Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

16 Жълт Воин – КИБ (CIB)

Размер на шрифта: a a a

16 Жълт Воин - КИБ (CIB)
(кин 16, 36, 56, 76, 96, 116, 136, 156, 176, 196, 216, 236 и 256)  

Оспорва и подчертава силата на разумът

 

Енергия - Сила на Космическия Разум;
Посока - Юг;
Стихия - Огън;
Чакра - Гърлена.
Приема информация от - Вторият пръст на левия крак.

Митология: На човечеството се дава светлина в мрака, видение в тъмнината, за да види най-спотаените неща.

Качествени характеристики, които се заработват от печата: съвършенство, вътрешен глас, универсален разум, смелост, дух на космически воин.

Тълкуване на символа: 
Киб е духовен воин, воин на светлината, носещ божествена светлина и осветяващ мрака, той е посланик на Бога, заместник на Слънцето, който действа през нощта, в тъмнината, когато Слънцето спи. Той помага да се види, онова, което е прилежно скрито. И за това е необходима смелост, защото не се знае какво ще се открие.
Киб отхвърля предизвикателствата на отричане на духовността, фалшивата активност, страха пред мрака в собствената ни душа. Той насочва нашето внимание към чуване на вътрешните сигнали, към вътрешния ни глас.

Печат за деня: Киб изпитва нашата вяра в самите себе си. Той може да ни потопи в пропастта на отчаянието – ще можем ли да се справим с него? Ще видим ли светлината в безизходна ситуация? Ще чуем ли гласовото съобщение за излизане от създалата се ситуация? Киб може да ни покаже духовния аспект на живота, да ни срещне с най-мрачните страни на нашата душа.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Имам ли достатъчно авторитет? Потиска ли ме това?
2. Виждам ли през нощта - мога ли да разбера и предвидя скритите от погледа страни на моето битие, тъмните кътчета на моята душа? Виждам ли своята обратна/невидима страна?
3. Отнасям ли се с необходимото внимание към естествените ритми на своя живот? Не смесвам ли деня с нощта? 

Личен печат: Хората от този знак са талантливи, изискващи и чувствителни. Ако им липсва физическа сила, те компенсират с духовните си ресурси. Не си струва да ги потискате, по-добре е да им предоставите свобода на действие, тогава те задължително ще се върнат при вас. Тези хора са надарени с духовен потенциал, светла душа, която осветява нощта. Това са активни хора, с ясен ум и упорит поглед, те заедно с другите се свързват и поемат отговорности, за тях няма граници: светлина - тъмнина, ден - нощ и т.н. Имат много развита интуиция, те имат нюх за изход от всяка ситуация.
Те са уверени в себе си, в избрания от тях път или линия на поведение, даже ако обкръжението им в един глас казва, че са избрали грешен път. Жълтият Воин е способен да излезе сух от водата, да стане герой във всяка ситуация, като използва желязната вяра в себе си, в своята правота. Тази вяра е способна да застави другите да сложат оръжието си и да отстъпят.

Задачи:
1. Да укрепя вярата в себе си.
2. Да се науча да се доверявам на вътрешния си глас.
3. Смело да вървя срещу страховете си, да се науча да си сътруднича с тях, а не да се депресирам.
4. Да не вярвам сляпо в нищо и да изследвам обективно явленията от живота, без да се засягам, самостоятелно с помощта на Божествения Закон.
5. Да стана истински воин на благодатта, носещ Божествената светлина на хората.
6. Да уважавам себе си и да постъпвам така с другите.
7. Да опозная обратната, невидима страна на самия себе си.

Жизнената сила се дава от увереността в себе си, в своята правота.

Чрез Киб човечеството придобива способността за свързване и общуване с Галактическото Съзнание. Получава се съединение и въплъщение във формата на Космическата Сила.

Девиз: Аз съм Воин на Светлината с щита на интеллекта и меча на състраданието.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 16 Жълт Воин – КИБ (CIB)

МНЕНИЯ

ihou каза на 21.04.2015 г. 15:48 ч.

мдаааа, навързаха ми се доста неща... :)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.