Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

17 Червена Земя – КАБАН (CABAN)

Размер на шрифта: a a a

17 Червена Земя - КАБАН (CABAN)
(кин 17, 37, 57, 77, 97, 117, 137, 157, 177, 197, 217, 237 и 257) 

Развива се и подчертава силата на направлението

Енергия - Сила на движението
Посока - Изток
Стихия - Земя
Чакра - Сърдечна
Информацията се приема от Средният пръст на левия крак.

Митология: С властта на подземния свят е приключено, светлината и мракът са уравновесени. Следва вълната на Разрушението, т.е. - тази сила на Разрушението е необходима за вечното движение, за да не се задържаме в състояние на равновесие и уравновесяване - и вечната битка, за покой можем само да мечтаем!

Качествени характеристики, които се заработват от печата: Сила на Земята, активно движение, зрелост, пулс и ритъм на живота, наблюдателност, отговорност пред Света.

Тълкуване на символа: Слънчевия печат Земя е материята, захранваща човека В нея ние всички оставаме като физически тела. Земя – това е животът и смъртта едновремено. КАБАН е силата на земята, пулсираща в жилите на планетата, подобно на кръвта.Това е дъгата, сливаща Земята и Небето, човека с човека.
КАБАН ни предоставя предизвикателството за неумение да се живее в днешния ден, преоценка на всички небесни знаци, съновидения и предсказания, прибързани изводи, страх от промени. КАБАН отдава и ни учи на наблюдателност и отговорно отношение към света и обкръжението ни.

Печат за деня: КАБАН настойчиво ни обръща внимание на грешките от далечното минало, като, че ли ни шепне в ухото: «Не бързайте с изводите.» Енергията на този ден ни напомня, че ние сме част от Великия План на Твореца и за да вникнете в тази мисъл, тази енергия ви заставя внимателно да се вгледате в себе си: «Как и какво дишам, как живея в настоящето?» В този ден може да получите гадателски знаци, пророчески сънища, предсказания за следващи промени.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Живея ли с настоящето?
2. Живея ли само с моите грижи, с моя Свят, изолирано, отделно от света на другите хора?
3. Мога ли да приема големите промени в своя живот, без да изгубя душевното си равновесие?
4. Имам ли влечение към самонаблюдение и самоанализ, при това без да правя погрешни изводи относно собствената си личност?
5. Какъв е моят жизнен ритъм?
6. Какви са моите резултати в живота, моите мисли и дела?

Личен печат: Това не са хора, а истинско стихийно бедствие! Една идея веднага се сменя с друга - човекът просто си ги фантазира. Той е независим и самодостатъчен. При това се бои от бъдещето (въпреки, че внимателно се прикрива, дори от себе си), разграничават се от сенките на миналото, ако в първия момент изглеждат твърде злокобно. На тях им е добре днес, в настоящето нямат грижи за бъдещето и миналото. Те живеят активно в момента. Нуждаят се от всичко наведнъж и то сега. Утре си е за утре, което е друго, с нови идеи и потребности. Те не са доволни от това, което е създадено в миналото, това е, което искат да променят, при това непременно. Смятат, че в миналото може и да са грешили, сега обаче те знаят какво да правят. Казват: „Аз зная какво да правя сега с другите, чувствам го”.

Задачи:
1. Да определя своята реалност и да творя в съответствие с висшата си цел.
2. Да се науча да се синхронизирам във Времето с Вселената.
3. Да се отнасям с любов към планетата, да я почитам и възпявам.
4. Да издигам постоянно духовността си, да осмислям получените резултати в живота.
5. Да бъда отговорен за своите действия.

Жизнената сила се получава от одухотвореното движение напред, от любовта към Земята.

Чрез КАБАН човечеството се изпълва с енергията на Земната Любов. Получава се разумна синхронизация и съгласуване на Планетарните Сили. КАБАН проправя пътят на Земята към синхроничност с Галактическата еволюция.

Девиз: Аз проправям курса на моята Планета към синхроничност с Галактическата еволюция.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 17 Червена Земя – КАБАН (CABAN)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.