Публикации / ТЕЛЕКТОНОН

Запознаване с Телектонон - Първо Ниво

Размер на шрифта: a a a

Запознаване със Телектонон
Първо Ниво

Това ръководство стъпка-по-стъпка ще ви навигира чрез синхронния ред, във вълнуващото царство на универсалната синхронизация.

Можете да започнете като се докоснете до магията на синхронния ред с намирането на Вашия Галактически Подпис (Декодирайте рожденната си дата). Вашият галактически подпис е кодовото име за личния митичен АЗ или четвърто-измерното Ви Аз. Всеки галактически подпис е портал, който може да се използва, за да откриете различни аспекти на вашето същество.

Вашият специфичен галактически подпис си съответства с число, цвят, земно семейство, чакра, планета, и много повече. Чрез синхронния ред, събитията и хората в живота ни могат да бъдат видяни от по-висока триизмерна гледна точка, като се разкриват все по-задълбочаващите се значими модели.

Забележка: Вашият галактически подпис се случва веднъж на 260 дни. По същия начин, всеки ден съдържа специфичен галактически подпис, който може да бъде "прочетен" през обектива на синхронния ред.

1. Използвайте галактическия си подпис в Книгата на Киновете. Имайте предвид, че вашия конкретен подпис има своето послание. Върху това твърдение можете да медитирате. То се извлича от математическите кодове и представлява етап от галактическото съзнание. Също така имайте предвид, че вашия галактически подпис в Книгата на Kиновете се случва в рамките на определена хармоника. A хармониката е винаги един от цветните комплекти от четири подписа, който следва последователността: червено, бяло, синьо, жълто.

2. Намерете и отбележете вашия слънчев печат върху Планетарния Холон и Човешкия Холон. Холонът се отнася до холографската същност на дадена форма: Хора, планета, звезда, галактика.

3. Намерете своето Земно Семейство. Четирите печати на земното ви семейство се повтарят на всеки четири години. Това създава модел, който се повтаря 13 пъти в 52-годишния цикъл. Има пет земни семейства: Полярно, Кардинално, Сърцевидно/Екваториално, Сигнално и Входящо/Портално. Всяко земно семейство съответства на специфична чакра. Имайте предвид, че земните семейства кодират Планетарния Холон в пет хоризонтални реда.

4. Намерете съответната си планетарна орбита. В синхронния ред целта на една планета е да поддържа своята орбита по отношение на другите планетарни орбити и по отношение на Слънцето или звездната единица на развиваща се звездна система. Честотите на планетите в отношенията помежду си служат за създаването на различни етапи и аспекти на съзнанието.

5. Намерете своя Оракул на Съдбата. Всеки галактически подпис се определя от структура, която се състои от пет части, наречена Оракул на Съдбата.

На графиката по-горе, всяка една от петте части на кръста е Оракул на Съдбата. За да намерите своя оракул, намерете в този кръст, онази част, която съдържа вашия Слънчев Печат в центъра. Например, ако вие сте Бяло Куче, намерете частта със слънчевия печат бяло Куче в центъра /в синьото поле на кръста/.

Графиката по-долу, описва правомощията на отделните части на оракула.

6. Намерете числото, съответстващо на вашия кин в Хармоничния Модул на Цолкин. Имайте предвид, че 52-те квадратчета, оцветени в зелено са известни като галактически портали за активиране. Това са дни с допълнително увеличена честота. В Цолкин е локализиран вашия Рожден Вълнов Модул. Един Вълнов Модул е цикъл от 13 дни, 13 Луни, 13 Години, 13 Бактуна и т.н.

7. Замъкът на Съдбата определя последователността от 52-годишните подписи, които възникват от момента, в който сте родени до вашия 52-ри рожден ден. Започвайки с вашия 52-ри рожден ден, цикълът се повтаря. В основата на Замъка на Съдбата е цикличният модел на четирите печата, които представляват вашето Земно Семейство. Всяка година галактическите тонове се увеличават с един. Тъй като има 13 тона и четири печата от Земното Семейство, това създава цикъл от 52=13х4. Замъкът на Съдбата може да се използва, за да откриете различни модели в живота си и да намерите по-сериозно значение и обяснение за вашите преживявания, събития и хора в живота ви.

Малко повече за Замъкът на Съдбата:

Всеки човек когато се роди има комбинация от енергийни източници, която е достъпна за него през целия му живот. Това е известно като Рожден Оракул и, въз основа на цикъла Цолкин, на всеки 260 дни вие ще имате Галактически Рожден Ден.

За 51 години, всяка година вие ще транзитирате през специфична комбинация от енергия - можете да работите с Оракула на Съдбата, известен като Годишен Оракул.

Когато навършите 52 години, вашият Галактически Рожден Ден се пада на същия ден както и григорианския рожден ден, което означава, че от този рожден ден нататък 52-годишния модел се повтаря. С други думи, когато станете на 53 г. ще транзитирате през същите енергии както, когато сте били на 1 година. На 54-тия си рожден ден, ще имате същите енергии както, когато сте били на 2-годишна възраст, и така нататък.

Замъкът на Съдбата представлява 52-годишен цикъл или матрица, служеща като пътна карта, съдържаща енергиите, които ви са необходими за всяка година. Той е невероятен инструмент, за да видите какви енергии сте имали по време на специфичните преживявания в живота си и да научите повече за повтарящите се модели в жизненото пътуване. Замъкът помага и за целите на планирането – могат да се предвидят енергиите, които ще трябват за предстоящите години.

Това изображение показва модела на 52-те години/4х13. Едно от тези квадратчета/кинове представлява вашия ден/енергия на раждане. След преминаване през цялата карта, като пристигнете точно в същия кин, вие ще сте навършили 52 години и т. н.

В Галерията има Замъка на съдбата за всяко отделно земно семейство.

ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ВТОРО НИВО

Галерия към статията

 
Снимки (5)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.