Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 7: РЕЗОНАНСЕН ТОН на АКОРДИРАНЕ (УК)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 7: РЕЗОНАНСЕН ТОН на АКОРДИРАНЕ (УК) 

Как мога да синхронизирам моята услуга с другите?

Действие: Вдъхновяване

Сила: Прокарване

Същност: Настройване

Характеристика: Мистично синхронизиране, Приемане на себе си, Майстор на Свещеното, Пряка връзка с Извора

Основно значение на тона: Постигането на баланс позволява да започне настройването на каналите. Настройката е пряк опит за изравняване на собствените тела. Нехармоничният човек чувства дискомфорт и неудовлетвореност. Тон 7 ни учи да разпознаваме резонанса на другите хора и явления. Без да се научим на разпознаване, не можем да постигнем собствената си хармония. Прочистването на енергийните канали от своя резонансен център, ние започваме да даряваме на обкръжението си покой и благодат. Това е естественият път на освобождаване на мистичната сила на вдъхновението. В седми тон ние се учим да "разпознаваме" явленията и хората, опитваме се да определим техните вибрации, опитваме се да "поговорим" с обкръжаващите ни хора на един език, да се настроим на техните канали. 7 е директната връзка с Източника. Ако вярата в Божественото е налице, то и откровенията, които вие получавате са от Бога. Енергията на числото 7 привлича случаи или предизвикателства, които помагат за преодоляване на препятствията.

Хората с тон 7 умеят да работят, упорито се придържат към собствената вяра, от която не отстъпват даже при сериозна конфронтация. Те са истински приятели, никога не оставят приятел в беда. Енергията на тон 7 настройва и хармонизира света, разширява съзнанието и показва нещата такива, каквито са.

Мистична сила - Нека твоята мистична сила, твоят лотос от светлина разпали флуидния пашкул на звездното пътуване.

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.