Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 3: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОН на СЛУЖЕНЕТО (ОШ)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 3: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОН на СЛУЖЕНЕТО (ОШ)

Как мога да съм в услуга?

Действие: Свързване

Сила: Активиране

Същност: Служба

Характеристика: Движение, Промяна, Поток, Течение, Креативност, Интегриране, Свещено триединство

Основно значен на тона: След стабилизацията на предизвикателствата настъпва време за активация. Това е силата на движението и ритъма. Урокът на Тон 3 е да ни научи да използваме силата на вдъхновение като жизнено гориво. Нека вдъхновението стане живо изразяване на неповторимите таланти, които вие притежавате. Активацията ще ви помага да разширите връзките с хора, мислещи като вас. Висшото Служене е да влезеш в своя естествен ритъм като се слееш с Божествения Поток.
В трети Тон започват непосредствените действия по постигане на целта, космическите енергии «придърпват» към нас хората, ситуациите, с решенията на които ние се доближаваме към реализиране на целта. Най-главното е да не се огънем при решаване на проблемите, поставени пред нас, да не изгубим интерес към поставената цел, да поддържаме това вътрешно гориво, необходимо за постигане на крайната цел.
Този, който е роден с тази енергия притежава чувствителни възприятия. Хаотичната Енергия прониква в неговия вътрешен свят, от което вътрешното спокойствие се нарушава. Нужно е да се научи да не се отклонява от ритъма и от набелязаното преди това. Човекът, при това често приема върху себе си ролята на миротворец и посредник, въпреки, че тези опити понякога водят към проблеми.

Ритъм - Видим триъгълник на светлината, усети пулса на свещеното течение, което те зове към дома.

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.