Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

53-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a


Добре дошли в Втората Лунна Луна на Предизвикателството
от Годината на Червената Слънчева Луна

Добре Дошли в Лунната Луна на Предизвикателството, с тотем Скорпион. Това е втората луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, подържащата сила на полярност и стабилизация.

Пътят на Галактическите Маи се развива едновременно с технологичния път, с неговите разклонения, безпилотни летателни апарати и смартфони. Интернет е прототип на ПСИ-банката, хранилището на всички мисли от всяка менталната сфера и всеки спектър на съзнание. ПСИ-банката е нервната система на ноосферата. Ноосферата е достъпна чрез самоанализ/самоотражение.

Абсорбцията/Потапянето в техносферата ни затруднява в пълното осъществяване на ноосферата. Хосе Аргуелес описва техносферата като изкуствена необходимост, която се утаява в следващия слой на биосферно-ноосферния преход. Този преход води от индивидуално безсъзнателния хаос (техносферата) до космическия ред в ноосферата.

"Ноосферата е виртуално в интернет, но съзнанието  все още се поддържа чрез приватизиране на ценностите на 7 милиарда балона." (Хосе Аргуелес). Този анализ е в основата на откриването на Закона за Времето през 1989 г.

Десет години преди това откритие, в книгата си от 1979 г. „Култура на Нарцисизма”, Кристофър Лаш предлага критичен анализ на културата на конкурентния индивидуализъм, основаващ се на грижата, единствено за себе си. В своята книга той дава основните характеристики на това самостоятелно фиксиране:
- Ненаситната алчност, екстравагантност, разбирането за търсенето и предлагането за незабавно удовлетворение са отличителните белези на ширещото се консуматорство.
- Пълната зависимост от другите за проверка на собственото достойнство.
- Култът към знаменитостите и нашето изкупително/заместващо увлечение от бляскавия живот на богатите и известните.
- "Зрелищната Култура" и развлеченията, които са заразили почти всичко, от политиката до спорта и религията.

Виждаме, че през 2014 г., в социалните мрежи тези характеристики са се увеличили: близо 20% от хората във Фейсбук живеят с надеждата, че другите "харесват" това, което те ще публикуват. Чрез абсорбирането на нашия разум с този вид на световно мислене, степента на колективен самоанализ намалява. С всички имейли, текстови съобщения, гласови съобщения, мигновени съобщения, Tуитър съобщения, постването във Фейсбук, на кой му остава време да размишлява, че самата планета е кондензация на звездно вещество, поставена в определена орбита на друга звезда?

Ако ноосферата е психичния слой  на планетарния интелект, то всичко е свързано с качеството и характера на нашите мисли, не само индивидуално, но и за себе си като човешки вид. Ако не променим нашето съзнание, нашата неспособност да се променим ще донесе промяната, която е необходима, въпреки че тя може да изглежда разрушителна за нашите съвременни убеждения.
С други думи, биосферно-ноосферният преход е неизбежен. В действителност, ние сами ускоряваме климатичните промени чрез нашето ограничено и триизмерно мислене за материалните неща и ценности.
Въпросът е: Колко добре сме подготвени да се справим с еволюционната промяна, радикалната промяна на космическия разум, така да се каже? Това е в интерес на себе-образоването ни за това предстоящо събитие, затова ние преследваме по-задълбочено изясняване на смисъла на ноосферата. – Хосe Аргуелес/Валум Вотан

Добре дошли в Лунна Луна на Предизвикателството

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Лунна Луна с Тотем Скорпион – Година на Червената Слънчева Луна 

В първата Луна завършихме 144–те дни на Звездно Възпоменание. През последните два дни на този цикъл се появиха два нови житни кръга.
Тези кръгове се появиха на Кин 26, Бял Космически Съединител на Световете:

Едната точка е интересна по няколко причини. Преди всичко, като Слънчев Печат, Белият Съединител на Световете има кодово число 6, и се намира в Кардиналното Земно Семейство, което е известно като едно-точково семейство:

На второ място, това е този ден, в който бе обявено откриването на 812-дневния цикъл на Слънчевото Съзнание. Още на следващия ден, предпоследен от 144–те дни на Звездно Възпоменание, се появи глифът на тази невероятна звезда:

В светлината на невероятните съвпадения с появата на житните кръгове в последно време, в Galactic Spacebook се създаде «Синхронизиране с житните кръгове» 
Тази група е създадена като място за дискусии и изследване на житните кръгове и техния външен вид чрез обектива на синхронния ред. Имайки предвид датата на появата на кръговете и декодирането на тази дата, ние можем да получим по-задълбочена представа за тези звездни съобщения ... 

Синхроничности на Звездните Пътешественици –  Лунна Луна, Година на Червената Слънчева Луна

Дали, Ден 1 - Kин 37, Червена Спектрална Земя (23 Aвгуст 2014 г.
Добре дошли в Лунната Луна на Предизвикателството, с тотем Скорпион! Подобно на жилещите скорпиони, ние следва да открием, че колкото повече се отваряме и отдаваме на Земята, толкова повече се превръщаме в акупунктурни Земни игли, канализиращи различните енергийни безсъзнателни потоци на нашата планета. Предизвикателството и възможността да се осъзнае това "не сме ли ние", ни оттласкват от напрежението и направляват тази енергия в нещо творческо! Времето е Изкуство!

Галактическа Сигнатура на Чогям Трунгпа- учител по дхарма изкуство
"Основи на Добротата и Хармонията"

Гамa, Ден 3 - Kин 39, Синя Космическа Буря (25 Aвгуст 2014 г.)
Портал на Галактическа Активация и Новолуние.

Aлфa, Ден 5 - Kин 41, Червен Лунен Дракон (27 Август 2014 г.)
Ден на Вълшебната Обгрижваща Костенурка.

Силиo, Ден 7 - Kин 43, Синя Самостоятелно- съществуваща Нощ (29 Август 2014 г.)
Слънчев рожден ден на Майкъл Джексън и Галактическа Сигнатура на Никола Тесла.

Aлфa, Ден 12 - Kин 48, Жълта Слънчева Звезда (3 Септември 2014 г.)
48 е Ключово Число за практиката - Хексамерида на Октавата, за активиране на кодовете на Второто Сътворение и телепатичния език на звездните хора ...

Поява на НЛО в Перу. Година на Жълтото Галактическо Семе. Слънчева Луна- Aлфа, Ден 19, Kин 146: Бял Електрически Съединител на Световете
(Портал на Галактическа Активация)

Дали, Ден 15 - Kин 51, Синя Кристална Маймуна (6 Септември 2014 г.)
Портал на Галактическа Активация и Галактическа Сигнатура на Елена Блаватска.

Доминирането на СА[civilizational advance] - потока в течение на целия исторически цикъл 12/60 е предопределило преобладаването на мъжкия аспект и недооценката на женския. Натрупаната психична енергия, насочена за създаване на «двойник- холон», има тенденция към преразпределение в полза на андрогините (хора, уравновесили мъжкото и женското начало и достигнали творческо самоосъществяване)”
- Динамика на Времето, Постулат 11.12

В чест на живота и духа на покойния Робин Уйлямс, Kин 149 – Червена Ритмична Луна.

Гамa, Ден 17 - Kин 53, Червен Магнитен Небесен Странник (8 Септември 2014 г.)
Сигнатура на Кетцалкоатъл.
Днес започва 52-дневният Бял Северен Замък на Прехода: Двор на Смъртта.
Днес също започва и 13-дневният Вълнов Модул на Червения Небесен Странник - Пространствено / Пророческото племе на червения небесен странник инициира преминаването през силата на пространството, да си спомним истината за слънчевия Maрс ...
По отношение на числото 53, един фантастичен житен кръг се появи на Слънцестоенето (през юни) в Кристалната Луна на 8. Семе:

Ако забелязвате точките в средната част на формацията, като се приеме като двадесетична нотация 1.1.3.3.3.1.1, се разчита по следния начин:

1 = 64,000,000
1 = 3,200,000
3 = 480,000 (= 16,000 x 3)
3 = 24,000 (= 8000 x 3)
3 = 1,200 (= 400 x 3)
1 = 20
1 = 1
= 67,705,221 - това голямо число съставлява 53 x 1,277,457. То е еквивалентно на Кин 181, Червен Кристален Дракон, по същия начин е еквивалентен Кин в матрицата 441! (441-260 = 181).

Kaли, Ден 18 - Kин 54, Бял Лунен Вълшебник (9 Септември 2014 г.)
Пълнолуние и Ден на Очарователната Лунна Вълшебна Костенурка!

Дали, Ден 22 - Kин 58, Бяло ритмично Огледало(13 Септември 2014 г.)
Портал на Галактическа Активация, Втори Ясен Знак на Пакал Вотан и сигнатура на реинкарнацията на Пакал Вотан. Интересното е това, че с григорианския запис септември 9/дата 13, се отбелязва освещаването на гробницата на Пакал Вотан, а по Дългото Броене е : 9.13.0.0.0.

Гамa, Ден 24 - Kин 60, Жълто Галактическо Слънце (15 Септември 2014 г.)
Първи Ясен знак на Пакал Вотан: Галактическа сигнатура на раждането на Пакал Вотан.

Силиo, Ден 28 - Kин 64, Жълто Кристално Семе (19 Септември 2014 г.)
Портал на Галактическа Активация и Пълното Световно Синхронизиране с Медитацията Дъгов Мост. Има 64 кодона на нашата ДНК, "кристалното семе" на нашите форми на живот.

Кодове на Хептадните Пътеки за Лунна Луна на Предизвикателството

Седмица 1 – Иницииране
5 Хептада: Смъртта Пренася Знанието (1 Ден, Плазма Дали – 7 Ден, Плазма Силио / 23 август 2014 г. – 29 август 2014 г.)

Седмица 2 – Пречистване
6 Хептада: Мечтата/Съновидението Развива Изкуството (8 Ден, Плазма Дали – 14 Ден, Плазма Силио / 30  август 2014 г. –  5 септември 2014 г.)

Седмица 3 – Tрансформация
7 Хептада: Мечтата/Съновидението Развива Пречистването (15 Ден, Плазма Дали – 21 Ден, Плазма Силио / 6 септември 2014 г. – 12 септември 2014 г.)

Седмица 4 – Съзряване
8 Хептада: Мечтата/Съновидението Развива Любовта (22 Ден, Плазма Дали – 28 Ден, Плазма Силио / 13 септември 2014 г. – 19 септември 2014 г.)

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.