Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

14 Бял Вълшебник – ИШ (IX)

Размер на шрифта: a a a

14 Бял Вълшебник - ИШ (IX)
(кин 14, 34, 54, 74, 94, 114134, 154, 174, 194, 214, 234 и 254) 

Омайва и подчертава силата на безвремието

Енергия - Сила на магията
Посока - 
Север
Стихия -
Въздух
Чакра -
Коренна
Приема информация от -
Кутрето на лявата ръка.

Митология: Подземният свят е победен, светът е видял небето и слънцето, започва времето за отдих и празник на Белия Мъдрец (Вълшебник) самият той е многозначителен персонаж. той поделя своята мъдрост с хората.

Качествени характеристики, които се заработват от печата: мъдрост на сърцето, победа над тъмните сили, далновидност, мъжество, интуиция, магични сили.

Тълкуване на символа: ИШ символизира женското начало, скрито в дълбините, в мрака и в нощта. Женската сила е сила на чувствата, откриваща достъп към интуитивните прозрения, към тайните знания и магията. ИШ е маг. Той има великата задача от боговете - да развива в нас магическите способности. Той ни открива достъпа към другите измерения. Той се явява и ограничител на магическите сили. За да могат хората да сътворят правилно своята реалност, те са длъжни да получат магическите знания.

Печат за деня: Печатът може да насочи вашето внимание към близките, които обичате. Дошло е време да им помогнете, да откриете сърцето си за любовта и доброта. Да овладеете магията на любовта, да придобиете нейната истинска сила. Вашето желание да помогнете на близките си, вашата нежност и любов са способни да сътворят чудеса! ИШ отхвърля предизвикателствата на властта, егоизма, жаждата за слава, безпомощността в материалния свят. Допринася за признаване на всички аспекти от живота, за откритост и сърдечност.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Действам ли съобразно желанията на сърцето или се подчинявам на разума?
2. Мога ли да превърна скучното и мрачно ежедневие във вълшебен празник?
3. Трябват ли ми знаци на внимание от обкръжението, или аз мога сам да се вдъхновя от силата и увереността, скрити в дълбините на собственото ми сърце?
4. Кой сега ми е най-скъп? Кого обичам безусловно?

Личен печат: Хората от този знак са в състояние да превърнат всеки мрачен ден в слънчево чудо. Тези финни, чувствителни и възпремчиви хора имат отличен вкус и любов към красивите неща. Понякога те могат да се замечтаят и  да се почувстват изгубени в материалния свят, особено когато са натоварени с ежедневни грижи.
Запомнете, че не си струва да потапяте тези хора във водовъртежа на семейните задължения, за да бъдат пълноценни източници на Любов за обкръжението си. Златната клетка не е за тях, тези свободолюбиви хора съхраняват и без това верността и признателността. Те се противопоставят на властта и насилието, стремят се към устойчиви позиции в материалния свят.

Задачи:
1. Да открие в себе си неизчерпаемия източник на Любовта.
2. Да открие в себе си възприемчивостта на радиалната, нелинейна природа на Времето - вечното «сега».
3. Да открие в себе се мъдростта на сърцето и да я подели с всички останали.
4. Да стане проводник на Божествената Енергия на сътворението.
5. Да изрази силата на Времето - т.е. да твори прекрасното с Енергията на преобразуваното време- да участва в процесите на сътворението.
6. Да се научи да живее с принципа «тук и сега».
7. Да се научи правилно да сътворява своята реалност.

Жизнената сила идва с цялостното собствено осъзнаване във всеки миг, във вечното «тук и сега», осъзнаване за себе си като творец - маг. «Аз мога всичко».
Чрез Белия Вълшебник човечеството придобива знания как да твори и обича своето творчество. Това е придобиване на магически сили. Това е висше ниво на индивидуално съзнание.

Девиз: Очарованието на безвремието се излъчва от Моето възприемчиво сърце.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 14 Бял Вълшебник – ИШ (IX)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.