Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

56-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a


Добре дошли в Петата Обертонова Луна на Излъчването
от Годината на Червената Слънчева Луна

Ние сме поканени в голямата Галактическа Общност но първо трябва да се освободим от всеки слой на придобитите илюзии.

Добре дошли в Обертоновата  Луна с тотем Паун! Това е петата Луна на Планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаваща силата на Сиянието/Излъчването. 

В момента сме в 18-тата Луна от Новия Лъч, който започна на 26 Юли 2013 г. Галактическа Синхронизация. Този първи седем-годишен цикъл на Новия Лъч продължава в периода от 2013 г. – 2020 година  (виж по-нататък в текста "7 Години на Пазителите от Сириус "). 

Първите три години (2013 г. - 2016 г.) са преходно време, когато ние създаваме новите честоти в третото измерение на физическата реалност. С проявлението на новите светлинни кодове се активират безсъзнателните енергии, които ние сега виждаме да се възпроизвеждат на нашата Планета.

Тази година на Червената Слънчева Луна (2014 г. - 2015 г.) ни дава възможност за върховно слънчево изцеление. Сега е време да се пречистим на всички нива и да се свържем отново с нашата същност. Годината на Белия Планетарен Вълшебник (2015 г. - 2016 г.) ще ускори проявлението на тези нови честоти в нашия всекидневен живот. Годината на Синята Спектрална Буря (2016 г. - 2017 г.) е ключова катализираща година, в която ще завърши 812-дневния цикъл и ще започнат 53-те 52-годишни цикли, или Сириусиански колела: Общо 2756 години. Очаквайте Синята Буря/Променящия Света да промени тази година. 

Този период от четири години е време на холографско изравняване при пресичането на моста на 3-измерния модел на двойствеността в 5-измерната парадигма на галактическо възприятие. 

Следващите три години 2017 г. - 2020 г. са време за стабилизиране на Новия Лъч, съответстващ на телепатичната реалност (Точно както направихме със сензорно/физическата реалност за първите три години 2013 г. - 2016 г.). Така че от годините на Белия Магнитен Вълшебник (2019 г. - 2020 г.) ние ще постигнем "второ зрение", водещо към пълно проявление на холографско осъзнаване. Това описва пътя отвъд технологиите (на технологичния фронт през 2020 г, например, в момента се очаква, че всеки в Южна Корея ще има персонален робот).

В геометрията на пулсарите, петият обертонов тон е Кулата на Управление в 4-измерния магнитен пулсар на Времето /1, 5, 9 и 13 Тон/, което ни насочва от Самостоятелното Упълномощаване до Колективното Завръщане към Собствената ни Същност.

Животинският тотем за тази Луна е Пауна, което означава, че красотата и възкресението понякога се свързват с възкресението на Христос, а очите в опашките на пауновите пера представляват всевиждащото око на Хор. Хор е син на Изида и Oзирис. 

Всичко, което се знае е вече пренаписано.

Добре дошли в Обертоновата Луна на Сиянието/Излъчването

Звездни Синхроничности

Нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.) продължава. Тази Обертонова Луна съответства на Кин 226 (113 х 2), Бял Обертонов Съединител на Световете:

„Аз живея за да създавам енергийни преходи, пречиствайки себе си, хората и Земята от това, което не е способно за еволюционно развитие.
Аз откривам портал за нови благоприятни възможности.
Аз одухотворявам Обертоновия тон на Сиянието с Печата на натрупаната енергия на прехода и изравняването чрез пречистване и прошка.
Мене ме увлича и направлява енергията на Силата на Безвремието и Вълшебството."

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Белия Обертонов Съединител: 

Белият Обертонов Съединител (ГK Марс) се подкрепя от Червения Обертонов Небесен Странник (СП Марс); Белият Обертонов Вълшебник (СП Малдек);  Белият Обертонов Съединител получава предизвикателствата си от Воина (СП Сатурн); и скритата/окултна подкрепа от Синия Слънчев Орел (СП Юпитер).
През тази Луна всички планетарни влияния са в четирите вътрешни планетарни орбити - Марс, Малдек, Юпитер с прекъсване на процеса в хелиокосмоса. В Teлектонон с Малдек завършва схемата на вътрешния интелект, а Марс и Сатурн завършват външната схема. С други думи, оракула на Луната пробужда вътрешния и външен интелект.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема на Външният Интелект (4-та Схема):

GK – Въплъщение на телепатичен потенциал на духовно изобилие (Сатурн/Синя Нощ); Въплъщение на инстинктивни програми на ред и господство [*Налага се възстановяване- ремонтиране] (Maрс/Бял Съединител на Световете).

SP
– Въплъщение на структурите за възприемане на интелекта (Сатурн/Жълт Воин); Въплъщение на вродените пророчески структури на възприемане [*Налага се подобряване] (Maрс/Червен Небесен Странник).

Схема на усвоения интелект (5-та Схема):

GK – Teлепатични сили на влияние(Юпитер/Жълто Семе); Усвояване на програми на жизнената сила (Maлдек/Червена Змия).


SP
– Видения от структурни възприятия(Юпитер/Син Орел) ; Трансцендентно усвояване на структурни възприятия (Maлдек/Бял Вълшебник).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

Обърнете внимание на четирите правомощия на четирите слънчеви печати, които поддържат тези схеми:

Червена Змия – Секса-Полът / Жизнена Сила [прекъсната,  нуждае се от ремонт] 

Бял Съединител на Световете – Смърт [прекъсната, нуждае се от ремонт]
Червен Небесен Странник – Пророчество/Пространство [прекъсната, нуждае се от подобряване]
Бял Вълшебник – Безвремие [прекъсната, трябва да се активира]

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Пета Луна с Тотем Паун – Година на Червената Слънчева Луна 

Дали, Ден 1 - Kин 121, Червен Само-съществуващ Дракон (15 Ноември 2014 г.)
[Ден 93 от 812 дни Слънчево Съзнание].
Още един благоприятен ден за начало на тази Луна! Обертоновата Луна на Излъчването/Сиянието започва с Kин 121 от горната част на мистичната колона/Хармоничен Модул Цолкин. (Днес е 35-то галактическо завъртане Откриване на Закона за Времето - забележете, че 25-та годишнина е на 26–тия ден от тази Луна - начало на хармоничния пробег след мистичната колона (20 дни от Дракон до Слънце ), в която не съществуват Галактически Активни Портални дни. Accessing Your Multidimensional Self описва мистичната колона като "резонансен канал или допълнително се посочва, че настоящия момент е пребиваване в прякото знание и резонансната хармония на Божествената тръба". Използвайте първите 20 дни на тази Луна, за да се настроите ... (Kин 121-140 / 15 Ноември - 4 Декември 2014) 

Дали, Ден 8 - Kин 128, Жълта Спектрална Звезда (22 Ноември 2014 г.)
[100 Ден от  812 дни Слънчево Съзнание].

Новолуние. 128 е числото на Кодоните в И-Чинг /Програма за предсдтавяне на 12-те нишки на ДНК. 

Сели, Ден 9 - Кин 129, Червена Кристална Луна (23 Ноември 2014 г.)
[101 Ден от 812 дни Слънчево Съзнание].
Днес започва четиридневната 33 хармоника "Лунно Преобразуване: Формулирай Свободната Воля на Предизвикателството". Тази хармоника е известна като "празна мистична" хармоника. Четирите дни са централните четири дни. Тази хармоника не се кодира с нито един от 64- те Кодона на ДНК. 

Kaли, Ден 11 - Kин 131, Синя Maгнитна Маймуна (25 Ноември 2014 г.)
[103 Ден от 812 дни на Слънчево Съзнание].

Синя Магнитна Маймуна (заедно с вчера, кин 130 - Бяло Космическо Куче) представляват самия център. Прегледайте някоя от двайсет и осем дневните Луни и ще видите, че центъра на 28-дневната Луна също е представен визуално. Днес също е григорианската дата 25.11 и Mагнитната Маймуна(11) се управлява от Маймуна (11). Днес започва и 11-тия 13-дневен Вълнов Модул на Синята Маймуна: Племето на Синята Маймуна трансформира изгарянето, да си спомним истината за слънчевата Венера ... (Модула завършва на 23 Ден от Обертоновата Луна, Кин 143 / 7 Декември 2014). 

Лими, Ден 13 - Кин 133, Червен Електрически Небесен Странник (27 Ноември 2014 г.)
[105 Ден от 812 дни на Слънчево Съзнание].
Ден на Благодарността/Също известен като Ден на Траур, запазвайки съзнанието за геноцида и маргинализацията на естествените хора на Америка от Севера (и Юга). Днес е синхронизация на много синхронични числа: Това е седмият ден от Куба на Воина за тази Луна. Небесният Странник е 13- тия Слънчев Печат. Кин 133 = 19 х 7. 

Гама, Ден 24 - Кин 144, Жълто Магнитно Семе (8 Декември 2014)
[116 Ден от 812 дни на Слънчево Съзнание].
Днес започва 12-тия Вълнов Модул на Жълтото Семе: Племето на жълтото семе съзрява изгарянето чрез силата на Цъфтежа. Да си спомним истината за Юпитер... (ВМ завършва на 8 Ден от Ритмичната Луна, Кин 156 / 20 Декември 2014 г.). 

Aлфа, Ден 26 - Кин 146, Бял Електрически Съединител на Световете (10 Декември 2014 г.)
[118 Ден от 812 дни на Слънчево Съзнание].
Днес се навършват 25-години от откриването на Закона за Времето : Един четвърт век това, което беше безсъзнателно! Днес също започват 10-те последователни дни, пробег на галактическите портали за активиране! 

Силиo, Ден28 - Kин 148, Жълта Обертонова Звезда (12 Декември 2014 г.)
[120 Ден от 812 дни на Слънчево Съзнание].
Галактически Активиращ Портал, GM108X, Кула на Управлението и Ден за Световна Медитация Дъгов Мост!

Кодове на Хептадните Пътеки за Обертонова Луна на Излъчването 

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 17: Осъзнаването Развива Видението
(Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / 15 – 21 Ноември 2014 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 18: Осъзнаването Развива Интелекта
(Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / 22 – 28 Ноември 2014 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 19: Безвремието Пробужда Интелекта
(Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / 29 Ноември – 5 Декември 2014 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 20: Видението Пренася Интелекта
(Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / 6 – 12 Декември 2014 г.)

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.