Публикации / Law of Time

13 Нови Възприятия

Размер на шрифта: a a a


Публикувано на 09 Юли 2014 от timeship2013
NS1. 26 0.13. 13. Kин 252 Жълт Обертонов Човек, 9 юли 2014 г.

Считано от днес, 108–те дни на 144 дневния цикъл на Звездното Възпоминание са завършени. Ние сме в Командната Кула на 20-ия Вълнов Модул на Жълтата Звезда. Жълтият Обертонов Човек съдържа силата на свободната воля и мъдрост. Той е и  окултна сила на Червената Слънчева Луна, Носителят на годината 2014 г. - 2015 г..

Преди два дни влязохме в Белия Галактически Сезон на Любовта. 65-дневният цикъл започна с Бялото Електрическо Куче. Този цикъл завършва на Kин 54 - Бял Лунен Вълшебник. Имайте предвид, че Белият Сезон започна на датата 07.07.2014 г. – 11-ти Ден на Космическа Луна (1.26.13.11), а приключва на 9.9.2014 г. – 18-ти Ден на Лунната Луна от Година 9.Мулук (1.27.2.18) ~ 2.18 = Кин 218 - откриване на гробницата на Пакал Вотан.

Еквивалентен Kин в Синхронотрон за днес 09 Юли 2014 г. е Кин 164: Жълто Галактическо Семе, галактическия подпис на годината, която вече завършва. Сега е време за размисъл и за анализи, как приключваме тази първа година на Новия Лъч, която започна с церемонии за Планетарно Възкресение на планината Шаста - 26 юли 2013 г..

Ние се подготвяме за отваряне на Втория Светлинен Портал на 7-годишния цикъл (2013 г. - 2020 г.) на Новия Лъч, влизайки в Годината на Червената Слънчева Луна (26 Юли 2014 г.). Това е година на върховно изцеление. Слънчевата Луна е индикация за изравняване на разликата между ин и ян / мъжките и женски енергии, необходими за собствения ни баланс и този на планетата Земя.

В светлината на кода 13.13 за днес, ние представяме за размисъл семената на 13 Нови възприятия. Тези 13 теми са в основата на нова учебна галактическа програма.

13 Perceptions

13 Нови Възприятия

Предпоставки: Дошло е времето открито да приемем и напълно да осъзнаем космическата природа на нашата действителност. Повишавайки съзнанието си, ние ще премахнем бариерите помежду си, между отделните народи, нации, идеологии, култури, език, науки и религии: всички фактори, които ни държат в робство на егото и в състояние на война със самите себе си.

За да създадем и унифицираме новия свят ни трябва ново възприятие. За нас това означава да преосмислим начина, по който нещата са направени и да създадем цялостна система за единство на възприятията. Кодовете на Закона за Времето са свързващо звено за издигане на механичното съзнание на нашата земя към единството на Универсалния резонанс.

За да се промени и повиши основата на нашите възприятия, ние трябва да поемем отговорността за създаване на базисна матрица на единството вътре в нас. Ние трябва да си върнем силата и да възстановим нашата суверенна автономия. Да преоткрием митичната архетипна история и да изградим живота си около това.

Ние трябва да разширим нашето възприятие за това което е възможно!

Кое формира нашето възприятие? Какво ни кара да възприемаме и да се държим по определен начин? Ние трябва да стигнем до корените на нещата. За да направим самостоятелно проучване и самоанализ от първостепенно значение са и основните характеристики на ноосферата.

Какво е Възприятие?

Възприемането обикновено идва от нашите пет сетива. Речникът определя възприятието като способност да видим, да чуем, или да станем наясно с нещо, чрез петте сетива. Първоначалните данни, получени чрез нашите сетива се обработват според нашата система от вярвания за условно постигане на "възприятие". Този начин на възприемане е довел до материалистичния свят, който насърчава външното захранване, като основа за "успех".

Познавателни структури сега се променят. Ние ставаме мулти-сензорни. Нуждаем се от нови думи, за да опишем новия си опит. Ние разширяваме езика, такъв какъвто го познаваме. Синхронния ред предвижда нов галактически език, езикът на телепатията, която има за основа математиката.

Ние не можем да сравняваме това, в което се превръщаме сега с моделите от миналото. За да разберем образите на екрана, е важно първо да разберем откъде са дошли първообразите.

В светлината на изгряващия Нов Дух, аз ви каня да съзерцавате тези 13 нови възприятия  във връзка с новия лъч на съзнание. Направете дневник на своите откровения. Докато все още визуализирате възприятията, вижте кои от тях ви носят по-голяма радост и ентусиазъм. Можете да ги формулирате като въпроси и да се опитате да си отговорите.

1. Ново Възприятие за Време.
2. Ново Възприятие за Пространство.
3. Ново Възприятие за Наука.
4. Ново Възприятие за Икономика.
5. Ново Възприятие за Управление.
6. Ново Възприятие за Религия.
7. Ново Възприятие за Изкуство/Култура.
8. Ново Възприятие за Самосъществуване.
9. Ново Възприятие за Взаимоотношения.
10. Ново Възприятие за Здравословен Живот.
11. Ново Възприятие за Общност.
12. Ново Възприятие за Природа.
13. Ново Възприятие за Светлина/Слънчево Съзнание.

Активирането на тези нови 13 възприятия е с цел да се повиши съзнанието на Земята. Тези възприятия са в основата на 7-годишния план на новата галактическа учебна програма. Как можем ние като колективен орган и планетата да се трансформираме за 7 години? За13? За 20? За 104 000?

13 Perceptions

Галактически Образователен Център

В момента се подготвя предложение за Галактически Образователен Център в САЩ (западното крайбрежие), който също ще бъде възпроизведен и в южното полукълбо (Бразилия). Този център ще има нова цялостна учебна програма, която цялостно и интегративно да синтезира различните аспекти на човешкото познание, преформулирани през обектива на 4D(5D).

Основната предпоставка на този модел е, че повечето от настоящите проблеми в нашия свят идват от фрагментарното мислене и изключване от Източника.

Целта на тези центрове е да предоставят образователни услуги за хора, потопени в синхронния ред, които да се научат по практичен начин да създават магия в ежедневието си. Центърът също се възприема като естетически модел, световен координационен център и мозъчен тръст, където да се водят диалози относно последиците от телепатичните технологии, свързани с грижата за околната среда, като въздух, вода и депата от замърсявания. Предвидено е също световно оборудване за уеднаквяване с другите организации и нови парадигми за съществуващите общности от цял ​​свят.

Тези центрове ще съдействат галактическата култура да стане култура на цялостност; световна култура на основата на принципите на
Любовта, Изкуството, Времето и Синхронността.

13 Perceptions

ОБЗОР НА ВРЕМЕТО (Галактически Маи)

1987 г. - 1992 г., Кампания за Новата Земя (започвайки с Хармоничната Конвергенция). С Хармоничната Конвергенция започна 26 годишното резонансно пробуждане на нашата планета, като кулминацията беше в планината Шаста с Новия Лъч, който ускори кодираното светлинно тяло на Кораба на Времето Земя.

1992 г. - 2000 г., Промяна на Времето / Глобален Мирен План за Промяна – Календар 13 Луни, следват седем години на пророчеството.

2000 г. - 2004 г., Кампания за Новото Време.

2004 г. - 2011 г., седем години от Мистерията на Камъка. Публикуване на седемте тома Хроники на Космическата История.

2012 г. - 2013 г., затваряне на Цикъла / Галактическа Синхронизация. Въвеждане на Новия Галактически Лъч.

2013 г. - 2020 г., седем годишен цикъл на Новия Слънчев Човек – Закотвяне на Визията. Стартиране на програми за Обединение и Телепатично Управление на Кораба на Времето Земя. Седем години за изграждане на Дъгата и Закотвяне на Галактическата Култура на Земята. 2015 г. - Година на Белия Планетарен Вълшебник – Демонстрация на Галактическите Образователни Центрове.

2020 г. - 2033 г., цикъл от 13 години, за установяване на ноосферата на Кораба на Времето Земя. В Синята Планетарна Буря / 2028 г. – 2029 г., Телепатичната Мрежа е напълно оперативна. За 2032 г. – 2033 г. – годината на Синята Магнитна Буря, ПСИ банката на Ноосферата е напълно оперативна. Човечеството реализира своите функции като единен организъм.
26-години фрактал на Новия Лъч: 2013 г. - 2039 г.

New Dreamspell

Като се има предвид, че Земята е цялостна система, сега ние трябва да поемем отговорност за своите мисли, с които зареждаме психичното поле или мисловния слой на земята, за всички актуални нездравословни причини за планетата и за самите нас.
Не само, че сме отговорни за собствените си мисли,но също трябва да осъзнаем относителността на нашите мисли и предположения, свързани с мисленето и предположенията на другите - и може би да преосмислим цялата си програма.
Валум Вотан

13 Perceptions

Публикувано от Стефани Саут (Stephanie South – Red Queen)

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.