) Активиране на Радиалните Плазми; 3) Активиране на Менталните Сфери и 4) Отваряне на Хептадните Портали.

13 moon Тези практики са синхронизирани с календарния цикъл на Календара 13 Луни, 28 дни всяка Луна, създавайки 4 седем-дневни цикъла в един лунен месец (28 дни).

Седем-дневният цикъл е кодиран от седемте радиални плазми: Дали, Сели, Гама, Кали, Алфа, Лими и Силио.

Ден Първи - Плазма Дали - кликни тук за пълен прочит

Ден Втори - Плазма Сели - кликни тук за пълен прочит

Ден Трети - Плазма Гама - кликни тук за пълен прочит

Ден Четвърти - Плазма Кали - кликни тук за пълен прочит

Ден Пети - Плазма Алфа - кликни тук за пълен прочит

Ден Шести - Плазма Лими - кликни тук за пълен прочит

Ден Седми - Плазма Силио - кликни тук за пълен прочит

Synchrogalactic yoga

Чакри 8 и 9
Корен на Корена и Корона на Короната

Чакрата Корен на Корена достига и обгръща Земното осем-стенно ядро. Тя е матрицата за заземяване на космическата енергия. Тази чакра ни дава възможност да общуваме с природните стихии. Чакрата Корона на Короната достига и обгръща Земната ноосфера. Ноосферната корона е контролът на висшето съзнание, което ни хармонизира с висшето телепатично колективно съзнание, полето на планетарните егрегори (логоси), висшите свръх-ментални супер-съзнателни нива на космическото съзнание.

Ролята на тези две чакри е да координира еволюционните процеси в небесното тяло (планетата), в което работят енергийните им полета. Висшите небесни логоси въздействат върху всеки аспект на съзнателната еволюция чрез менталните сфери. Това открива разнообразна гама от възможности на съзнанието, възприятията, сетивата и т.н.

Така достигаме до висшите нива, до законите на съдбата, до законите на сътворението и абсолюта. Това е сферата на космическия дизайн, който определя инфраструктурата на вселената, в която живеем. Това е сферата на петоизмерната висша същност, на лъчистите тела на планетарните логоси, на трансдуктивния колектор на всички йерархии, управления и тайнства. Коренът на Корена е резервоарът с космическа информация, а Короната на короната е реализацията на всички възможности на космическото съзнание.
Това се разпространява и към по-горните сфери на съдбовните закони, закони на създаване и на абсолюта. Това е царството на космическия дизайн, което определя инфраструктурата на Вселената в която живеем. Това е царствота на 5-D, висшето АЗ, сияйното тяло на планетарния Логос като трансдуктивен аккумулатор на всички иерархии, насоки и разпореждания. Както корен на корена е резервоар на космическия медиум, така короната на короната е изпълнението и реализацията на всички космически възможности на съзнанието.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.