Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 6: РИТМИЧЕН ТОН на РАВЕНСТВОТО (УАК)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 6: РИТМИЧЕН ТОН на РАВЕНСТВОТО (УАК) 

Как да се изравня с други?

Действие: Балансиране

Сила: Организиране

Същност: Равенство

Характеристика: Възприемчивост, Способност за реакция, Динамично равновесие, Корени в различни измерения

Основно значение на тона: Сиянието открива пътя към равенството и равновесието. Постигането на баланс е задача, определяща всички сфери на живота, от здравето до взаимоотношенията. Балансировката на всеки момент от битието (живота) изисква постоянна бдителност, защото промяната е свойство на самия живот. Затова сме длъжни постоянно да се сверяваме / да се консултираме с реалностите. Тон 6 ни учи на организация в най-широкия смисъл на думата. Пътят към това е осъзнаването и признаването на първоначалното равенство с другите хора. Всичко, което съществува, се изменя, но същността остава една и съща. Влиянието на тон 6 се състои в това, да помогне за намирането на нови методи за развитие и усъвършенстване. В произволни ситуации хората постоянно работят за подобряване на вече съществуващото. Влиянието на тази енергия помага за поява и развитие на мързел и снизхождение към самодоволство.

Хората, родени с тон 6 често са критични, и преди всичко критикуват другите, но е необходимо да преразгледат в себе си това, което критикуват у другите. За да се избегнат конфликти, трябва да се развива търпимост и толерантност.

Органично равновесие - Органичното равновесие произтича от онова, което си във всички измерения. Звездите също имат корени.

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.