Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

46-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a


Добре дошли в Галактическата Луна на Сокола!

Това е осмата Луна от Вълновия Модул на Планетарното Служене, притежаваща силата на Галактическата Цялост.

Вътрешното Слънце ни призовава.

С ускореното напредване на електронните и дигитални технологии, силите на нашия ум са притихнали и в значителна степен са неизползвани. Нискочестотните вълни, които ни заливат оказват своето влияние върху човешкия род и Майката Земя. Замърсяването и изкуствените препятствия (т.е. радиация, химически следи, HAARP технологии и т.н.), блокират възможността да получаваме най-висшата полза от целебните оздравителни лъчи на новото Слънце. Ключовете за изцеление на нашата планета зависят от неразработените територии на нашето колективно съзнание.

В тази Галактическа Луна ние сме призовани да се издигнем до най-висшата си цялостност, за да преодолеем нискочестотните вълни и да получим достъп до вътрешното Слънце.

Нашият слънчев сплит (вторият ни мозък/кушан суум) се явява точката за достъп до вътрешното Слънце. Това е мястото на отпътуване и мястото на пристигане за пътешествие между измеренията.

Пъпната връв работи чрез чакрата слънчев сплит, която ни свързва с всичко в космоса. Ние можем да се придвижваме с тази пъпна връв назад и напред във времето, към минали или бъдещи животи, в крайна сметка това е кабел, чрез който ние винаги сме свързани с Източника. Именно чрез достигане на Източника възниква спонтанното изцеление.

13.6  от „260-те Постулата на Динамиката на Времето” гласи:  „Слънчевият сплит на тримерното тяло служи на холонния двойник като отправна точка и точка на завръщане при опитността «заместване». Опитността «заместване» се преживява като «дефазиране» (разслоение на непрекъснатото съзнание), а действието на двойника — като «сън наяве», или особена форма на телепатичен вентрилоквизъм «говорене чрез стомаха».”

Чрез нашата космическа пъпна връв ние можем да придвижим вълната обратно към единствения, самостоятелен атом. Единственият атом се явява божественият план на всички чакри. Придвижвайки се с космическата пъпна връв обратно към единствения атом, ние виждаме, че това е плазмен семенен генератор в средата на всички галактики, в центъра на една черна дупка. Но плазмите не се излъчват от самата черна дупка, а от точка близо до центъра на галактиката.

 

Този единствен атом репликира същата структура на всяка от седемте чакри на човешкия организъм и съответства на модела на резонансното поле. В тази галактическа луна нека да работим, за да активираме потока на нашите чакри, за да се разшири нашето аурично поле (виж Синхро-Галактическа Йога).

Наш дълг е да се организираме и да разширим новото духовно поле с лечебната енергия за Планетата Земя. Основният аспект на тази дейност е създаването на все по-нарастващото поле на Светлина -Интелект, което ще проникне на планетата с божествената хармония, необходима за вибрацията на Новата Земя.

В геометрията на пулсарите, осмият тон е втория тон от самостоятелния тримерен 3D пулсар „Разум- Форма” (тонове 4, 8, 12). В крайна сметка ние искаме да се научим как да слеем нашите електромагнитни полета с това на Земята, създавайки интерактивно силово поле. Това силово поле установява комуникация както с ядрото на Земята, така и с ноосферата.

moon 8

Добре дошли в алактическата  Луна на Цялостта!

moon 8

Кодове на Хептадните Пътеки за Галактическата Луна 

СЕДМИЦА 1 - ИНИЦИИРАНЕ Хептадна Пътека 29: Хунаб Ку предава Навигацията
Инициирайте себе си за самостоятелно упълномощаване в божествената си мисия!

СЕДМИЦА 2 - ПРЕЧИСТВАНЕ - Хептадна Пътека 30: Хунаб Ку предава Медитацията
Чрез смирение прецизирайте вашата мисия – Започнете от там където сте!

СЕДМИЦА 3 - TРАНСФОРМАЦИЯ - Хептадна Пътека 31: Хунаб Ку предава Самосъществуващото Поколение
Пренасяйте мисията си на поведение ден след ден, изживейте най-висшата си мечта - безстрашно споделяйте вашите дарове!

СЕДМИЦА 4 - СЪЗРЯВАНЕ - Хептадна Пътека 32: Хунаб Ку предава Просвещението
Бъдете себе си, упълномощени в новата си форма за просвещаването във всичко! 

 

Синхроничности за Галактическата Луна в Годината на Жълтото Галактическо Семе - 8 КАН, 2014 г.

Дали, Ден 1 - Kин 100, Жълто Слънчево Слънце (7 февруари 2014 г.)
Да си припомним отново, че 16-годишният цикъл, започнал през 1997 година положи основите на Новия Лъч. В този цикъл всяка от годините на 13-те Луни фрактално съответства на първите 16 Вълнови Модула, всеки съдържащ 13 Кина на Цолкин. Първата Луна на тази година на Жълтото Галактическо Семе, а именно Maгнитната Луна беше кодирана с Kин 209, Червена Магнитна Луна. Втората, Лунна Луна - Кин 210, Бяло Лунно Куче и т. н. Галактическата Луна съответства на Кин 216, Жълт Галактически Воин.
216 = 108 х 2, което е точния брой на дните между затварянето на цикъла (21.12.2012 г.) и активирането на Новия Лъч (26.07.2013 г.).
Галактически Подпис на Руми: "Любовта ще намери своя път на всички езици по собствен начин."

Aлфа, Ден 5 - Kин 104, Жълто Космическо Семе (11 февруари 2014 г.)
Днес започва 11-Уинал (20-дневен цикъл) за годината 8 Кан: 0 Сак – „ … разсейвайки облаците на съмнение, издигайки се нагоре…"

Лими, Ден 6 - Kин 105, Червена Магнитна Змия (12 февруари 2014 г.)
Днес започва 52-дневен Син Западен Замък на Горенето, Двор на Магията. Това е третият от петте 52-дневни замъци на 260-те кина на Цолкин. Днес също започва 13-дневният 9 Вълнови Модул на Червената Змия - на жизнената сила на Змията Посветителка! Бъдете инициатори в огъня на трансформацията, възниквайте като феникс!

"... Сега Великият Кораб на Времето - Земя със своите планетарни кинове е готов да приеме Синия Замък на Горенето. Оборудван със силата на първите два замъка - силата на раждане и силата на смъртта, силата на магията - сила на Синия Замък беше подготвена за Кораба на Времето - Земя."
"За да се подготви за магията, отначало Змията привела в движение крилото на жизнената сила, която се изкачила с тринадесет стъпала, водещи през първата четвърт на Замъка на Горене. Тогава пристигна Огледалото с цялото си съвършенство, което приведе в действие крилото на безкрайността. И в блестящите бели портали на Космическото Куче, на тринадесетото стъпало на 10 ВМ на Огледалото, Генезиса на Дракона е бил изпълнен."
Генезис на Дриймспел

Силио, Ден 7 – Kин 106, Бял Лунен Съединител На Световете (13 февруари 2014 г.)
Днес започват 10-те последователни Дни - Портали на Галактическа Активация от Алфа Поток. Не винаги това се случва както сега, в Галактическа Луна.

Лими, Ден 20 - Kин 119, Синя Лунна Буря (26 Февруари 2014 г.) Стабилизирайте само-съществуващото поколение.

Силио, Ден 21 - Kин 120, Жълто Електрично Слънце (27 февруари 2014 г.)
Днес започва 65-дневният Слънчев Сезон на Просветлението, Жълтия Галактически Спектър. Това е един от четирите 65-дневни галактически сезона на 260-дневния Цолкин. Тези сезони винаги започват от Eлектрически тон на Слънчевите Печати от Полярното Семейство (Слънце, Змия, Куче,или Орел).

Дали, Ден 22 - Kин 121, Червен Самостоятелно - Съществуващ Дракон (28 февруари 2014 г.)
Галактическа Сигнатура на Деня на откриването на ЗАКОНА ЗА ВРЕМЕТО. Имайте предвид, че ПСИ-хроно Единицата за днес е Кин 164, Жълто Галактическо Семе, същата сигнатура като 2014 година! Една Синхронична Бележка: Годишно ПСИ - КИН 164 винаги съответства на 28 февруари, 28-дневен месец само по Григорианския календар

Kали, Ден 25 - Kин 124, Жълто Резонантно Семе (3 март 2014 г.)
Днес започва 12-Уинал (20-дневен цикъл) за годината 8 Кан: 0 Цех Отхвърляйки обичайното внимание и достигайки бялата светлина
 

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.