Публикации / ТЕЛЕКТОНОН

Запознаване с Телектонон - Второ Ниво

Размер на шрифта: a a a

Телектонон – Говорящата Тръба  на Духа на Земята, Телепатична Технология

Целта на Телектонон е да се преодолее силата на неистинското време и да се възстанови силата на естественото време. Тъй като телепатията е функция на истинското време, за да играе в Телектонон е необходимо да преоткрием технологията на телепатията. Защото цялото човечество сега живее след проклятието за фалшивото време, а тринадесетте луни на Телектонон и връщането на телепатията са универсален антидот за цялото човечество.

Времето е честота. Честотата на истинското време е 13:20, Тринадесет Луни, 20 пръста на ръцете и краката. Честотата на фалшивото време е 12:60, дванадесет-месечен календар и 60-минутен час.

Времето 12:60 е "фалшиво", защото ограничава ума и последващия стил на живот в третото измерение. Времето 13:20 е "истинско", защото освобождава разума и последващия стил на живот в четвъртото измерение. Докато третото измерение е физическо и познаваемо за сетивата, четвъртото измерение е телепатично и познаваемо за разума. Чрез играта Телектонон, нашата триизмерна реалност се реорганизира в четвърто-измерна, на телепатията.

Игрално поле на Телектонон

Игралното поле на Телектонон е карта на нашата слънчева система, която се разбира от гледна точка на космологията на телепатията.

Ежедневното картографиране на игралното поле ви инструктира с четири-измерната синхронометрична наука, с инструментите на синхронизацията. Синхронност означава да придобием телепатични опитности.

28-дневен цикъл на Свързване на Небето и Земята

Това е основният 28-дневен цикъл на 13 Лунния календар. Цикълът на 28-те дни представя схемата, която свързва Земята с Уран, следвайки 28-дневния цикъл, нашето съзнание реконструира повредената поточна тръба на нашата слънчева система (Велатропа 24), което позволява на нашето Слънце, "Кинич Ахау" (Велатропа 24) да зазвучи на акорда на петата сила. Това е звездната цел на 13 Лунния календар - 28 дни всяка Луна.

16-дни в Куба на Воина

От 7 до 22 ден на всяка 28-дневна Луна са точно  16 дни - подходящо време, за да практикувате своите телепатични способности на пробуден интелект и пророчество.

20-дневен цикъл: Галактическо/Kaрмичен и Слънчево/Пророчески Потоци

Всеки от 20-те слънчеви печати съответства на една планета в десет–планетарната Слънчева система, десет планети, по два Слънчеви Печата на всяка планета (десетата планета е разрушената планета Малдек, която сега е астероидния пояс). (Разгледайте междупланетарният холон)

Галактическо/Kaрмичният Поток е вдишването на Слънцето, Кинич Ахау на енергията, идваща в Слънчевата система от външната галактика.

Слънчево/Пророческият Поток е издишването на Кинич Ахау - изпращането на слънчевата енергия обратно в галактиката.

Плутон: Жълто Слънце & Синя Буря
Нептун: Червен Дракон & Бяло Огледало
Уран: Бял Вятър & Червена Земя
Сатурн: Синя Нощ & Жълт Воин
Юпитер: Жълто Семе & Син Орел
Малдек: Червена Змия & Бял Вълшебник
Maрс: Бял Съединител на Световете & Червен Небесен Странник
Земя: Синя Ръка & Жълт Човек
Венера: Жълта Звезда & Синя Маймуна
Meркурий: Червена Луна & Бяло Куче

Всеки ден можете да съставяте карта на Слънчевия Печат от тези потоци, заедно с четирите други Слънчеви Печати на ежедневната Пета Сила на Оракула.

20-дневна Схема на Презареждане Aлфa-Oмeгa

20-дневният цикъл също създава презареждане на слънчевата батерия, която се придвижва от Жълто Слънце (0) до Синя Буря (19).

Използвайте игралното поле на Телектонон ежедневно, за да започнете да изпитвате някои от най-дълбоките синхроничности и опознаването на собствените си телепатични сили.

Галерия към статията

 
Снимки (3)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.