Публикации / СИНХРОНОТРОН

7- те Постулата на ИнтерГалактическата Операционна Система

Размер на шрифта: a a a

7- те Постулата на ИнтерГалактическата Операционна Система

Tези седем Постулата бяха дадени от Хосе Аргуелес / Валум Вотан при първоначалното представяне на Синхронотрон в Чистернино, Италия, 2009 година.

1. Ние сме Планетата. Нашият разум е планетарният разум. Нашето колективно обединение като едно цяло е спасението на планетата и възкръсването ни под формата на галактическо съзнание. Това се нарича още ноосфера.

2. Цялото наше планетарно съзнание е паралелно действие в рамките на система от шест други галактики, известно още като галактическа група или система Nova 7. Ние сме формация в рамките на една административна зона координирана от Интергалактическата Космическа Федерална Асамблея (ICFA).

3. Общото обединение на средствата за комуникация в рамките на интергалактическото подразделение на реалността е телепатията. Телепатичната система се координира от числов език, който се предава и разбира колективно. Числовият език реализира своя смисъл и потенциал чрез взаимодействието на инструментите на Синхронотрон: 13:7 / 13:20 Законът за Единственото Колело на Времето и 21²-441-1.3.3.1 Матрична Система на Куба.

(1.3.3.1=1.203+3.202+3.201+1.200=9261=213)

Движещият се ред на Синхроничното Колело активира матрицата 441 в последователности от 7 непрекъснато променящи се модели или мозайки от честоти, които установяват различни конфигуриращи се съдържания. Когато активациите са колективни, предприети като общо движещ се хептаден ред на галактическите последователности, тогава те се възприемат като съзнателен опит  за създаване на телепатично обединително поле.

4. Вместо А, В и С да вземем 3, 7 и 21. АВС=3х7=21х21=441, телепатичният честотен индекс на общия код за всички членове на Интергалактическата Космическа Федерална Асамблея.

5. Числата 3, 7 и 21 създават куба 441-1.3.3.1 – това е минималната телепатична операционна система за създаване на тройния код на Система – Правила – Ред, касаеща цялата вселена, това е известно още и като Мащабът/Мярката на Хунаб Ку.

6. Законът за Времето е Движението на Хунаб Ку. Това е Законът за Единствения – 13:7, който установява
а. Колелото на Времето.
б. 13:20, честота на универсалната синхронизация.
с. Вълновият Модул, рекапитулационна космология на Времето
д. Цолкин, четвъртото измерение на Матрицата на Времето и Персоналния Галактически Индекс.

7. Относно нашата планета : Обединяващият времеви стандарт, като се започне с извисяването на галактическото съзнание е хармоничния 13 Лунен Синхронометър-Календар / 28-дни всяка Луна. Тъй като той е цялостна функция на Закона за Единствения 13:7, както и на Вълновия Модул, той е и най-простото, непосредствено и бързо средство за осъществяване програмата за обединение на галактическото съзнание, създаване на база за изучаване на 3,7 и 21 от съвместната космическа телепатична езикова система.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.