Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 4: САМОСТОЯТЕЛЕН ТОН на ФОРМАТА (КАН)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 4: САМОСТОЯТЕЛЕН ТОН на ФОРМАТА (КАН) 

Как мога да съм в услуга?

Действие: Измерване

Сила: Определяне

Същност: Форма

Характеристика: Порядък, Определеност, Разграничаване, Природни цикли, Целесъобразно синхронизиране

Основно значение на тона: След активацията идва ред на определянето на формата. Тон 4 ни учи, че както формата следва след вибрацията, така и вибрацията следва след формата. Да бъдеш самостоятелен означава да си самодостатъчен и цялостен. Чистата същност на творчеството се определя от основните елементи - огън, вода, въздух и земя - появяват се цялостните форми. Намерението носи хармония и ред в разединените до този момент елементи и ги обединява във форма. Яснотата и съразмерността на създадената форма определят нейната по-нататъшна съдба. Ако формата е самостоятелна и първоначално разумна, то като се откажем от контрола и манипулацията над нея, ние й позволяваме, тя да се роди и израсте без усилие. Именно така, като дефинираме явленията, ние им придаваме форма. Нашите ментални конструкции пораждат мисъл-форми, които от ефирната материалност се проявяват в нашата физическа реалност. Нашата задача с четвърти тон е да създаваме колкото си може по-ясна детайлизирана форма за всяка ситуация, за всяко събитие, за всяко явление, за всяка цел и задача, за да може във физическата реалност да сме максимално близо към желаното.

Хората с тон 4 са практични, реалисти и заземени. Ако нещо са решили, то малко е вероятно да променят решението си. На тях им е трудно да променят посоката. Нужно е да се тренират във внимателно обмисляне на своите виждания, защото мислите им определят съдържанието на формата и обратно. Необходимо е по-често да организират цялостно преразглеждане на собствените си възгледи и концепции. 

Мярка - Нека свещеното придобие форма във Великата мистерия, която се разкрива пред теб в съзвучие с природните цикли.

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.