Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

18 Бяло Огледало – ЕЦНАБ (ETZ`NAB)

Размер на шрифта: a a a

18 Бяло Огледало - ЕЦНАБ (ETZ`NAB)
(кин 18, 38, 58, 78, 98, 118, 138, 158, 178, 198, 218, 238 и 258) 

Отразява и подчертава силата на безкрайността

Енергия Сила на самопознанието
Посока Север
Стихия Въздух
Чакра Слънчев сплит
Приема информация от Четвъртият пръст на левия крак

Митология: Пътят на Човечеството минава през разединение към пречистване и обновление. Боговете са ни дарили щедри дарове - живот във физическо тяло, сила, таланти. Но те изискват от нас, техните създания, съответния подарък, наречен благодарност.

Качествени характеристики, които се заработват от печата: Истина, усещане за безкрайност, яснота на мислите.

Тълкуване на символа: 
Богът на пирамидите решил да провери човечеството за издръжливост/устойчивост. В името на това е възможно да се пожертва от всичко най-скъпо. Както змията сменя кожата си, така и ние трябва да отхвърлим от себе си егоизма, прекомерните потребности на физическия живот, да се пречистим от всяко зло, да се обновим, да се изцелим от това, което ни наранява и разболява. Това е меч на истината, това е нож, служещ за освобождение на затворника от оковите. Заедно с това, на човека се предоставят изпитания, където се налага той да прояви цялото си мъжество, защото ще се наложи да се види със собствените си очи как изглежда в огледалното си отражение, да види своето истинско лице. Ецнаб ни предлага предизвикателството на страданията и раздорите, на отчаянието, самотата и недалновидността, на нежеланието да свалим маската си. Дава възможност да се откажем от само-заблудата.

Печат за деня: Печатът Ецнаб ни предлага да погледнем в огледалото, за да видим със собствените си очи нашия Аз. Какво ще видите с тях? Огледалото ще ви покаже истинското ви лице и, бъдете готови, имайте силата да видите и осъзнаете всичко, което ще ви поднесе този ден - вашите заблуждения, грешки, съмнения, страхове и т.н. Огледалото показва от какво трябва да се освободим, да се отпуснем, над какво трябва да поработим, защото неговото основно предназначение е да помогне в пречистването и обновлението. Могат да се открият само-заблудите и липсата на далновидност.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. За какво да пожертвам меча на Истината, от какво да се освободя?
2. Мога ли да приема себе си такъв, какъвто съм?
3. Зная ли, кой съм аз? Какви цели преследвам?
4. Зная ли, кой е единствения сценарист на собствения ми живот и никой друг не е в състояние да пренапише, написания от мен сценарий?
5. Какви маски слагам, когато общувам с хората?

Личен печат: Тези хора са остроумни, практични, обожават новостите. Те са учтиви и умеят да се адаптират към обкръжението си. Но, не забравят да се погрижат и за себе си. Те не могат да издържат продължително време на измама, изпитват страдание, отчайват се и изпадат в конфликтни ситуации. Стараят се да бъдат самите себе си и очакват това от другите. Те са наблюдателни и имат логическо мислене.

Задачи:
1. Да стана огледало, отразяващо Светлината на Божествения Свят.
2. Да се науча да виждам своето отражение в хората, да различавам истинското от илюзорното.
3. Да се науча в другите да виждам своя огледален двойник, да виждам това, което им пречи в развитието.
4. Да се срещна лице в лице със своите сенчести страни (със своя огледален двойник), освобождавайки от себе си всичко, което се отразява нарушено, това което пречи на моето развитие, на моята еволюция.
5. Да се открия за възприемане на безкрайността, за законите на еволюционното развитие.
6. Да науча другите на Божествения ред и Законите за Развитие.

Жизнената сила идва от духовното израстване.

Чрез Бялото Огледало човечеството получава ритуално посвещение и влизане в безвремието. То получава удивителен подарък - меч на мъдростта и пречистването. Получава и огледалната зала.

Девиз: Аз съзерцавам безкрайното отражение на Божественото.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 18 Бяло Огледало – ЕЦНАБ (ETZ`NAB)

МНЕНИЯ

Denigma каза на 21.04.2015 г. 11:19 ч.

Мисли и заключения които достигнах, когато бях по-малка на възраст, сега се потвърдиха. (:

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.