Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

57-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a


Добре дошли в Шестата Ритмична Луна на Равенството
от Годината на Червената Слънчева Луна

С тази Луна се маркират две години от 21 Декември 2012 г.
НИЕ СМЕ РОДЕНИ ЗА ТОВА ВРЕМЕ. Миналото не е това, което беше преди, то винаги се променя в зависимост от еволюционното развитие. Все повече хора на нашата планета изпитват страх и са в състояние на депресия. Депресията ни връхлита когато не се чувстваме присъединени към определена по-висша кауза. Без визия хората загиват. Ние преследваме едно след друго различни разсейвания/отвличания на вниманието, но се чувстваме изпразнени от съдържание.

Според Закона за Времето, депресията се увеличава всяка година, а ние трябва да продължим да живеем с хармоничните цикли на природата. Този ефект се натрупва върху целия човешки вид. Да живееш в изкуствената матрица на времето – това нарушава естествения поток на жизнената сила. Ако тази деформация не бъде отстранена, след това може да се превърне в неконтролируема ярост и депресия, което се демонстрира от повече от 30 милиона американци, приемащи антидепресанти.

Новият Лъч, Новата Земя и Новата Реалност са Действителни, макар и да не могат да се видят от повечето хора. Беше време, когато хората отхвърляха идеята за Световната Глобална Мрежа /WWW/ със скептицизъм, но сега всеки един от нас може да използва Интернет. По същия начин можем да се настроим към този нов съзнателен лъч чрез насочване на разума си към онова, което е добро и положително. Всичко е тук, на разположение, но е покрито със сенките на матрицата на изкуственото време.

Новия съзнателен Лъч влияе все по-трептящо/примигващо в нашата периферия. Информацията от Лъча телепатически се предава чрез звездните системи от един галактически интелект към друг. Енергийните потоци протичат там, от където идва информираността/вниманието. Слънцестоенето през Декември 2014 година е ключов момент, за да се обединим и укрепим нашата добра воля и да си представим своето хармонично бъдеще, което започва, като пълно присъствие СЕГА.

13-Лунният Календар ни дава ежедневното проследяващо устройство, за да запазим съзнанието си в съответствие с хармоничните цикли. Това е много по-лесно за нас, за да съхраним фокуса във времето на голямата нестабилност. С този инструмент ние се настройваме към Ноосферата, планетарното съзнание, отвъд биосферата и атмосферата. Ноосферата е Сближаващата Точка/Точка на Конвергенция, където нашите умове ще станат Една Цялост. 

Добре дошли в Ритмичната Луна на Равенството

Звездни Синхроничности

Продължава нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.). Тази Ритмична Луна съответства на Кин 227, Синя Ритмична Ръка (просто число и Галактически Подпис на Nickki Lee Hill-художника на животинските тотеми от 13-Лунния Алманах на Звездните Пътешественици)!:

Аз организирам, за да знам, балансирайки изцелението.
Аз уплътнявам Запазването на Реализацията с Ритмичния тон на Равенството.
Аз съм воден от удвоената си сила.

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Синята Ритмична Ръка: 

Синята Ритмична Ръка (ГK Земя) се подкрепя от Жълтия Ритмичен Човек (СП Земя) ; Управлява се от удвоената си сила /6.Ръка ; Синята Ритмична Ръка получава предизвикателствата си от Червената Ритмична Земя (СП Уран) ; а скритата/окултна подкрепа е от Белия Галактически Вълшебник - Галактически Подпис на Старта на Дриймспел броенето (СП Малдек).
През тази Луна всичките три планетарни влияния са от планетите Земя, Уран и Малдек. Интересно трио в светлината на Земята и Уран по отношение създаването на "пета обертонова сила", която дава възможност за звученето на петия акорд, загубата на който се дължи не на друго, а на разрушаването на Малдек, петата планетарна орбита. В 28-дневния Телектонон със Земята и Уран завършва схемата на Говорещата Тръба на Духа на Земята, а с Малдек е свързана схемата на вътрешния интелект

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема на Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята (3-та Схема):

GK – Вродени телепатични духовни програми (Уран/Бял Вятър); Инстинктивни био-телепатични структури на знание (Земя/Синя Ръка).


SP 
– Телепатични сили на времето за пътуване между измеренията + между-измерна навигация (Уран/Червена Земя) ; Инстинктивна свободна воля на мъдростта на божествения план (Земя/Жълт Човек).

Схема на усвоения интелект (5-та Схема):

GK – Teлепатични сили на влияние(Юпитер/Жълто Семе); Усвояване на програми на жизнената сила (Maлдек/Червена Змия).


SP
– Видения от структурни възприятия(Юпитер/Син Орел) ; Трансцендентно усвояване на структурни възприятия (Maлдек/Бял Вълшебник).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

Обърнете внимание на четирите правомощия на четирите слънчеви печати, които поддържат тези схеми:

Червена Змия – Секса-Полът / Жизнена Сила [прекъсната,  нуждае се от ремонт] 

Бял Съединител на Световете – Смърт [прекъсната, нуждае се от ремонт]
Червен Небесен Странник – Пророчество/Пространство [прекъсната, нуждае се от подобряване]
Бял Вълшебник – Безвремие [прекъсната, трябва да се активира]

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Шеста Луна с Тотем Гущер – Година на Червената Слънчева Луна 

Дали, Ден 1 - Kин 149, Червена Ритмична Луна (13 Декември 2014 г.) Ден 121 от 812
Точно преди 28 дни (Дали, Ден 1 от Обертонова Луна) беше Кин 121, а днес е 121-ят ден от 812-дневния цикъл на Слънчевото Съзнание ... изтъкаването/вплитането на новия лъч продължава ... Веднага ще забележите, че най-горе,  всичките седем дни от първата седмица/хептада на тази Луна са Галактически Активиращи Портали! В действителност, с тези 7 дни се комплектоват Галактически Активиращите Портали от "омега пробега", който започна на Кин 146 преди три дни и ще приключи на Кин 155, Силио, Ден 7 / Ден за медитация Дъгов Мост.

Сели, Ден 9 - Kин 157, Червена Магнитна Земя (21 Декември 2014 г.) Ден 129 от 812
Днес е началото на 52-дневния Жълт Южен Замък на Подаръците: Двор на Интелекта, който завършва на Кин 208 от Галактическата Луна, Кали, Ден 4 (10 Февруари 2015 г.). Днес също започва и 13-дневния 13-ти Вълнов Модул на Червената Земя - ВМ на Навигацията (SP/СП Уран), който приключва на Кин 169 от Ритмичната Луна, Силио, Ден 21 (2 Януари 2015 г.). Племето на Червената Земя инициира отдаването чрез силата на навигацията – да си припомним истината за слънчевия Уран.

Гама, Ден 10 - Кин 158, Бяло Лунно Огледало (22 Декември 2014 г.) Ден 130 от 812 
130 дни са точно половината от един Цолкин/галактически спин - цикъл от 260 дни. Това е точно половината Цолкин спин от старта на 812-дневния цикъл на Слънчево Съзнание. Днес е новолуние. (За по-напредналите: синхронна медитация: Имайте предвид, че Пси-Хроно Единицата за днес е "Жълто Слънчево Слънце").

 

Aлфa, Ден 12 - Kин 160, Жълто Само- съществуващо Слънце (24 Декември 2014 г.) Ден 132 от 812
"Бъдни вечер". Рождество традиционно се чества като ден на раждането на Христос (макар и последните проучвания да показват, че може би неговото раждане е в съвсем различно време от годината). Във всеки случай, Жълтото Само- съществуващо Слънце е кодът за 7200-дневния Катунов цикъл в който е настъпил рождението му.  

Лими, Ден 13 - Kин 161, Червен Обертонов Дракон (25 Декември 2014 г.) Ден 133 от 812
"Коледа". Честването на раждането на Христос на Червен Обертонов Дракон: силата на раждането. Имайте предвид, че в 13 Лунния Календар, Коледа винаги се пада на Лими, Ден 13- тази плазма е кодирана в Синхро-галактическата Йога, с чакрата на слънчевия сплит и шестия Хептаден Портал 402, хипер-светлинно сублимирано съзнание…

Сели, Ден 16 - Kин 164, Жълто Галактическо Семе (28 Декември 2014 г.) Ден 136 от 812
Kин 164 – код на галактическата синхронизация: Начало на Новия Галактически Лъч. Изследвайте разгръщащите се хармоники на новата универсална холограма:

Aлфa, Ден 19 - Kин 167, Синя Спектрална Ръка(31 Декември 2014 г.) Ден 139 от 812
Нова Година в Григорианския календар. Последен ден от 2014 AD.

Лими, Ден 20 - Kin 168, Жълта Кристална Звезда (1 Януари 2015 г.) Ден 140 от 812
Галактически Активиращ Портал и Нова Година - първи ден от Григорианския календар. 140 е числото на Telektonon ; 140=28x5, което означава, че сме завършили 5 Луни от началото на цикъла от 812-те Дни на Слънчевото Съзнание. Григорианския Новогодишен Ден се пада на Лими, Ден 20, което е също както кодирането на Коледа в Синхрогалактическата Йога…

Дали, Ден 22 - Kин 170, Бяло Магнитно Куче (3 Януари 2015 г.) Ден 142 от 812
Днес започва 13-дневният 14-ти Вълнов Модул на Бялото Куче - ВМ на любовта (SP/СП Mеркурий), който завършва на Кин 182 от Резонантната Луна, Лими, Ден 6 (15-ти януари 2015 г.). Племето на бялото куче рафинира отдаването чрез силата на Любовта – да си припомним истината за Слънчевия Меркурий.

Гaма, Ден 24 - Kин 172, Жълт Електрически Човек (5 Януари 2015 г.) Ден 144 от 812
Преди 144 дни започнахме 812-дневния цикъл, който отново сам след 144 дни стана Звездно Възпоминание.

Aлфa, Ден 26 - Kин 174, Бял Обертонов Вълшебник (7 Януари 2015 г.) Ден 146 от 812
Галактически подпис на първото предаване за Cosmic History Днес завършва един много интересен цикъл: От Бъдни вечер (1) - 4.Ахау, до Нова година – последен Ден на 2014 година (2) - 11.Маник, до първото предаване на Космическата История (3)- 5.Иш.

Силиo, Ден 28 - Kин 176, Жълт Резонантен Воин (9 Януари 2015 г.) Ден 148 от 812
Галактически Активиращ Портал, 4 Ясен Знак на Пакал Вотан и Ден за Световна Медитация Дъгов Мост! Спомнихте ли си, че в първия ден на тази 6-та Ритмична Луна беше 121 ден от 812-дневния Цикъл на Слънчевото Съзнание, а една Луна преди това беше Кин 121-началото на Пета Обертонова Луна? Е, днес, в последния ден на Ритмичната Луна имаме същия феномен: Точно преди 28 дни беше Кин 148, а сега е 148-ми ден на 812-дневния цикъл!

Кодове на Хептадните Пътеки за Ритмична Луна на Равенството 

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 21: Медитацията развива Знанието
(ДАЛИ, ДЕН 1 – СИЛИО, ДЕН 7 / 13 - 19 ДЕКЕМВРИ)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 22: Само-съществуващото Поколение развива Любовта
(ДАЛИ, ДЕН 8 – СИЛИО, ДЕН 14 / 20 - 26 ДЕКЕМВРИ)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 23: Просветлението развива Пророчеството
(ДАЛИ, ДЕН 15 – СИЛИО, ДЕН 21 / 27 ДЕКЕМВРИ 2014 - 2 ЯНУАРИ 2015)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 24: Навигацията развива Интелекта
(ДАЛИ, ДЕН 22 – СИЛИО, ДЕН 28  / 3 - 9 ЯНУАРИ 2015)

Интересно е да се отбележи, че в Ритмичната Луна на Равенството много симетрично се изравнява модела в мрежата на Хунаб Ку 21! Нещо повече, това е Ритмичната  Луна, отваряща четирите канала, които водят към централната матрица на Хунаб Ку
Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

Georgi_Bojilov каза на 15.12.2014 г. 22:43 ч.

Васко Благодаря ти за всеотдайната ти работа и за информацията, която споделяш безплатно със всички! Аз съм Ти, Ти си Аз !

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.