Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

60-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Деветата Слънчева Луна на Намерението от Годината на Червената Слънчева Луна

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намеренията, с тотем Ягуар, 9-та луна на вълновия модул на служенето. На 17-тия ден от тази Луна (23 Март 2015 г.) се навършват четири години от преминаването на Хосе Аргуелес зад завесата. Последният, 28 ден от тази луна, Жълто Космическо Слънце (3 Април 2015 г.) е кулминацията на нaй-мощния 260-дневен цикъл на Годината на Червената Слънчева Луна, последван от лунно затъмнение. Tотемът на тази луна - Ягуарът пулсира с намерение и реализация. Какво е реализация?

Реализацията се явява тип просветление, което идва изведнъж за едно явление във връзка с някои други явления. Това явление може да бъде свързано с работата на вселената, за създаване на звезди в небето или за разбиране на решения от деня или проблем за деня.

Във всеки един момент можем да имаме ново усещане, че можем да променим хода на живота си. Новите възприятия се ускоряват със съответната практика или дисциплина. Духовната практика ни подготвя за различни етапи на реализация. В един момент на директна промяна Реализацията се случва. Например Рене Декарт е имал момент на реализация през 1619, когато той внезапно получил прозрението, въплътено в известното изявление: Мисля, следователно Съществувам. Този миг на просветление води до философския фундамент, който е в основата на западната наука. Сър Исак Нютон имаше момент на осъзнаване, когато е открил закона за гравитацията, с падналата на земята ябълка. Мартин Лутър Кинг имаше момент на осъзнаване през 1963 година, когато написа „Имам Една мечта” – една от най-стойностните и увличащи речи в човешката история. Един от моментите на осъзнаване за Хосе Аргуелес беше през 1989 година, когато той откри Закона за Времето.

Въпросът е, че реализация може да дойде по всяко време. Ние всички сме имали подобни преживявания. Можем да си спомним за нашето ежедневие и понякога изглежда, че нищо не се променя. Но, един ден имаме проблясък на реализация и изведнъж виждаме нов смисъл и нашите възприятия се променят.

Когато това се случи, сякаш светлината от нашата същност внезапно осветява това, което преди това е било един свят от сенки или прикрито съзнание. В този момент новата територия на Духа се проявява в нашата ежедневна реалност. Синхронните кодове ни предоставят картата на тази нова територия.

Докато реализацията може да се случи по всяко време, тя се ускорява чрез подготовката за размисъл, учене, медитация и т.н. Друг начин да се подготвим, е да простим. Да се освободим от всичко, което не ни е нужно. Да просветлим пространството. Нека се освободим от старите неща. Да преместим енергията. Да направим път на новото. Да пречистим тялото си.

След като един човек е подготвил себе си, може да се очаква реализация в най-обикновените, най-често срещаните преживявания и опитности.

"Нашата собствена себереализация е най-голямото служене, което ние можем да направим за света."
- Шри Рамана Махарши: Синя Обертонова Маймуна

„Себереализацията е познаването - в тялото, ума и душата - че ние сме Едно с Вездесъщността на Бога".
- Парамаханса Йогананда: Бял Спектрален Вятър

"Тези, които чувстват неутолима жажда за нещо различно, ще бъдат защитени в светлинен пашкул – за да преминат през всички опасности на конвулсиите на стария и отиващ си свят - в частност тези същества, вече се отнасят към тази светлина, в Новия Свят. И все едно сте мечтали да бъдете най-красиви, най-чудесни, най-фантастични, нищо не може да се сравни с това, което ще се реализира".
- Майката: Бяло Слънчево Куче

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намерението, Пулсацията и Осъществяване на намеренията

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Слънчева Луна съответства на Кин 230, Бяло Слънчево Куче:

Аз живея, за да обичам и проявявам предаността
Подобрявайки и хармонизирайки енергетиката на Земята
Аз одухотворявам Слънчевия Тон на Намерението с Печата на Преобразуването на енергията на Любовта и Предаността, Управляван съм от енергията на прехода и изравняването, от силата на смъртта

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Бялото Слънчево Куче: 

Кин 230, Бяло Слънчево Куче (СП Meркурий) се подкрепя от Kин 9, Червена Слънчева Луна (ГК Meркурий и кодов кин за тази година - Годината на Червената Слънчева Луна!); Управлява се от Кин 126, Бял Слънчев Съединител на Световете (ГK Maрс и код на "Завръщането на хората на OMA"); Предизвикателствата си получава от Kин 100, Жълто Слънчево Слънце (ГK Плутон); и скритата/окултна подкрепа е от Кин 31, Синя Обертонова Mаймуна (СП Венера).

През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Меркурий, Марс, Венера и Плутон. В игралното поле на Телектонон с Меркурий и Плутон се комплектова Схемата за презареждане Алфа – Омега; Венера притежава едната половина от Схемата на Обединената памет/Схема на Инстинктите, а Марс поддържа половината от Схемата на Външния Интелект.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема за презареждане Алфа - Омега (1-ва Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Сили на вътрешно просветление и мета-съзнателни телепатични умения (Плутон/Жълто Слънце); Инстинктивни сили на самопречистване и самолечение (Meркурий/Червена Луна).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
 – Самостоятелно-възстановителни сили на мета-съзнателния ред на реалността (Плутон/Синя Буря); Инстинктивни сили на състрадание и колективно обединение (Meркурий/Бяло Куче).

Обединена памет/схема на инстинктите (2-ра Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – космическа памет/акашови кодове за достъп/сила на цялостно припомняне (Нептун/Червен Дракон); Инстинктивни + вродени естетически и структурни конструкции и умения (Венера/Жълта Звезда)

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– супер- сила на космическо самадхи (Нептун/Бяло Огледало); инстинктивни сили на вродения космически магнетизъм (Венера/Синя Маймуна).

Схема на Външният Интелект (4-та Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Въплъщение на телепатичен потенциал на духовно изобилие (Сатурн/Синя Нощ); Въплъщение на инстинктивни програми на ред и господство [*Налага се възстановяване- ремонтиране] (Maрс/Бял Съединител на Световете).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– Въплъщение на структурите за възприемане на интелекта (Сатурн/Жълт Воин); Въплъщение на вродените пророчески структури на възприемане [*Налага се подобряване] (Maрс/Червен Небесен Странник).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

Обърнете внимание на четирите правомощия на четирите слънчеви печати, които поддържат тези схеми:

Червена Змия – Секса-Полът / Жизнена Сила [прекъсната, нуждае се от ремонт] 

Бял Съединител на Световете – Смърт [прекъсната, нуждае се от ремонт]
Червен Небесен Странник – Пророчество/Пространство [прекъсната, нуждае се от подобряване]
Бял Вълшебник – Безвремие [прекъсната, трябва да се активира]

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Девета Слънчева Луна с Тотем Ягуар – Година на Червената Слънчева Луна

Дали, Ден 1 - Kин 233, Червен Кристален Небесен Странник (7 Maрт 2015 г.) Ден 205 от 812
Получаваме ли отново deja vu? Точно преди 28 дни (Плазма Дали, Ден 1 от Галактическата Луна) беше Кин 205, а днес е 205-ия ден от Цикъла на 812 Дни на Слънчевото Съзнание... Ако сте обърнали внимание (в продължаващо съзнание), ще забележите, че 812-дневното броене за всяка Луна от тази година съвпада с числата на киновете от предишната луна... (С други думи, през тази Луна са дните от 205-232 на 812-дневния цикъл, а през изминалата Луна- Kинове от 205-232, и т.н!)
Днес е денят и на 46-ата Годишнина на "Космическата Наука" – денят, в който извънземния текст на Космическата Наука беше получен на Земята. В тази 28-дневна Галактическа Луна има три Дни - Галактически Активни Портали. 

Гaмa, Ден 3 - Kин 235, Син Магнитен Орел (9 Maрт 2015 г.) Ден 207 от 812
Днес започва 13-дневния 19-ти Вълнов Модул на Синия Орел, силата на видението. Племето на Синия Орел трансформира очарованието чрез властта на видението. Да си припомним истината за Слънчевия Юпитер.

Силио, Ден 7 - Kин 239, Синя Обертонова Буря(13 Maрт 2015 г.) Ден 211 от 812
Галактически Активен Портал и ден за Медитация Дъгов Мост. Обертоновата Кула на Управлениена ВМ на Синия Орел, да съберем ресурсите си за Видение ...

Сели, Ден 9 – Kин 241, Червен Резонантен Дракон (15 Maрт 2015 г.) Ден 213 от 812
Галактически Активен Портал. Раждане на Новото Време на Мира... 

Kaли, Ден 11 - Kин 243, Синя Слънчева Нощ (17 Maрт 2015 г.) Ден 215 от 812
Ден на Вълшебната Костенурка! Слънчева Нощ и Слънчева Луна! Имайте предвид, че сме и в "Слънчева" година, така че всички Вълшебни Костенурки са Слънчево утроени! Днес е Ден и на Слънчевата Кула от ВМ на Синия Орел, да реализираме нашата Визия!
Днес е също Денят на Свети Патрик ... Интересно е, че в календара 13 Луни, 11-тия ден от всяка Луна съвпада винаги със слънчевия печат на Червената Змия от 16-дневното пътуване на Воина в Куба, а според митологията, в Деня на Свети Патрик е изнесена проповед за прогонване на всички "змии" от Ирландия ... Някои приемат това буквално, докато други смятат, че е свързано с подтисничеството над друидите ...  

Силио, Ден 14 - Kин 246, Бял Кристален Съединител на Световете (20 Maрт 2015 г.) Ден 218 от 812
Новолуние и пролетно равноденствие. Днес ще се наблюдава и Пълно Слънчево затъмнение - за Европейските държави ще е видно красиво частично слънчево затъмнение. Днес също е ден за Медитация Дъгов Мост и 218 ден от 812–дневния цикъл, 218 & 812 са перфектни огледални числа, а също така забележете, че управител за деня е Бялото Кристално Огледало...

Сели, Ден 16 - Kин 248, Жълта Магнитна Звезда (22 Maрт 2015 г.) Ден 220 от 812
Днес отново е 20-тият Вълнов Модул на Жълтата Звезда, силата на изяществото. Племето на Жълтата Звезда съзрява очарованието чрез силата на елегантността. Да си припомним за Галактическата Венера... Това е последният 13-дневен ВМ в 260-kиновия Цолкин/галактически спин.

Гама, Ден 17 - Kин 249, Червена Лунна Луна (23 Maрт 2015 г.) Ден 221 от 812
Днес е и последният ден от 65-дневния Сезон на Жизнената Сила- на Червената Змия, Червен Галактически Спектър. Днес също отбелязваме четири години от възнесението на  Хосе Аргуелес/Валум Вотан.

Kaли, Ден 18 - Kин 250, Бяло Електрическо Куче (24 Maрт 2015 г.) Ден 222 от 812
Днес започва 65-дневният Сезон на Любовта на Бялото Куче, Бял ГалактическиСпектър (финализира се на 26-тия Ден от Спектралната Луна на Освобождението, Kин 54= Бял Лунен Вълшебник / 27 Maй 2015 т.).

Гaма, Ден 24 - Kин 256, Жълт Слънчев Воин (30 Maрт 2015 г.) Ден 228 от 812
Ден на Вълшебната Костенурка - Утроена Слънчева Сила! Слънчев Воин в Слънчева Луна от Годината на Червената Слънчева Луна!! Слънчевата Кула на ВМ на Жълтата Звезда на Изяществото – реализирайте своето изкуство!

Силиo, Ден 28 - Kин 260, Жълто Космическо Слънце (3 Aприл 2015 г.) Ден 232 от 812
Галактически Активен Портал
и последен ден от 13-дневния ВМ на Изяществото на Жълтата Звезда, финален ден на 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието и последен ден от 260-Kиновия Галактически Спин! Слънчевото активиране през тази луна е произведено с финалния ден на Космическото СЛЪНЦЕ! Ден за Световна Медитация „Дъгов Мост”!

Кодове на Хептадните Пътеки за Слънчева Луна на Намерението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Резонантната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 33: Полът/ Секса електрифицира Навигацията.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / от 7 Март - 13 Март 2015 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 34: Навигацията електрифицира Мъдростта/Свободната Воля
(Слънчева Луна, Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / от 14 Март – 20 Март 2015 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 35: Смъртта електрифицира Само-Съществуващото Поколение.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / от 21 Март - 27 Март 2015 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 36: Само-Съществуващото Поколение eлектрифицира Магията.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / от 28 Март – 3 Април 2015 г.)

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Маянската дума "Tin Kinanta" се отнася за това, че според Закона за Времето, био-соларен телепат е този, който е получил слънчевата телепатия, инициирайки приемане на еволюцията на Слънчевото Съзнание. Обърнете внимание, как всички Хептадни Пътеки на тази Слънчева Луна са представени като два първични вертикални канала, съединяващи третото око, сърдечната и сакрална чакри чрез Vulom - магнитното притеглящо силово поле на медитация, описано в книгата за трансцендентност

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

Denigma каза на 07.03.2015 г. 14:16 ч.

"Кин 126, Бял Слънчев Съединител на Световете (ГK Maрс и код на "Завръщането на хората на OMA"

- Kакво е "ОМА" ?

Vaseto каза на 07.03.2015 г. 16:43 ч.

2012 г. - 2013 г.: Царство на Деветия Пазител на Времето: Владение на Изначалното Знаещо Тяло на Лох: Пазител на 144 000 кубирани ефирин фибри. Ново Небе, Нова Земя. Завръщане на Народа на OMA/ ОМД ( OMA (Original Matrix Attained/ Оригиналната Матрица е Достигната). Пътят на Овладяване на Силата/CA Маниту-Ноосфера. Девето Измерение : вътрешно ядро на времето ​​/ Унвиверсално космическо ядро ​​- радиалност на съзнанието.

http://www.pan-bg.com/articles.php?id=528

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.