Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 5: ОБЕРТОНОВ ТОН на СИЯНИЕТО (ХО)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 5: ОБЕРТОНОВ ТОН на СИЯНИЕТО (ХО)

Как мога да придобия сила?

Действие: Разпореждане

Сила: Дава сила

Същност: Излъчване

Характеристика: Същностна цел, Основно намерение, Фундамент, Място на центрираност, Простота, Приемане на човешкото

Основно значение на тона: Определянето на формата води към нейната светимост. Светлината идва от самото сърце на нашето същество. 5 Тон ни учи: като се съсредоточим върху своята вътрешна същност, ние по естествен начин започваме да светим. Излъчваната от нас Енергия се възприема във вид на пръстени, по чиито светимост Космосът отчита духовността на нашето Битие, определя доколко съответстваме на индивидуалната програма на еволюция. Автентичната сила и жизнената Енергия идват при нас когато ние наистина започнем да живеем в центъра на своето същество, живеем съгласно повелята на сърцето, а не на разума. Отговорността, приета от нас за своя живот и ресурси, дадени ни от Космоса изразява нашата способност към такова центриране. Задачата ни с пети тон е във всички събития от живота да виждаме първоначалната основа - Божествения промисъл, във всички наши действия трябва да присъства енергията на Духа.

Пет е  реализация на необходимостта от обединение. Един човек не може да състави група така че, единичния опит не обхваща напълно развитието. Числото 5 е ядрото, изразяващо центъра на намерението. Светлината се излъчва от самото сърце на нашето същество и се разпространява в цялата Вселена.

Център - През звездния портал плъзни се и се извиси: изначален танц на Сътворението в сърцевината на ябълката, ръката на човека чука на вратата на Духа!

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.