Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

50-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a


Добре дошли в Кристалната Луна на Заека!

Това е дванадесета Кристална Луна на Сътрудничеството от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаваща силата на Кристалното Служене.

Ние сме в най-ключовия период (2013 г. - 2020 г.), където ни се дава възможност да се разделим с остарелите системи от вярвания, да надградим нашите възприятия и да се заземим в нашата „ежедневна” реалност. Както Старото разчиства пътя за новото, задължително трябва да дадем път на автентичното съществуване. Тази луна включваме откъс от непубликуваната все още книга за Достъп до Нашето Многоизмерно Лично Аз: Ключът към Космическата История. Това е синтез на седемте тома на Хрониките на Космическата История, които са родени чрез алхимическото бракосъчетание на мъжкото и женско начало, което води до раждането на по-висше познание. Тази Трансмисия е известна като GM108X: Предаване на Разума на Галактическите Маи. Галактическите Маи са инженери по синхронизация, които помагат на планети и звездни системи за издигане към по-високи нива на действие.

Ето този откъс:
Достъп до Нашето Собствено Аз - Глава 2: Да Станеш Космически Мислител:

За да активираме силите на нашия разум, ние трябва първо да повишим съзнанието си и да станем космически мислители. За да станем космически мислители трябва първо да култивираме ясен разум и след това да мислим за целта на сътворението, причината за съществуването на планетата Земя, причината, поради която ние сме на тази планета, причината за всички сътворени форми и скритите сили и проекти, които са в основата на световното проявление.”

Тъй като Свами Вивекананда казва: "Човешката природа обича да преминава през коловозите, които вече са там, защото е лесно." Чрез уреждане на лесния път, ние продължаваме да рециркулираме несъзнателните мисли (мисъл-форми). Според Законът на Времето, това до голяма степен се дължи на дейността на фиктивната/несинхронизирана времева честота в 3-D. Обусловените мисъл-форми са гравирали плътно последователностите на различните мисли/аналфи - електрическите заряди в мозъка, които пренасят запасите от информация, които обикновено наричаме ​​спомени, форми на идентичност или други усещания, които предизвикват различни модели на условно/обусловено поведение.

За да се превърнем в космически мислители се изисква да насочим разума си от социалните или национално - идентифицираните проблеми и ежедневни драми към по-големите планетарни проблеми. Космическите или многоизмерни мислители се интересуват от това, което е извън обсега на петте сетива и в изследователско търсене на всички човешки възможности. Този начин на мислене е обобщен от Артур Рембо: "Иска ми се да се открият всички тайни, тайните на религията, природата, смъртта и раждането, бъдещето и миналото, формирането на Вселената, не-битието. Аз съм учител на създаването на необикновеното. Слушайте!"

cosmic_rabbit

28-те дни на тази Луна са в рамките на 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието – магия на магическото върху цялата Луната. Имайте предвид, че Зеления Централен Замък е известен също като кулата на Мерлин...
Тази Луна има интересна структура, като се имат предвид само трите Галактически Портали за Активиране, които се появяват на ден 7, 11-ти и 28. Ден 7, разбира се е в последния ден на първата хептада/седмица, а ден 28 е последния ден на Луната. Но 11-тия ден е и част от "сърцето" на 28-те дни на Луната. Погледнете внимателно в 28-дневната Луна и ще видите, че 11-ти Ден и 18-ти Ден от всяка Луна поддържат нейния център.

Тази Луна започва с последните 10 дни от 17-ти Вълнов Модул на Универсалната Вода на Червената Луна, последвани от пълния 18-ти Вълнов Модул на Духа, на Белия Вятър (последният ден от който ще бъде лятното слънцестоене). 12-та Луна на Сътрудничеството завършва с първите 5 дни от Вълновия Модул на Видението, на Синия Орел.

Специална Пси - Хроно Единица и Ежедневна Поредица на Кина

2_moon12_psi

Графиката по-горе показва, както Ежедневния Кин, така и  ПСИ-Хроно Единицата за всеки ден от Луната. Проучете картата внимателно и ще видите, че има точно 13 последователни дни (от 7-ми до 19-ти ден на Луната), където ПСИ-Хроно Единицата (ПХЕ) се появява точно 7+1 ден преди да се появи отново като ежедневен Кин. Това е една чудесна възможност да се практикува продължаващо (и ноосферно) съзнание. Ако сте си водили дневник за 144 дни, на Звездното Възпоменание - стартиращи на Силио 7, може би сте забелязали, че синхроничностите възникват, когато сигнатурата/Галактически Подпис се появява за първи път като ПСИ-Хроно Единица, а след това, осем дни по-късно какво се случва когато същата тази галактическа сигнатура/Подпис се появява отново като Ежедневен Кин ... или още по-добре, посадете визия в ПСИ-Хроно Единицата за да видите какви цветя/цветове ще покълнат от нея 8 дни по-късно! Тази 13-дневна последователност/поредица ни отвежда до 27-ми Ден на Луната, Плазма Лими, точно преди Силио 28, когато Луната завършва с Галактически Портал на Активиране - Синя Обертонова Буря!

1.Обертонов Бял Съединител на Световете
(ПХЕ за 7 Ден, Плазма Силио – Ежедневен Kин за 15 Ден, Плазма Дали)
2.Ритмична Синя Ръка
(ПХЕ за 8 Ден, Плазма Дали - Ежедневен Kин за 16 Ден, Плазма Сели)
3.Резонантна Жълта Звезда
(ПХЕ за 9 Ден, Плазма Сели - Ежедневен Kин за 17 Ден, Плазма Гама)
4.Галактическа Червена Луна
(ПХЕ за 10 Ден, Плазма Гама - Ежедневен Kин за 18 Ден, Плазма Кали)
5.Слънчево Бяло Куче
(ПХЕ за 11 Ден, Плазма Кали - Ежедневен Kин за 19 Ден, Плазма Алфа)
6.Планетарна Синя Маймуна
(ПХЕ за 12 Ден, Плазма Алфа - Ежедневен Kин за 20 Ден, Плазма Лими)
7.Спектрален Жълт Човек
(ПХЕ за 13 Ден, Плазма Лими - Ежедневен Kин за 21 Ден, Плазма Силио)
8.Кристален Червен Небесен Странник
(ПХЕ за Силио 14 Ден, Плазма Силио - Ежедневен Kин за 22 Ден, Плазма Дали)
9.Космически Бял Вълшебник
(ПХЕ за15 Ден, Плазма Дали - Ежедневен Kин за 23 Ден, Плазма Сели)
10.Maгнитен Син Орел
(ПХЕ за 16 Ден, Плазма Сели - Ежедневен Kин за 24 Ден, Плазма Гама)
11.Лунен Жълт Воин
(ПХЕ за 17 Ден, Плазма Гама - Ежедневен Kин за 25 Ден, Плазма Кали)
12.Eлектрична Червена Земя
(ПХЕ за 18 Ден, Плазма Кали - Ежедневен Kин за 26 Ден, Плазма Алфа)
13.Само-Съществуващо Бяло Огледало
(ПХЕ за 19 Ден, Плазма Алфа - Ежедневен Kин за 27 Ден, Плазма Лими)

Също така забележете как последните пет дни на 13-дневната последователност се "припокриват/наслагват" с първите пет дни на поредицата.

Това е много уникално явление в 13 Лунния Календар и тази определена поредица се случва само веднъж на всеки петдесет и две години! 

Добре дошли в Кристалната Луна на Сътрудничеството!

moon 12

Кодове на Хептадните Пътеки за 12-та Кристална Луна на Сътрудничеството

Ако се вгледате внимателно в игралното поле на Хунаб Ку, като се фокусирате върху 52-те хептадни пътеки, ще видите, че с тази луна завършва горния Двор на Аватара/Синя Ръка и ляво ориентирания Двор на Единствения Състрадателен/Бялото Куче - следователно тази Луна се кодира по следния начин: "Силата на Знанието и Кристализиране на Любовта".

През тази Луна продължават последните 12-седмици/12-хептадна последователност на годината, които се наричат "12 Пътеки на Трансцендентния Ред".

Седмица 1 – Иницииране
45 Хептада: Медитацията предава Отражението на Пола/Секса.
(Плазма Дали, Ден 1 – Плазма Силио, Ден 7/30 май 2014 г. – 5 юни 2014 г.)

Седмица 2Пречистване
46 Хептада: Медитацията предава Отражението на Смъртта.
(Плазма Дали, Ден 8 – Плазма Силио, Ден 14/6 юни 2014 г. – 12 юни 2014 г.)

Седмица 3Tрансформация
47 Хептада: Само- Сътворението предава Eнергията на Изкуството.
(Плазма Дали, Ден 15 – Плазма Силио, Ден 21/13 юни 2014 г. – 19 юни 2014 г.)

Седмица 4Съзряване
48 Хептада: Само–Сътворението предава Eнергията на Пречистването.
(Плазма Дали 22 – Плазма Силио, Ден 28/20 юни 2014 г. – 26 юни 2014 г.)

Синхроничности на Звездните Пътешественици
Синхроничности заКристалната Луна в Годината на Жълтото Галактическо Семе - 8 КАН, 2014 г.

Дaли, Ден 1 - Kин 212, Жълт Само- Съществуващ Човек (30 мaй 2014 г.)
Добре дошли в Кристалната Луна! Забележете, че днес ПСИ-Хроно Единица/ПСИ Кин е Червена Обертонова Луна. Не забравяйте, че в последния 28 ден на 12 Луна е Синята  Обертонова Буря - тези два кина са перфектни антиподи ...

Силио, Ден 7 - Kин 218, Бяло Планетарно Огледало(5 юни 2014 г.)
Галактически Портал за Активиране. Днес започва 13-дневна последователност/поредица ПСИ-хроно Единица/Ежедневен Кин… Планетарното Огледало е Галактическата Сигнатура/Галактически Подпис на откриването на Гробницата на Пакал Вотан …  

Kaли, Ден 11 - Kин 222, Бял Магнитен Вятър (9 юни 2014 г.)
Галактически Портал за Активиране. Днес започва 13-дневния 18-ти Вълнов Модул на Белия Вятър, силата на Духа (завършва в деня на лятното Слънцестоене: Kин 234, Плазма Сели, Ден 23/21 юни 2014 г.)

 Дaли, Ден 15 - Kин 226, Бял Обертонов Съединител на Световете (13 юни 2014 г.)
Пълнолуние. Преди осем дни ПСИ-Хроно Единицата беше също Кин 226…(13 юни 2014 г.)

Лими, Ден 20 - Kин 231, Синя Кристална Маймуна (18 юни 2014 г.)
Галактически Портал за Активиране. Галактическата Сигнатура/Галактически Подпис на Елена Блаватска …

Гaма, Ден 24 - Kин 235, Син Магните Орел (22 юни 2014 г.)
Днес започва 13-дневния 19 Вълнов Модул на Синия Орел, силата на Видението (завършва на Кин 247, Космическа Луна, Плазма Дали, Ден 8/4 юли 2014 г.)...

 Лими, Ден 27 - Kин 238, Бяло Само- Съществуващо Огледало (25 юни 2014 г.)
Днес завършва 13-дневната последователност/поредица ПСИ-хроно Единица/Ежедневен Кин.

Силиo, Ден 28 - Kин 239, Синя Обертонова Буря (26 юни 2014 г.)
Галактически Портал за Активиране. В световен мащаб се провежда синхронизирана медитация за напълно усилване на Дъговия Мост - въртенето  на атомите на времето 

Галерия към статията

 
Снимки (3)
 

МНЕНИЯ

con_volente каза на 22.06.2014 г. 00:58 ч.

гледала съм поредицата 7-те пророчества на маите, тези символи са обяснени там - във втория епизод, но не съм в състояние да ги запомня.. ако искате да ви разбират хората, опитайте се да изяснявате понятията, с които пишете, защото не всеки ще си купи тези книги, за да разбира, за какво му говорите - ние не сме учени, нито сме родени обучени да разбираме от тези неща.. малко тъпичко се получава.. говориш, говориш, пишеш, пишеш и все едно нищо не казваш.. няма смисъл по този начин от статията.. аз не съм астролог, нито съм културолог, не мисля и да ставам скоро :)

Vaseto каза на 23.06.2014 г. 10:21 ч.

Здравей Стаси
разбирам твоето недоумение от материята, но мисля, че доста голяма част от нещата в системата са обяснени при това на разбираем език.
Да ако четеш само бюлетина (текущата статия) ще ти бъде малко трудно да навлезеш в материята и за това е нужно предварително да почетеш и да се запознаеш с нещата.
Изобщо не е нужно да си астролог, учен или каквото визираш и за да бъда още по точен ще напомня, че като отидеш на декодера всеки елемент е описан подробно и имаш информация за него :) :) :)
Но тъй като си Синя Буря е напълно обясним коментара ти
Ин Лакеш

renetaman каза на 26.06.2014 г. 07:15 ч.

Много можем да нучим и все ще има много да доучаваме.Когато започнах да чета не ми бяха ясни доста неща ,но с времето се запознах с голяма част от тях.Запомням повечето от тях ,но откривам нови и нови недоразбрани които съм мислела че зная.Интересно е ,и забавно както и хората с знака на Бурята.

Весел ден на Синята Обертонна Буря

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.