Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Синхронизирани дати във Вълновия модул на Белия вятър

Размер на шрифта: a a a

По - важни дати, синхронизирани с Универсалния Галактически Слънчево - Лунен Календар на Новото Време

2010 г./ 2011 г. - ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОБЕРТОНОВА ЛУНА
(26 юли 2010 г. – 25 юли 2011 г.)

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВОТО СВЕТОВНО ВРЕМЕ!
ЕДИННО ВРЕМЕ – ЕДИННА ЗЕМЯ – ЕДИННО ЧОВЕЧЕСТВО

ВАСИЛ ЛЕВСКИ на 10.V.1871 e казал : Времето е в нас и ние сме във времето

15 ноември 2010 година - Първи ден на 5-та Обертонова Луна (15 Ноември – 12 декември), плазма Дали - понеделник; 13 тон / Червен Дракон - ИМИШ, кин 221

- Световен ден на емигрантите - Световен ден в памет на жертвите на пътно-транспортни злополуки

16 ноември 2010 г. - Втори ден на 5- та Обертонова Луна, плазма Сели- вторник; 1 тон / Бял Вятър - ИК, кин 222, Ден на Галактическа Активация; Начало на 18 Вълнов Модул на Белия Вятър ИК:
Когато Бог е създал Човека, Той му е дал Живот чрез Светия Дух - на Земята това е Дишането като процес.През следващите 13 дни да съживим Духа си с помощта на Галактическия Вятър чрез упражнения за информация и яснота на Ума.Позволете на нещата в Живота да се случват в резонанс с истинските ви вибрации!

- Св. апостол и евангелист Матей
- Международен ден на толерантността

17 ноември 2010 г. - Трети ден на 5- та Обертонова Луна (15 ноември – 12 декември), плазма Гама - сряда; 2 тон / Синя Нощ - АКБАЛ, кин 223 -  Усетете вътрешната си мъдрост за да разкриете същността си, проучете Сянката си и не забравяйте, че Синята Нощ Акбал ви учи на голямата Истина: Това, което се съдържа в тъмнината притежава най - голям потенциал от Светлина!

- Международен ден на студентите

18 ноември- 4-ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Кали- четвъртък ; 3 тон/ КАН, Жълто Семе.

В този ден бъдете готови да се включите в нови начинания, да посеете семената на творчеството, на вродената ви интелигентност, за да се освободите от стари структури и да  събудите мощната енергия на жизнената сила за придвижване напред към новите възможности, към осъществяване на мечтите за по- добро съществуване.

19 ноември – Пети ден на 5- та Обертонова Луна, плазма Алфа- петък; 4 тон/ ЧикЧан; кин 225- С енергията на ЧикЧан/ Червена Змия/ се научаваме да използваме вродената интелигентност на тялото.ЧикЧан е основният структурен апарат на нашата мотивация, инстинкти и желания за физическо и духовно пречистване, кодирани дълбоко в нас.Енергията на ЧикЧан е лечителна за тялото, ума и духа. С нея можете да откриете и изцелите блокажи в определени органи и чакри. Поканете ЧикЧан за ваш водач в този духовен процес, отворете се за общуване с тялото си, отнасяйте се с любов и уважение към себе си. Учете се да се издигате над дребните неща в живота, опознавайте всички цветове, форми или изображения чрез сетивата си – открийте пътя към себе си, към вашата жизненост и мъдрост. Позволете на тялото ви да усеща интуитивно решенията, които са ви нужни в този момент за промяна и растеж. Осъзнайте божествената си природа. Както казва проф. д - р Хосе Аргуелес в книгата „ Факторът маи”: „Пътят към звездите е чрез сетивата!”     

 • Световен ден на философията
 • Международен ден за борба с тютюнопушенето
 • Празник на Сухопътните войски в Българската армия

20 ноември- 6- ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Лими- събота, КИМИ- Бял Съединител на Световете- тон 5, Кин 226, Ден на Вълшебната Костенурка.

Енергията на Кими ни учи как да строим мостове между Измеренията, как да уравновесяваме  и възстановяваме баланса на всички Светове. Кими владее изкуството на безсмъртието.Смъртта, това е другото му име, е най- голямото Галактическо царство между Измеренията. Тя разрушава всякакви илюзии, съблича маскировката на всички шаблони и традиции, които цивилизацията наслоява във Времето.Кими разкрива всичко, но само тези, които знаят могат да видят тези открития.В този ден ние можем да си зададем въпроса: " Как да направим света по- щастливо място за живеене?"Да се опитаме да се освободим от желанието да контролираме другите, да простим на себе си и хората, около нас, да потърсим нови начини за съществуване, нови хора, нови идеи и нови посоки. Да приемем истината за сегашното си положение, да бъдем възприемчиви към радиалната природа на Времето - така ще получим допълнителни сили за да продължим живота си.

 • Предпразненство на Въведение Богородично
 • Световен ден на детето

21 ноември- 7 –ми ден на 5 Обертонова Луна, плазма Силио- неделя, Маник – Синя Ръка, тон 6, Кин 227.Пълнолуние- 19;28

Енергията на Синята Ръка е като Портал от едно разбиране към друго. Всеки край е едно ново начало- това е способност да се види красотата отвътре и отвън. Тази духовна енергия на достигнатост  и завършеност е способна да изцелява и разкрива вродената ни мъдрост и прозрение, нашите таланти и умения, които носим в себе си.На този ден пред нас се откриват нови възможности. Да погледнем около себе си- дали не сме поели повече задачи, дали сме завършили предишните си ангажименти.Така да се организираме, че да почувстваме вътрешна удовлетвореност от свършената работа през деня. Покажете на другите, че сте в равновесие и хармония със самите себе си.

"Днес е най- добрият ден и Сега е най- добрата възможност"- от Проекта Ринри

 • Въведение Богородично
 • Ден на християнското семейство и на православната християнска учаща се младеж
 • Световен ден на поздравите
 • Световен ден на телевизията

22 Ноември - 8 –ми ден на 5 Обертонова Луна, плазма Дали- понеделник, Ламат – Жълта Звезда, тон 7, Кин 228- Слънцето влиза в зодиакален знак Стрелец.

Този ден е добър за всеки човек, защото всеки е способен да твори красота и хармония. Енергията на Ламат ни зарежда с висшата изтънченост, естествената лекота и спокойствие за да сме способни да следваме сърцето си – това е обратния път към звездите. Нужно ни е само да се освободим от всякакво самоосъждане и да разберем, че нашият живот е произведение на изкуството.

Да се пробудим за красотата, която е навсякъде около нас – да вдишваме изяществото на Природата и да излъчваме Изкуство.

" Трудните изпитания са врата към щастието"- от Проекта Ринри

 • Ден на българската адвокатура.

23 ноември - 9 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Сели- вторник,Мулук – Червена Луна, тон 8, Кин 229.

Според маянските предания денят на Мулук е ден на Водата и съзерцанието. Чрез енергията на Мулук можем да събудим спомените в себе си – медитация, музика, цветове, съновидения, изкуство, това е само една малка част от инструментариума за постигане на постоянна връзка с нашия Висш „ Аз”.Да се потопим във всеки миг от нашия живот, да се съединим със самите себе си, да пробудим онези вътрешни сили в нас, които ще позволят на събитията в нашия живот да се случат. Да обърнем внимание на знаците и сигналите, които ще ни съпътстват в този ден. Да се оставим на течението и движението на Реката на Живота – защо пък да не отидем на „плуване”?!...

" Ние и само ние можем да определим Съдбата си и да създадем свое обкръжение"- от Проекта Ринри

 • Св. благоверен княз Александър Невски
 • Световен ден на хуманността
 • Ден на благодарността към труда в Япония

24 ноември - 10 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Гама - сряда, Ок – Бяло Куче, тон 9, Кин 230.

Това е един прекрасен ден на Вярата и Любовта и неразделната от тях Преданост. Ден - Портал към Единното Сърце на Вселената. С енергията на Ок можете да преодолеете всякакви ограничаващи комплекси в емоционалната сфера и да активирате духовната си сила и стремеж към взаимодействие и разбирателство. Бъдете преданни на своите съкровени мечти, желания и стремежи, вървейки по своя Път и предназначение. Разпознавайте лоялността и духовната сила на своите житейски спътници чрез Сърцето си. С хармоничната енергия на Бялото Куче ще привлечете към вас хора с подобни вибрации. Пожелаваме ви интересни и вълнуващи преживявания с „ той/ тя е точно като за мен”!

"Другите хора са отражение на нашия собствен разум. Всичко във Вселената ни учи"- от Проекта Ринри

 • Св. великомъченица Екатерина

25 ноември - 11 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Кали - четвъртък, Чуен – Синя Маймуна, тон 10, Кин 231.

В деня на Синята Маймуна- денят на творчеството във всичко, до което се докоснете ще получите и изразите силата на Магията и Играта – събудете невинното дете във вас, което е доверчиво, чисто и неопетнено, способно на спонтанна радост и учудване, открито сърце и мъдрост. Смейте се над себе си, изоставяйки всякаква сериозност, пейте, танцувайте, рисувайте - правете това, което ви носи радост и удовлетворение. Изоставете старите модели на поведение. Хумора и смеха ще ви направят по- неуязвими за нападките от страна на недоброжелатели. Приемете този ден като празник на вашето божествено вътрешно дете, като част от вашия духовен път.

" Мъжът и Жената са двойка Огледала"- от Проекта Ринри

 • Международен ден на борбата за ликвидиране на насилието над жени
 • Св. Климент Охридски
 • Празник на Софийския университет "Св. Климент Охридски"

26 ноември - 12 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Алфа - петък, Еб – Жълт Човек, тон 11, Кин 232.

В деня на Жълтия човек можем да тръгнем на пътешествие, разбира се това може да стане като си купим билет за пътуване до отдавна желана дестинация, но можем да се отправим и на духовно пътешествие по пътя на Съдбата си.Да пробудим способности, които сме подтискали да този момент в нашата човешка форма, да изразим своята откритост към цялото човечество. Да не забравим да отчетем мъдростта на нашите спътници, които са близо до нас в трудни  и радостни мигове. Енергията на Еб ни учи как да получим  и изразим силата на Свободната си Воля и Влияние, да се самоуважаваме за да можем да реализираме пълния си потенциал, защото за да сме се родили Човеци- това е уникален и ценен Вселенски Дар.

" Детето е великия актьор, който представя на сцената разума на своите родители"- от Проекта Ринри

27 ноември - 13 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Лими - събота, Бен – Червен Небесен Странник, тон 12, Кин 233.

Обърнете внимание на глифа на днешния ден – Знакът на Бен означава изобилие и възраждане на Природата в хармония с околния свят. Вертикалните линии в горната част на глифа символизират духовното израстване, а хоризонталната линия е символ на хоризонта. Този знак е свързан с етиката, благоразумието и нравственото поведение. В този ден растенията, животните и собствения ни дом са под висша закрила, но нека все пак положим усилия за подобряване екологията на Земята – да посадим поне едно дърво… Да потърсим баланса в себе си чрез движение и промяна.

"Тялото е Храм на Сърцето и Духа, а Болестта е сигнал за нарушените от нас Закони на Живота"- от Праекта Ринри

28 ноември - 14 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Силио - неделя, Иш – Бял Вълшебник, тон 13, Кин 234.

В този последен ден от Вълновия модул на Белия Вятър имаме прекрасната възможност да се слеем с енергията на Вълшебника, чиито правомощия активират мъдростта, която идва направо от сърцето. На този ден се почитат психичните сили и способности- знакът на Белия Вълшебник има силата на посредник между реалното и нереалното,  възможното и невъзможното.Той ви приканва да бъдете прозрачни, почтени за да получите одобрението на другите. Време е да събудите творческите си сили за да подобрите своите лични материални и финансови желания.Ако е необходимо да рискувате, направете го – Вълшебника е с вас!  

"Жизнерадостното поведение е бащата на Здравето, а дружелюбието е майка на Щастието"- от Проекта Ринри

 • Ден на независимостта в Албания
 • Ден на независимостта в Панама
 • Ден на майката в Русия

МНЕНИЯ

Silly каза на 23.11.2010 г. 09:01 ч.

"Аз съм Мулук,
лотосът на спомнянето,
койот носи семето на Великото Централно Слънце!
Скъпоценните звездни семена в теб
все още почиват в моята защитна прегръдка,
като пулсиращ шепот на неизпята песен за единение;
чакайте ги - люлени от ръцете на мига -
да ви върнат своето великолепие!
Аз съм царството на осъзнаването, аз съм храната,
която вдъхва живот на свещеното семе.
Аз съм хармоничния проход, през който преминаваш,
за да бъдеш огрят в мека светлина
и за да можеш да си спомниш докрай.

Докато пробуждането раздвижва земната си форма,
космическото семе расте и пуска елексира си.
Подобно ободряващ ручей той тече
през преобразуващия фар на съществото ти
усилва шепота му достатъчно,
за да излъчи своето послание
до възприемчивата галактическа мрежа.

Аз съм Мулук!
Потопи се във водите на спомнянето,
свали булото на забравата кой си
и спокойно присъствай в настоящето.
Аз ще ти дам любящото потвърждание
на божествения свещен плод
чрез усещания, знаци и сигнали.
Аз ще ти помогна да постигнеш равновесие
при промените на възприятията, последвали
активирането на свещените семена.
Ще ти помогна да приемеш новите енергии и честоти
в свещения монолит, фара на съществото ти.
Ще ти помогна да намериш упование,
да се изправиш в цялата си светлина.

Ние заедно ще засадим красивата градина,
чийто образ е подхранван от желанието ти за единение.
Аз ще те закрилям с мантията си от светлина,
докато не видя силата на Война на Дъгата в теб.
Ще държа протегнатите си ръце,
докато повярвам, че наистина си спомняш,
че наистина долавяш песента свещена,
която възхвалява красотата и силата у теб.

Тогава ще разтворя ръце и ще те пусна
настроен за пътуването хармонично
през портите ми да се извисиш,
току-що зареден със спомена за твоето предназначение
в космическия танц на светлината. "


Това е стихотворение от "Оракулът на Маите" от Ариел Спилсбъри и Майкъл Брайнър свързано с ден 23 Ноември - Червена луна и с настоящата година. В книгата пише, че когато четем на глас стихотворенията те си погрижват за нашите фини настройки. Аз лично усещам това и затова реших да го споделя с вас.

Vaseto каза на 23.11.2010 г. 14:40 ч.

Да много добре, за напред ще е хубаво да направим цяла категория с такива публикации

Rujka каза на 23.11.2010 г. 23:55 ч.

Silly, Прекрасна инициатива за постигане на пълен ефект от енергиите на Печатите, продължавай в същия Дух, ние те подкрепяме и обичаме!
Хо Кими

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.