Публикации / Единици на времето

Адаптиране към Слънцето, Слънчевата система и 7–те Лъча

Размер на шрифта: a a a


Адаптиране към Слънцето, Слънчевата система и 7–те Лъча

Ах Киновете, "служителите-воини на Слънцето," са тези хора, които напълно осъзнават своето финно светлинно тяло, обвиващо физическото тяло и с разбиране за цялостната енергийна схема на човешкия организъм използват светлинното тяло за навигация в електромагнитните вълни на Вселената.
Хосе Аргуелес, Факторът Маи 

Как можем да възприемем новото ниво и начин на мислене за вселената или дори за слънчевата система?

Първата стъпка е да отклоним вниманието си от външния свят и да го поставим във вътрешната си реалност, а след това да попитаме отново, за това, което е Слънцето? Какви са планетите? Какво отношение имат те към мене? За Земята? За Слънцето? За еволюцията?

Нашата Слънчева система не е такава, каквато изглежда. Също така не е точно това, в което традиционната наука ни кара да вярваме. Ние сме дълбоко обусловени, с ограничени възприятия. Как можем да извлечем нови перспективи и да стигнем до едно ново ниво на мислене за слънчевата система, галактиката и вселената?

Нека отново да разгледаме Слънчевата система от гледна точка на Закона за Времето

Какво е Слънцето?

Слънцето е Светлина. Светлината е информация. Слънцето е координатор на съзнанието и разума на Слънчевата система. Древните Маи вярват, че Слънцето е съзнателно живо същество, което се състои от цялата слънчева система. Тя е пригодена към и в резонанс с това слънчево съзнание. Цялата нова информация, насочена към нашата планета е фокусирана и се предава чрез Слънцето. 

Какво е съзнание?

Съзнанието е функция на звездата (Кинич Ахау), която функционира като жироскоп,  задържащ орбитите на неговите електрони, наречени планети. Целта на звездата е да се фокусираме с новата информация под формата на галактически лъч, който се предава чрез редовна радио програма, която координира циклите на слънчевите петна. Към 2013 година новият галактически информационен лъч навлезе в нашата планета, за да ни приведе в Шестото Слънце на слънчевото съзнание. 

Какво е планета?

Думата "планета" означава "скитаща звезда”, спрямо планетите изглежда да се движи по-бързо и по-нестабилно от "фиксираните" звезди. Въпреки че е безкрайно малко, планетарното тяло е годно за еволюцията на безкрайните форми и прояви на живота и съзнанието.

Какво е галактика?

Галактиката е основният структурен елемент на вселената.Самото Галактическото Същество е цялостната галактика, пробудена като супер същество. Ние сме всичките клетки на това галактическо същество.

Какво е слънчева система?

Слънчевата система е една галактическа мисловна молекула и планетите са нейните електронни мисловни единици. Това е една цялостна система, с мулти-изравнени аспекти, всеки със свой собствен набор от честоти. Всяка планета има специфична функция в Слънчевата система, точно както всяка слънчева система има специфична функция в рамките на цялата галактика.

Каква е целта на една планета?

Целта на една планета е да се поддържат различните нива или етапи на съзнанието в орбиталния ред. Последователността на планетите е вградена в между- планетарната верига, където всяка планета представлява различно качество на съзнание и интелект. Всяка планета в нашата слънчева система съдържа уникалното си съзнание и честота. Всички планети, взети като цяло, създават по-голямо мулти-изравнено хелио- сферично съзнание. По този начин, планетарните орбити са резонантните честотни константи на ноосферата. 

Какво е резонанс?

Резонансът се отнася до минимум два различни субекта или източници на вибрации, които са в хармония или имат някакъв вид взаимодействие. Ноосферата е пряко свързана със системата на планетарната орбитална честота. Ние не можем да изолираме една планета и да казваме, че не разполагаме с връзка към останалата част от системата. Всяка планета е от съществено значение за създаването на интегрирана орбитална верига.

Единствен Междупланетарен Уеб/Интернет

Планетарното съзнание е атрибут на слънчевото съзнание, съзнанието на локалната звезда и неговата планетарна система. Човешкият мозък, в това отношение е система за обработка, или космическа антена. Транзисторната верига на нашата антена също се свързва с планетарните орбити и резонанси, поддържани от всяка планета.

Всички планети са свързани помежду си и работят във връзка една с друга, образувайки едно космическо тяло. Сумата от резонансните честоти на всички планети е във връзка с всички други въздействия върху ноосферата на Земята. Ноосферата е сума от комплекси на взаимодействия на орбиталните честоти на различните планети, свързани помежду си; и, по-специално, тъй като те са свързани със Земята

Галерия към статията

 
Снимки (9)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.