Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Господарите на Кармата

11-те Забравени Закона на Вселената

Размер на шрифта: a a a


Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато филмът "Тайната" се появи на бял свят, го разкри пред света. Но след това мина време и все повече и повече хора започнаха да се оплакват, че Законът за Привличането не работи. Но това, което много хора не съзнават, е че във филма е изпусната доста ценна информация. 10 други Вселенски закони, за да бъдем ясни. Законът за Привличането не е всичко. Той е само част от други 11 Вселенски закони, наречени 11-те Забравени Закона.

Използвани заедно, тези 11 закона, превръщат Законът за Привличането в напълно безспирна сила, такава, че да превръща мислите ви в реалност по-бързо, отколкото бихте могли да си представите. 

Е, кои са тези 11 забравени закона?

Закон за Мисленето
Законът за Мисленето гласи, че мислите създават реалността.

Закон за Наличността
Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за “липсата”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

Закон за Привличането
Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

Закон за Получаването
Законът за Получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или, че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

Закон за Нарастването
Законът за Нарастването е свързан с нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

Закон за Отплащането
Законът за Отплащането гласи “Жънеш това, което посееш”. Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота, това, което влагате, това получавате. Каквото правите и “изпращате” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

Закон за Нулевото Съпротивление
Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.

Закон за Прошката
Законът за Прошката гласи, че за да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

Закон за Пожертването
Законът за Пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

Закон за Почитането
Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите.

Закон за Успеха
Законът за Успеха е комбинация от всички 11 закона. Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда, или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право.

Законите на вселената: 

1. За да живееш пълноценно, трябва да знаеш защо си дошъл в този свят и от къде си дошъл.
2. Бог трябва да е в теб, а не около теб. Само така ще са в единение твоят Дух и твоето тяло.
3. Всичко е живот. Уважавай всички живи същества във Вселената, защото може би си бил или ще бъдеш един от тях.
4. Твори само поискано добро, за да го получиш обратно.
5. Доброто е ключ за вратите към другите светове.
6. Не прави непоискано добро. То със сигурност ще ти бъде заплатено със зло.
7. За поискано и получено добро, на което си отговорил със зало, ще заплатиш с най-тежко кармично наказание.
8. Съумей да се радваш на малките и големите красоти, които Вселената ти дава.
9. Изпълнявай Вселенската си мисия, осъзнавайки своетопредназначение. Раздавай според възможностите си, за да консумираш Вселенските блага.
10. С приемането ти във селенията на Висшия Вселенски свят ти си най-богатият, както и всички около теб.
11. Болестта е изпитание, за осъзнаване на собствените грешки, които творят кармата негативно. Вгледай се в себе си, открий грешките, които те разболяват, осъзнай ги и ще оздравееш.
12. Никога не помагай на болен човек, който отказва да се излекува сам, защото това е неговият избор. За такава помощ /ако той я иска и очаква чудо/ търпиш кармично наказание
13. Лечителят може да изпълни дълга си и да излекува болния; ако страдалецът е готов, идва смъртта, която в случая е самоубийството.
14. Стори добро, ако си сигурен, че ще бъде осъзнато и е твоя вътрешна потребност. Отказаното добро ти носи страдания, които е трудно да осъзнаеш.
15. Не забравяй подадената запомощ ръка, не наранявай благодетел, ако искаш да ценят и твоите добри дела.
16. Лъжата, изречена, за да не нараниш някого, товари кармата ти. Ако прецениш, че не трябва да казваш истината, по-добре я премълчи.
17. Обичта към ближния не те освобождава от Закона за непоисканото добро. Този закон се обезсилява само докато се грижиш за своето дете до 7-мата година.
18. Бъди последователен. НАй-страшното престъпление на духовно ниво е предателството към самия себе си.
19. Не се опитвай да заемаш чуждо място, защото дори и да успееш, не си сигурен, че ще изживееш красив и стойностен живот. Този стремеж може да те убие!
20. Богатството е вътре в теб. Всеки човек притежава несметното богатство на своя Дух. Цени своето богатство и това на останалите хора! Сториш ли го, ще бъдеш дарен със Вселенската защита и закрилата на съдбата.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.