Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

58-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Седмата Резонансна Луна на Настройването
от Годината на Червената Слънчева Луна

Ние живеем в неуправляемия свят на автомобили-роботи, водени от радари и лазери, безпилотни летателни апарати, нанотехнологии и смартфони. Времето на повечето хора е узурпирано от производствената среда или жизнени ситуации, които не резонират с тяхната основна същност, където човека е роб на парите и част от машинния свят.

Тъй като новия лъч се усилва, става все по-неудобно, дори непоносимо да се остане в тези ситуации.

Повечето от нашите страдания идват от забравата за Висшата Реалност и нашата връзка с ИЗТОЧНИКА, където се намира нашата истинска сила. Ключовият фактор препятстващ/блокиращ връзката ни с Източника са нерешените/нерегулираните емоции.Tази луна ни кани да обърнем особено внимание на чувствата си и да увеличим медитациите. Да си водим дневник, за да регистрираме и проверяваме нашите ежедневни чувства. Да работим за подмяна на негативните емоции с позитивни. Практически взетите решения да се основават на това, как се чувстваме, а не „как трябва да бъде”. Да се насочваме там, накъдето се чувстваме добре, към това, което ни зарежда с енергия.

Ние сме тук, за да „разрешим” самите себе си, да си възстановим напълно паметта - това е нашата цел на тази Планета. Кодовете на Времето съдействат като пускови механизми и са средство за повишаване на нашата честота. Колкото повече повишаваме честотата си, толкова повече се възстановяват нашите свръхестествени сили. Tова е наше рождено право. Ние сме Ключа. Ние сме Ключалката. Ние сме самото ВРЕМЕ.

В геометрията на пулсарите, седмият тон свързва третия и единадесети тонове от 2-D пулсара на Усещанията; привежда в резонанс и хармония нашия уникален канал. На 15 Ден от Резонансната Луна - 24 януари 2015 година ще отбележим 76-та слънчева орбита от рождението на Хосе Аргуелес/Валум Вотан. В чест на неговия Галактически Гений и неуморната му работа за човечеството "да приеме обратно своето време", ние ви предлагаме следващия цитат:

"Mайката Земя се нуждае от ВАС! Ние трябва наистина реално да увеличим транспортирането на позитивни вибрации в планетарното ментално поле. Да повишим осъзнатостта! Наблюдавайте за всички безскрупулни, скрити негативни мисъл-форми, включително: Мисли за безполезност, конкуренция, гняв към другите, нечестност и липса на достоверност със самите себе си и в отношенията с другите, нетърпение, чувство за вина и т.н. Да заменим тези мисъл-форми с мисли за собствено достойнство, всеобща любов, състрадание, прошка, съчувствие, търпение, оздравителни физически натоварвания, хармония, пожелания за здраве, лъчезарност, всеобщ мир и благополучие. Да приемем позитивните афирмации:
Нека всички същества да живеят в хармония! Нека любовта се излъчва от всяка клетка на нашето същество за цялата Земя! Там където има болест може да има здраве, там където има война може да има мир! Нека оръжията да бъдат оставени и нека изкуството процъфтява там, където няма оръжие! Да полетят знамената на мира! Откажете се от всякакъв страх!"

– Хосе Аргуелес/Валум Вотан

Присъединете се към Галактическото Възраждане!

Добре дошли в Резонансната Луна на Настройването

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Ритмична Луна съответства на Кин 228, Жълта Резонансна Звезда:

Аз съм канал за да творя красота, вдъхновявайки изкуството
Аз уплътнявам запазването на елегантността/изяществото
С резонантния тон на настройката
Аз съм воден от силата на Вселенския Огън

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Жълта Резонансна Звезда: 

Жълтата Резонантна Звезда (ГК Венера) се подкрепя от Синята Резонантна Маймуна/Kин 111 (СП Венера ); Управлява се от Жълтото Резонантно Слънце/Kин 20 (ГК Плутон); Жълтата Резонантна Звезда получава предизвикателствата си от Бялото Резонантно Огледало/Kин 98 (СП Нептун ); а скритата/окултна подкрепа е от Червения Резонантен Небесен Странник/Kин 33 (СП Maрс).

През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Венера, Марс, Нeптун и Плутон. В игралното поле на Телектонон с Венера и Нептун се комплектова Обединената памет/схема на инстинктите; Марс притежава едната половина на схемата на външния интелект, а Плутон поддържа половината от схемата за презареждане Алфа - Омега.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема за презареждане Алфа - Омега (1-ва Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Сили на вътрешно просветление и мета-съзнателни телепатични умения (Плутон/Жълто Слънце); Инстинктивни сили на самопречистване и самолечение (Meркурий/Червена Луна).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
 – Самостоятелно-възстановителни сили на мета-съзнателния ред на реалността (Плутон/Синя Буря); Инстинктивни сили на състрадание и колективно обединение (Meркурий/Бяло Куче).

Обединена памет/схема на инстинктите (2-ра Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – космическа памет/акашови кодове за достъп/сила на цялостно припомняне (Нептун/Червен Дракон); Инстинктивни + вродени естетически и структурни конструкции и умения (Венера/Жълта Звезда)

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– супер- сила на космическо самадхи (Нептун/Бяло Огледало); инстинктивни сили на вродения космически магнетизъм (Венера/Синя Маймуна).

Схема на Външният Интелект (4-та Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Въплъщение на телепатичен потенциал на духовно изобилие (Сатурн/Синя Нощ); Въплъщение на инстинктивни програми на ред и господство [*Налага се възстановяване- ремонтиране] (Maрс/Бял Съединител на Световете).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– Въплъщение на структурите за възприемане на интелекта (Сатурн/Жълт Воин); Въплъщение на вродените пророчески структури на възприемане [*Налага се подобряване] (Maрс/Червен Небесен Странник).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

Обърнете внимание на четирите правомощия на четирите слънчеви печати, които поддържат тези схеми:

Червена Змия – Секса-Полът / Жизнена Сила [прекъсната,  нуждае се от ремонт] 

Бял Съединител на Световете – Смърт [прекъсната, нуждае се от ремонт]
Червен Небесен Странник – Пророчество/Пространство [прекъсната, нуждае се от подобряване]
Бял Вълшебник – Безвремие [прекъсната, трябва да се активира]

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Седма Луна с Тотем Маймуна – Година на Червената Слънчева Луна 

Дали, Ден 1 - Кин 177, Червена Галактическа Земя (10 Януари 2015 г.) Ден 149 от  812
Точно преди 28 дни (Плазма Дали, Ден 1 от Ритмичната Луна) беше Кин 149, а днес е 149-тия ден от Цикъла 812 Дни на Слънчевото Съзнание... изтъкаването на новия лъч продължава...
В тази 28-дневна Резонантна Луна има пет Дни-Галактически Активни Портали. Имайте предвид, че точно в средата на третата седмица/18–тия ден (Кин 194, Бял Кристален Вълшебник) е преразглеждането на мистериозните Седем Изгубени Поколения.
Вижте очарователното съпоставяне на Закона за Времето и Хюман Дизайн от Ейдриан, Кин 177

Алфа, Ден 5 - Кин 181, Червен Кристален Дракон (14  Януари 2015 г.) Ден 153 от 812
Числото 181 се нарича още "космически интервал", защото това е интервалът между 441 (основа на Синхронотрон) и 260 (ключов цикъл на честотата 13:20).

Силио, Ден 7 - Кин 183, Синя Магнитна Нощ (16  Януари 2015 г.) Ден 155 от 812
Днес започва 13-дневният 15 Вълнов Модул на Синята Нощ - ВМ на Изобилието: Племето на Синята Нощ трансформира отдаването чрез силата на изобилието - да си припомним истината за Галактическия Сатурн.Този Вълнов Модул приключва на Кин 195, Ден 19 от настоящата Луна (28 Януари 2015 г.)

Лими, Ден 9 - Кин 185, Червена Електрическа Змия (18  Януари 2015 г.) Ден 157 от 812
Днес започва 65-Дневният Сезон на Жизнената Сила на Змията: Червен Галактически Спектър. Този сезон ще завърши на Кин 249, Червена Лунна Луна, 17 Ден на Слънчева Луна, плазма Гама (23 Maрт 2015 г.), на този ден ще отбележим 5- години от възнесението на Валум Вотан... Също така Червената Електрическа Змия е галактическия подпис на Стефани Саут - Червената Кралица, която е ученичка и приемник на Валум Вотан, с когото заедно написаха Седемте Тома на „Хроники на Космическата История.”

Kали, Ден 11 - Кин 187, Синя Обертонова Ръка (20  Януари 2015 г.) Ден 159 от 812
Новолуние. Силата на лъчезарното осъществяване...

Дали, Ден 15 - Кин 191, Синя Слънчева Маймуна (24  Януари 2015 г.) Ден 163 от 812
Днес се отбелязва точната среда на 13–Лунния Календар/28 дни всяка Луна. Днес Хосе Аргуелес/Валум Вотан щеше да навърши 76 години!
"Спомнете си: Всички, което съществува е това пространство и време. Пробуденият, просветленият разум не е по-различен от това. Всичко в галактическия ред всъщност вече е просветлено." – Валум Вотан
24 Януари е обявен за "най-депресиращия ден на годината"

Kали, Ден 18 - Кин 194, Бял Кристален Вълшебник (27  Януари 2015 г.) Ден 166 от 812
С Белия Кристален Вълшебник започва първото от седемте изгубени поколения. Tози цикъл завършва на Кин 200, 24 ден от Резонантната Луна (2 Февруари 2015 г. / "Ден на Мармота" - традиционен народен празник в САЩ и КАНАДА).

Лими, Ден 20 - Кин 196, Жълт Магнитен Воин (29  Януари 2015 г.) Ден 168 от 812
Днес започва 13-дневният 16-ти Вълнов Модул на Жълтия Воин - ВМ на Интелекта: Племето на Жълтия Воин съзрява отдаването чрез силата на интелекта - да си припомним истината за Слънчевия Сатурн. Tози 13-дневен ВМ е финален за Жълтия Южен Замък на Даровете, който завършва след 13 дни, на Кин 208, Ден 4 от следващата Галактическата Луна (10 Февруари 2015 г.)

Kали, Ден 25 - Кин 201, Червен Ритмичен Дракон (4 Февруари 2015 г.) Ден 173 от 812
Пълнолуние. Кин 201, Червен Ритмичен Дракон е сигнатурата, кодираща Ритмичната Луна на 2012 година, с която великия исторически цикъл, отива към своя край. 

Силио, Ден 28 - Kин 204, Жълто Слънчево Семе  (6 Февруари 2015 г.) Ден 176 от 812
Галактическа Сигнатура на Николай Рьорих и Ден за Световна Медитация Дъгов Мост!

Мост на Славата от Николай Рьорих

Кодове на Хептадните Пътеки за Резонантната Луна на Настройката

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Резонантната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептадна Пътека  25: Навигацията Синхронизира Медитацията
(Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / 10-16 януари 2015)

Седмица 2 - Пречистване

Хептадна Пътека 26: Медитацията Отразява Само- Съществуващото Поколение
(Дали, Ден 8 - Силио, Ден 14 / 17-23 януари 2015)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептадна Пътека 27: Само- Съществуващото Поколение Катализира Просветлението
(Дали, Ден 15 - Силио, Ден 21 / 24-30 януари 2015)

Седмица 4 - Съзряване

Хептадна Пътека 28: Просветлението Осветява Навигацията
(Дали, Ден 22 - Силио, Ден 28 / от 31 януари – 6 февруари 2015)

Не забравяйте, че Седмата Резонансна Луна е в самия център на 13-те Луни (по шест луни от двете й страни). Резонансният Тон също се кодира както централната колона или гръбначния стълб. Забележете как четирите Хептадни Пътеки на Резонансната Луна изглеждат така, сякаш съдържат в себе си централния канал на Хунаб Ку 21.

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.