Публикации / КАЛЕНДАРИ

Всички ли сме Пеперуди?

Размер на шрифта: a a a

"Всички ли сме Пеперуди?”

Tова е Maянски символ, наречен Галактическа Пеперуда, който представя центъра на нашата галактика, там където са се отправили душите на нашите предци. Да се върнат към ”Единствения, Даряващ Движението и Мярката - Хунаб Ку."
Говори се, че техните души понякога са връщат като пеперуди.

Следващият откъс е от книгата „Пеперуда” от Norie Huddle: Новите клетки на гъсениците се наричат „ въображаеми клетки”. Те резонират на различна честота от тази на гъсениците., чиято имунна система счита, че те са нейни врагове… и ги поглъща.

--- Нетърпение! Поглъщане! Но тези нови въображаеми клетки продължават да се появяват все повече и повече! Съвсем скоро имунната система на гъсеницата няма да може да ги унищожи достатъчно бързо! Все повече въображаеми клетки оцеляват.

И тогава се случва нещо невероятно! Малките самотни въображаеми клетки стартират и започват да прииждат в приятелски малки групи. Всички те резонират заедно с една и съща честота, предавайки информация една на друга.

След известно време се случва още нещо невероятно! Снопове от слепени заедно въображаеми клетки, резониращи с еднаква честота се групират и предават информацията навътре в какавидата.

Вълната на Благата Вест пътешества през системата - пърха и въздъхва, но все още не е пеперуда. След това целият дълъг наниз от въображаеми клетки осъзнават всички заедно, че това е Нещо Различно от гъсеницата. Нещо Ново! Нещо Прекрасно!... и това реално представяне е възгласът за раждането на пеперудата! 

Честит Рожден Ден на Пеперудата!!!

Сега пеперудата "знае", че е пеперуда и че на малките въображаеми клетки няма да се налага да правят всички неща като отделни клетки. Сега те са част от един много-клетъчен организъм - Едно Семейство, което може да си подели работата.

Всяка нова пеперуда може да поеме различна работа. Всеки има какво да прави и всеки е от значение. Всяка клетка прави точно това, което трябва да прави, което е за нея. Всяка друга клетка насърчава останалите да правят това, на което са способни. Това е прекрасен начин да се организира една пеперуда! Това е чудесен начин да се организира движението на пеперудата! Край на формуляра

Raul Grajeda
Жълто Магнитно Семе

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.