Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

15 Син Орел – МЕН (MEN)

Размер на шрифта: a a a

15 Син Орел - МЕН (MEN)
(кин 15, 35, 55, 75, 95, 115135, 155, 175, 195, 215, 235 и 255) 

Създава и подчертава силата на визията

Енергия - Сила на прозрението
Посока - Запад
Стихия - Вода
Чакра - Коронна.
Приема информация от - Големият пръст на левия крак.

Митология: След триумфът на небесата следва вечен триумф на Земята.

Качествени характеристики, които се заработват от печата: Увереност в себе си, синтез на светлина и мрак, надежди и мечти, развитие на интуицията и вътрешното виждане.

Тълкуване на символа:
Орелът е считан за амулет на Слънцето и се явява символ на Духа и Висшия Разум. Той е неразривно свързан с Мага, който го съпровожда. През нощта той се завръща в подземния свят (подсъзнанието), а през деня отнова се извисява към небесата, за да донесе светлина и небесни знания (съзнанието), защото деня и нощта са едно.
Мен – това е орелът, въплъщение на силите на интуиция и просветленост. Той се извисява високо в небето, но неговите зорки очи забелязват всичко, което се случва на Земята. Той ни представя серии от картини, чиито измерения и значимост се отнасят до най-малките и незначителни детайли. Той вижда отгоре цялата картина на развиващите се събития.

Печат за деня:
Мен може да изисква от нас да отправим един бърз поглед над хоризонта. Ако сте изгубили всякаква надежда за по-добро, Мен ще ви даде кураж, ще ви научи по-добре да разбирате хората и самия живот.
Мен отхвърля предизвикателствата за липса на надежда и безверие, за синдрома на «помощник», изгубил целите си, чувството за безмислие, изгубена интуиция, страдания. Той помага да придобием вяра в себе си, в своите мечти и видения.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Мога ли да се извися като орел, високо в небето? (т.е. мога ли да се издигна над баналните неща, да видя своя живот в широта, да видя резултата от своя живот, своята значимост в живота на другите?)
2. Харесва ли ми да играя като «спасител на човечеството» (синдром на помощник), или аз казвам на всички останали, че спасението е работа на самите давещи се?
3. Грижа ли се за собственото си благополучие?
4. Не съм ли в депресия в последно време?
5. Не съм ли изгубил всякаква надежда и цел в живота?

Личен Печат: Мен дарява човека с ясновидски способности, ясен разум и изключителни таланти. Хората от този знак искат да бъдат свободни като орлите, за да се издигнат над тривиалността в живота. Дали това ще се случи с тях? Времето ще покаже. Това са хора, обичащи домашния уют и стабилността. Техният дом е мястото, където те набират сила преди поредния полет. Това са хора с повишена интуиция, уверени в себе си и в това, което правят.

Задачи:
1. Да бъда целеустремен, във всичко да виждам своя смисъл за живота.
2. Да се науча да виждам всичко от височината на птичия полет, да виждам началото, развитието и финала на всяка ситуация.
3. Да се науча да творя с помощта на Разума, да победя в себе си силите, творящи Енергии с ниска вибрация.
4. Да се научат да живея с високите вибрации на Любовта.
5. Да се развивам духовно, с вътрешно виждане за света.
6. Да се науча да взаимодействам с Планетарния Разум.
7. Да пробудя в себе си Божествената Мъдрост.

Жизнената сила се получава от вярата в себе си, в успеха на своите дела и от духовното развитие. 

Чрез Синия Орел човечеството придобива Висш Колективен Разум и съединява Планетарното Съзнание с Планетарния Разум. Образува се Планета на Разума.

Девиз:
Аз съм предан на своето виждане за Планетарния Разум.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 15 Син Орел – МЕН (MEN)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.