Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

61-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Десетата Планетарна Луна на Проявлението от Годината на Червената Слънчева Луна

Под влиянието на силите на Любовта, световните фрагменти/отломки се стремят един към друг, за да може светът да премине към съществуването си.
Пиер де Шарден

Тази Луна има ключово значение за преструктуриране на съзнанието на нашата планета. 1-вият Ден на тази луна кореспондира с Кин 1: Червен Магнитен Дракон, в същия ден има и лунно затъмнение. Ние се намираме в състояние на ново съществуване - на Космическо Нулиране/Преместване.

Това лунно затъмнение настъпва 15 дни след слънчевото затъмнение, което беше в близост до пролетното равноденствие и донесе със себе си най-големите слънчеви бури за този слънчев цикъл. Много от живота ни се подреди и пречисти, както на небето, така и на Земята. В този планетарен етап, ние сме подложени на интензивно разсъгласуване на дисонансните енергии. Не само, че цялата планетарна матрица се измества, но и цялата слънчева система и космоса също се променят.

Всеки и всичко е свързано, което означава, че всяка частица от съзнанието ни е под влияние. Нашата работа е да се приведем в съответствие с планетата, за да помогнем в осъществяването на тези промени, които произтичат от ядрото на земята и в основата на нашето същество. Такива явления, като "НЛО", житните кръгове и други събития, считани като "паранормални", всъщност са холографски образи, преминали от други измерения в нашата земна холограма, за да ни напомнят за една по-широка реалност на космическото време.

Кучето е животинският тотем на Планетарната Луна, което показва безусловната любов, която ни съединява със сърцето и емоционалното тяло. В този десета луна сме призовани да се съсредоточим върху проявлението на емоционалното изцеление. Потиснатите емоции като гняв, вина, срам или страх блокират нашия поток от енергия и постоянно ни ограничават в 3D матрицата. Тази година на Червената Слънчева Луна, ние се фокусираме върху цялостното пречистване на всички наши тела (ментално, емоционално, физическо/духовно) и по този начин "осъзнаваме/реализираме потока."

Емоционалното ни тяло е с магнитен характер и има пряк ефект върху нашата вибрационна честота. Травматичните преживявания от детството или минали животи оставят емоционален отпечатък върху нашата клетъчна памет, която оказва влияние върху изразяването на нашето ДНК. В този 28-дневен цикъл сме насърчени да се съсредоточим върху установяването и освобождаването на всички емоционални блокажи в нашия разум/тяло, така че да можем да се открием / да се отворим, за да получим новия модел, с по-висока честота, засиял за нашата планета.

В космологията на Пулсарите на Вълновия Модул, десетата позиция или 10 тон кореспондира с 10-та луна и финализира Лунния Атомно- Молекулярен Пулсар на Живота - 1D/Първо Измерение, започнал във Втората Луна на Предизвикателствата /тонове 2, 6 и 10/. За проявлението на предизвикателствата, тази година, ние се стремим да достигнем върховно слънчево изцеление и да разширим капацитета си на даване и получаване на любов.

Сега ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето се нуждаят от вашата помощ! ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето са организации с нестопанска цел, които разчитат на подкрепата на тези, които оценяват тази работа и искат тя да продължи. Ако го направите, моля Дарете сума за развитието им. Друг начин за подкрепа на дейността ни е чрез закупуване на невероятните неща, които са на разположение в нашата секция За Вас – С тях ще си направите големи подаръци за издигане, разширяване и вдъхновение! Благодарим Ви за щедрата подкрепа.

Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Планетарна Луна съответства на Кин 231, Синя Планетарна Маймуна:

Аз усъвършенствам за да играя,създавайки илюзията
Аз уплътнявам преобразуването на магията с планетарния тон на проявлението
Аз съм воден от силата на Само-съществуващото Поколение

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Синя Планетарна Маймуна:

Kин 231, Синя Планетарна Маймуна (СП Венера) се подкрепя от Kин 88, Жълта Планетарна Звезда (ГK Венера);
Управлява се от Kин 179, Синя Планетарна Буря (СП Плутон);
Предизвикателствата си получава от Кин 101, Червен Планетарен Дракон (ГK Нептун); и скритата/окултна подкрепа е от Kин 30, Бяло Самостоятелно Куче (СП Meркурий)

През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Меркурий, Венера, Нептун и Плутон. В игралното поле на Телектонон с Меркурий и Плутон се комплектова Схемата за презареждане Алфа - Омега ; Земя притежава едната половина на Схемата на Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята, а орбитите на Венера и Нептун поддържат Схемата на Обединената памет/Схема на Инстинктите.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема за презареждане Алфа - Омега (1-ва Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Сили на вътрешно просветление и мета-съзнателни телепатични умения (Плутон/Жълто Слънце); Инстинктивни сили на самопречистване и самолечение (Meркурий/Червена Луна).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
 – Самостоятелно-възстановителни сили на мета-съзнателния ред на реалността (Плутон/Синя Буря); Инстинктивни сили на състрадание и колективно обединение (Meркурий/Бяло Куче).

Обединена памет/схема на инстинктите (2-ра Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – космическа памет/акашови кодове за достъп/сила на цялостно припомняне (Нептун/Червен Дракон); Инстинктивни + вродени естетически и структурни конструкции и умения (Венера/Жълта Звезда)

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– супер- сила на космическо самадхи (Нептун/Бяло Огледало); инстинктивни сили на вродения космически магнетизъм (Венера/Синя Маймуна).

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Десета Планетарна Луна с Тотем Куче – Година на Червената Слънчева Луна

Дали, Ден 1 - Kин 1, Червен Магнитен Дракон (4 април 2015 г.) Ден 233 от 812
Проследявате ли 812-те дни на Слънчевото Съзнание? Ако е така, ще забележите, отново както изминалата Луна, точно преди 28 дни (Дали, Ден 1 на Слънчевата Луна) беше Кин 233, а днес е 233-ти ден от 812-дневния Цикъл на Слънчевото Съзнание ... Тази Луна завършва на Кин 28, и на 260-тия ден от 812-дневния Цикъл (280 дни от Годината на Червената Слънчева Луна са вече изминали). Хубавото на този модел е, че в тази Луна, числото на Киновете е винаги точно същото, както в деня на Луната. Например за днес, Kин 1, това е ден 1 на Луната, и т.н. Както и изминалата Луна, тази Десета 28-дневна Луна има три Дни - Галактически Активни Портали... включително и днес!

Днес започва 52-дневният Червен Източен Замък на ОбръщанетоДвор на Раждане и 13-дневният Вълнов модул на Раждането на Червения Дракон, Племето на Червения Дракон инициира завъртането чрез силата на раждането. Да си припомним истината за Галактическия Нептун…
...Днес също започва 520- дневния Цикъл на Мъдростта, разделен на два 260-дневни цикъла, първият е цикъл на Изграждане/Установяване, а вторият цикъл е на Завръщането. Цикълът, който започваме днес е известен като  Лунна Мъдрост на Предизвикателствата ...

Накрая, днес започва „Да Преминем през Моста на Времето”- 13-дневен Интерактивен Ритрийт-Семинар в Бразилия, воден от Стефани Саут /Червената Кралица. Настройте се телепатично към ежедневните теми. Настройте се към ноосферата!

Сели, Ден 9 - Kин 9, Червена Слънчева Луна (12 Aприл 2015 г.), Ден 241 oт 812
Годишният Слънчев Пръстен се Завръща! Tози Слънчев Пръстен (годишен) е Годината на Червената Слънчева Луна, изминали са точно 260 дни от началото на Годината 9.Мулук. Гамa, Ден 10 - Kин 10, Бяло Планетарно Куче (13 Aприл 2015 г.), Ден 242 от 812
Ден на Вълшебната Костенурка!

Kaли, Ден 11 - Kин 11, Синя Спектрална Маймуна  (14 Aприл 2015 г.), Ден 243 oт 812
Галактически Подпис/сигнатура на Валум Вотан... Днес е Ден 243 от 812-дневния цикъл. Числото 243 кореспондира с галактическия код на Земята, Велатропа 24.3...

V.24.3 = десетичен запис 243, също като Kин 243 Синя Слънчева Нощ; тонът е 9, слънчевият печат е 3 и 3 x 9 = 27 "сърцето на девет." Древното значение на Валум е 9, в същото време Вотан е вариант на най-ранното наименование на глифа на печата Aкбал (Нощ, поради което Валум Вотан означава Сърцето на Девет. )

Това е специален ден, за да отправим любов и благодарност към Валум Вотан, за всички галактически подаръци, които Той ни остави, така че ние да можем да се превърнем в истински хора "с очи, които виждат, уши, които чуват, и сърца, които знаят от вътре."
Днес е Ден 11 и в свещеното пътешествие на Воина в Куба на Закона на Телектонон е 5 –тия Куб на Змията ... 

 

Силиo, Ден 14 - Kин 14, Бял Магнитен Вълшебник (17 април 2015 г.), Ден 246 oт 812
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Белият Вълшебник, Сила на Безвремието. Племето на Белия Вълшебник пречиства обръщането/завъртането със силата на безвремието. Да си спомним Истината за Слънчевия Малдек...

Днес е Ден за Медитация Дъгов мост. 

Лими, Ден 20 - Kин 20, Жълто Резонантно Слънце (23 април 2015 г.), Ден 252 oт 812
Галактически Активен Портал.

Дали, Ден 22 - Kин 22, Бял Слънчев Вятър (25 април 2015 г.), Ден 254 oт 812
Галактически Активен Портал.

Сели, Ден 23 - Kин 23,Синя Планетарна Нощ (26 април 2015 г.), Ден 255 oт 812
Ден на Вълшебната Костенурка!

Лими, Ден 27 - Kин 27, Синя Магнитна Ръка (30 април 2015 г.), Ден 259 oт 812
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Ръка, Силата на Реализацията. Племето на Синята Ръка трансформира обръщането/завъртането със силата на реализацията. Да си спомним истината за Галактическата Земя... 

Силиo, Ден 28 - Kин 28, Жълта Лунна Звезда (1 май 2015 г.), Ден 260 oт 812
260-ти ден от 812-дневния цикъл на Слънчевото Съзнание, Жълтата Лунна Звезда е код на Лунното Изящество/Елегантност (260+28=288) – Код - радион на Телектонон 7:7::7:7 за Седемте Мистични Луни, четвърта седмица, хармоника на Полярната Светлина. Ден за Световна Медитация „Дъгов Мост”!

Кодове на Хептадните Пътеки за Планетарна Луна на Проявлението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 37: Изкуството Стабилизира Медитацията.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 1 – Плазма Силио, Ден 7 / 4 Април - 10 Април 2015 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 38: Медитацията Стабилизира Визията.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 8 - Плазма Силио, Ден 14 / 11 Април - 17 Април 2015 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 39: Пречистването Стабилизира Просветлението.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 15 - Плазма Силио, Ден 21 /18 Април - 24 Април 2015 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 40: Просветлението Стабилизира Безвремието.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 22 - Плазма Силио, Ден 28 /25 Април - 1 Май 2015 г.)

 

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.