Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

48-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a


Добре дошли в Планетарната Луна на Кучето!

Това е десетата Луна от Вълновия Модул на Планетарното Служене, притежаваща силата на Планетарното Проявление.

Сега е моментът да се прояви семето на това, което беше започнато през първата Луна на тази Година - Годината на Галактическото Семе. Това е времето за депрограмиране на старите парадигми, старите начини на мислене. Отделете се от известното. Изпразнете „чашата” си. За да се прояви новото, ние трябва да отстраним старото. Тази Луна съвпада и с Планетарния Съединител на Световете от годишния Вълнов Модул, който ни призовава да се отделим от старото, за да се осъществи моста между небето и Земята.

Известното Скално Пророчество на Хопите ясно изобразява двойния път на сърцето:
1. Съвременният човек, който мисли с главата, а не със сърцето е човек, който е извън равновесие, защото живее в обществото на лявата мозъчна доминанта. Това общество води до дисбаланс и конфликти, и в крайна сметка до своето унищожаване.
2. A "единствената пътека" е за тези, които са балансирани и в хармония с Вселената. Това са хората, избрали да мислят със сърцата си и за собственото си оцеляване.

Пророчеството на Хопите бе разкрито след края на Втората Световна Война, а атомната бомба според пророчеството се отнася до "второто разтърсване”.

Според Пророчествата ще има и трето разтърсване. В момента ние усещаме неговите външни вибрации. Когато това се случи, двойният път ще достигне до своя край. Тогава ние ще преминем през СИПАПУ в следващия свят или света на центъра. Този планетарен ритуал ще донесе на човечеството следващия СИПАПУ чрез смяната на световете, чрез смяната на времето.

Във „Факторът Маи”, Хосе Аргуелес-Валум Вотан пише: ”Сипапу-тунелът или проходът за преминаване между световете представлява нишката на живота, свързваща не само ядрото на Галактиката, звездните системи и техните планети, но и различните времеви епохи за всеки свят. По този начин Сипапу като проход, в момента на промяната на епохите показва новия път”.

В геометрията на пулсарите, десетият тон е последният тон /2, 6, 10/ от едномерния 1-D атомно-молекулен лунен пулсар на „живота”, който се проявява с предизвикателството. Основното предизвикателство е да се промени времето. Това е великолепен подарък - да знаем всъщност как можем да направим това и че човешките същества могат да бъдат ангажирани в този процес. Това поставя човешкия вид в синхрон със себе си и с времето, което се променя. Това е едно вълшебно и изключително свещено действие.
13-Лунният Календар и кодовете на Закона за Времето служат като резонансни активатори за преминаване по моста към следващия свят, по пътя на регенериране на светлината и в рамките на планетарния разум (ноосферата). Тези кодове са вибрационни проводници, които ни помагат да преориентираме нашия ум със слънчевите/космически честоти.

Dog

Добре дошли в Планетарната Луна на Намерението!

moon 9

Кодове на Хептадните Пътеки за Галактическата Луна

Продължаваме с годишното проучване на 52-те Хептади с Кодовете на Хунаб Ку – кодове за всички 52 седмици на 13-те Луни, тази Луна се описва като активация на "Двата Електро – етерни Стабилизатори".

Също както и в Слънчевата Луна (последна Луна, преди 10 Планетарна Луна) се активираха вертикалните Електро – етерни меридиани на светлина и топлина, в тази Луна хоризонталните стабилизатори влизат, за да се завършат четирите първични клетки от светлина и топлина – с други думи, това е описателната част на чисто слънчевата/звездна енергия, проявила се планетарно при взаимодействието на топлината и светлината.

Седмица 1 – Иницииране
Хептада 37: Изкуството Стабилизира Медитацията – ГК Венера & СП Нептун
(Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / 4 – 10 Април 2014 г.) Създадена е Клетка Дум-Куали (първична топлина/топлинен елемент).

Седмица 2 – Пречистване
Хептада 38: Mедитацията Стабилизира Видението – СП Нептун & СП Юпитер
(Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / 11 – 17 Април 2014 г.) Създадена е Клетка Кум (топлина на вътрешна светлина).

Седмица 3 – Tрансформация
Хептада 39: Изчистването Стабилизира Просветлението – ГК Meркурий & ГК Плутон
(Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / 18 – 24 Април 2014 г.) Създадена е Клетка Дум-Дуали (първична светлина/луминисцентен/квантов eлемент).

Седмица 4 – Съзряване
Хептада 40: Просветлението Стабилизира Безвремието – ГК Плутон & СП Maлдек
(Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / 25 Април – 1 Май 2014 г.) Създадена е Клетка Кемио (светлина на вътрешната топлина).

Синхроничности на Звездните Пътешественици
Синхроничности за Планетарната Луна в Годината на Жълтото Галактическо Семе - 8 КАН, 2014 г.

Дали, Ден1 - Кин 156, Жълт Космически Воин (4 Aприл 2014 г.)
Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението с тотем КУЧЕ!
Продължава нашето отброяване от 1997 г./98 г. година на Обертоновото Семе: Една Луна = Един Kин (което започна преди 217 луни). Тази Луна е подвластна на Кин 218 – Бяло Планетарно Огледало – галактически активиращ портал, както и дата на откриването на гробницата на Пакал Вотан!
С други думи, като фрактал на Кин 218, Планетарната Луна е 28-дневен портал на галактическо активиране, и е дълбоко свързана с пророчеството на Пакал Вотан, кодирано и съхранявано в гробницата му - която бе открита на с Кин 218, Бяло Планетарно Огледало!
Днес, с Жълтия Космически Воин завършва 12 ВМ на Жълтото Семе, който започна на Кин 144 преди дванадесет дни. С това завършва и първият от 11-те Вълнови Модули на "144 дни Звездно Възпоменание", за подробно описание посетете блога на Стефани Саут.

Сели, Ден 2 - Kин 157, Червена Магнитна Земя (5 Aприл 2014 г.)
Днес започва 52-дневният Жълт Южен Замък на Даровете, Двор на Интелекта, както и 13-дневният Вълнов Модул на Червената Земя - модул на Навигацията.
"Племето на Червената Земя Инициира за Отдаване чрез силата на Навигацията". Днес започват вторите 11-ет ВМ на "144 дни Звездно Възпоменание".
Тази Луна има красива симетрия вътре в себе си: първият ден на Луната е с 13-тия (Космически) Тон, или  финала на 12 Вълнов Модул, а в последния, 28-ден на Луната е 1-ви (Магнитен) Тон (начало на 15 Вълнов Модул). Между тези два дни се намират два прекрасни Вълнови Модули от 13 дни всеки: 13 Вълнов Модул на Червената Земя - Навигация, 14 Вълнов Модул на Бялото Куче - Сърце. (Спомнете си, че Планетарната Луна има за тотем КУЧЕ!)

moon 10

Както е показано по-горе, можете да видите, че в последния 28 ден на Луната е Кин 183 - Синя Магнитна Нощ, като с него се стартира 15 Вълнов Модул на Изобилието ...
Ние сме в Планетарната Луна на Проявлението, която започва с комплектоването на Синия Западен Замък на Трансформацията, а веднага след това стартира Жълтият Южен Замък на Даровете. 10 Планетарна Луна приключва с началото на 15 ВМ на Изобилието ... За да се прояви един нов свят, отдаването трябва да е в духа на безкрайното Изобилие, за да се създаде и реализира света на нашите най-висши и най-дълбоки мечти!

Aлфа, Ден 5 - Kин 160, Жълто Само-Съществуващо Слънце (8 Aприл 2014 г.)
На 8 април 2014 г., нашата планета Земя в своята орбита преминава между Слънцето и червената планета Марс - тогава Марс е в опозиция. Това означава, че е най-доброто време, за да видите Марс.

Дали, Ден 8 - Kин 163, Синя Резонантна Нощ (11 Aприл 2014 г.)
Днес е 260-тия ден от МАЯНСКАТА година - 8.СЕМЕ: едно пълно завъртане / 1 галактически спин от Деня Извън Времето! Специален ежегоден ден за синхронизация с GM108X: Всяка МАЯНСКА година на Ден 8 от Планетарната Луна (отбелязва се "10.8" = 108) е 260-тият ден на годината!
GM108X е кодът за предаването от Разума на Галактическите Маи, който е космическият източник на цялата информация за 13-Лунния Дриймспел календар и синхронния ред. 

Сели, Ден 9 - Kин 164, Жълто Галактическо Семе (12 Aприл 2014 г.)
Галактическо завръщане на Кина-Водач на годината! Днес е началото на 20-дневния Уинал "Kaнкин" – Получава светлина този, който знае...

Новият Галактически Лъч възстановява 8. Семе / Галактическия „Невинен” и доверието:

Днес има и друга годишна синхронизация. На 261-вото число на всяка година (завръщането на Кина-водач за тази година) има за Пси-Хроно Единица Кин 188, Жълта Ритмична Звезда. Това е галактическата сигнатура на единствената дата (7-ми март 1970 г.), спомената в извънземния текст на Въведението в Космическата Наука. Tози текст описва тази дата като момента, когато планетата Земя завършва еволюционния етап на "човека". Имайте предвид, че 7 Март е първият ден на "Слънчевата" Луна в 13-Лунния календар ...

Гама, Ден 10 - Kин 165, Червена Слънчева Змия (13 Aприл 2014 г.)
Галактически Активен Портал

Aлфа, Ден 12 - Kин 167, Синя Спектрална Ръка (15 Aприл 2014 г.)
Пълнолуние и Пълно Лунно Затъмнение; видими през по- голямата част от Северна Америка, Южна Америка и Австралия. Имайте предвид, че днес отбелязваме точно едно завъртане / 1 Галактически Спин от подравняването с Големия Секстил, случило се преди 260 дни, също на Синя Спектрална Ръка (Кали, Ден 4, Магнитна Луна = 29 юли 2013 г.)

Лими, Ден 13 - Kин 168, Жълта Кристална Звезда (16 Aприл 2014 г.)
Галактически Активен Портал.  Пси-Хроно Единицата за днес е Кин 194, Бял Кристален Вълшебник, сигнатура на откриването на гробницата на Ред Куин и Първото от Седемте Изгубени Поколения. Днес е и Галактическия Подпис на Кристалната Звезда-  дарител на Фондацията на Закона за Времето.

Дали, Ден 15 - Kин 170, Бяло Магнитно Куче (18 Aприл 2014 г.)
Разпети петък (Християнски). Днес започва 13-дневният 14 Вълнов Модул (който ще приключи на Кин 182, Планетарна Луна, Плазма Лими, 27 Ден, 30 април 2014 г.).
"Племето на Бялото Куче Рафинира Отдаването чрез Силата на Сърцето". Започва третият от 11-те ВМ на "144 дни Звездно Възпоменание"

Гама, Ден 17 - Kин 172, Жълт Електрически Човек (20 Април 2014 г.)
Великден (Християнски). Силово поле на пробуденото съзнание на медиума - канализиране на Христовата светлина отвътре ...

Kали, Ден 18 - Kин 173, Червен Само- Съществуващ Небесен Странник (21 Aприл 2014 г.)
Галактически Активен Портал.

Aлфа, Ден 19 - Kин 174, Бял Обертонов Вълшебник (22 Aприл 2014 г.)
Галактическа Сигнатура На Космическата История

Силио, Ден 21 - Kин 176 – Жълт Резонантен Воин (24 Aприл 2014 г.)
Галактически Активен Портал и ясни знаци на Пакал Вота

Pacal Votan

13-ТЕ ЯСНИ ЗНАЦИ НА ПАКАЛ ВОТАН ОТ КАПАКА НА САРКОФАГА МУ  

Aлфа, Ден 26 - Kин 181, Червен Кристален Дракон (29 Aприл 2014 г.)
181 е интервал между 441 и 260 …
Пръстеновидно Слънчева Затъмнение.

Лими, Ден 27 - Kин 182, Бял Космически Вятър (30 Aприл 2014 г.)
Днес завършва 14 ВМ на Бялото Куче, Сърце. Пси-Хроно Единицата за днес е Бял Спектрален Вълшебник
Постулат 14.11: На преобразуваното в раса от мъдреци, човечество на Земята се предоставя грижата за поддържане на своите тримерни «корени» на радиосонични «градинари» и потопено в дълбока медитация и транс да изследва галактическия порядък на вселенския живот.

House

Силио, Ден 28 - Kин 183, Синя Магнитна Нощ (1 Mай 2014 г.)
Начало на 13-дневният 15 ВМ на Синята Нощ. "Племето на Синята Нощ Tрансформира Отдаването чрез Силата на Изобилието".

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

renetaman каза на 18.04.2014 г. 22:18 ч.

Благодаря!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.