Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 2: ЛУНЕН ТОН на ПРИЕМАНЕ на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА (КА)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 2: ЛУНЕН ТОН на ПРИЕМАНЕ на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА (КА)

Какво е моето предизвикателство?

Действие: Стабилизиране

Сила: Поляризиране

Същност: Предизвикателство

Характеристика: Стан на който се тъче реалността, Свещени близнаци, Кооперативност, Връзки/Отношения, Полярност на мъжко и женско, Дуалност

Основно значение на тона: След съединяване с целта е необходима стабилизация на полярните противоположности, установяване на границите, в пределите на които е възможно постигане на поставената цел, определяне на възможните противодействия. Много е важно да се преценят и приемат и двата полюса на явлението, осъзнавайки техните неразривни обвързаности. Да се научим с готовност и уважение да приемаме предизвикателствата, които ни предлага самия живот, чрез преодоляване на трудностите – това е пътят на вътрешния ръст и разширение на свързването с външния Свят.

Освен триизмерните рутинни задачи, на нас ни предстои да си отговорим и на главното жизнено предизвикателство: как да реализираме своя висш потенциал? ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО Е НОВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТХВЪРЛИМ ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ НЕ НИ СЛУЖИ В РАЗВИТИЕТО. Приемането на предизвикателството е път към нашата собствена свобода!

Хората, родени под влиянието на Тон 2 са обвити в тайнствена аура. Те привличат към себе си вниманието на обкръжението, освен че са отворени и дружелюбни. В дълбините на душата си, те са мистици и този дар те скриват много добре в себе си.

Разбирайки числото 2, вие виждате, че полярните енергии работят заедно, че противоположностите са неразривно свързани и не съществуват поотделно. Без да ги разделим, обаче ние не бихме видели плодовете на своето творчество. 

Полярност - Погледнете в огледалото. Кой ви гледа от другата страна?

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.